Kao što sam i pretposatavljao Le Clos je drugi, a Čavić je razočarao sa zadnjih 25 metara, prvih 50 odličan, vodeći a onda opet pad i Korotyshkin je to iskoristio i uzeo broncu ispred Čavića

Missy sa 17 godina dominira

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Prosle god. u Shangaiu tri zlata, srebro i bronza.Za sada tri zlata i bronza.rio_Ferdy88 je napisao/la:Missy sa 17 godina dominira
a ima ovog zlata za prodat,ako mu para ponestane.Blue_He4rt je napisao/la:Nemam rijeci za Phelpsa.U Atini je se vidjelo da taj momak ima nesto sto ostali nemaju.
Sada moze se lagano oprostiti i jesti marihuanu za dorucakSta ce mu ko ?
underPFC je napisao/la:Kakve marihuana ima veze sa dopingom???? Ljudi malo proguglajte pre tih smešnih priča kako je uzimanja narkotika dopingovanje
Milorade hvala na svemu!
underPFC je napisao/la:Milorade hvala na svemu!
Javi mu da najbolju za varanje ima brat ( tj ja ) i da ću samo za njega da povadim i sjemenaBlue_He4rt je napisao/la:underPFC je napisao/la:Kakve marihuana ima veze sa dopingom???? Ljudi malo proguglajte pre tih smešnih priča kako je uzimanja narkotika dopingovanje
Milorade hvala na svemu!
O cemu ti druze ?Gdje sam ja spomenuo doping ?
Znam da Michael voli nekada zelenila okusiti pa zato sam ovo napisao
Ma vidjelo se iz aviona da nema snage za finiš... Šteta sjajan je momak...legenda reala je napisao/la:Kad vam kažemo ja i Dantes nešto
Znas, nije tesko ponekad biti glup u drustvu. Samo otvoris usta i gotovo.Bosnian_Serb je napisao/la:Svaka cast Cavicu, jednostavno ne moze se protv onog drogerasa. Ko kaze da mu po pogledu nije vidio da je dopingovan, laze. Kapu skidam Le Klou, zasluzeno najbolji!
potpisalan_kardec je napisao/la:underPFC je napisao/la:Milorade hvala na svemu!
Majko Isusova, koliko je tebi godina? Tlinajs ? Treba opucat ban svima koji se preseravaju sa ovim dopingom, dopizdilo i bogu i ljudima.Bosnian_Serb je napisao/la:Svaka cast Cavicu, jednostavno ne moze se protv onog drogerasa. Ko kaze da mu po pogledu nije vidio da je dopingovan, laze. Kapu skidam Le Klou, zasluzeno najbolji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.