La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

DesimaL
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la DesimaL » 02 avg 2012, 13:24

Borja Valero potpisao za Fiorentinu :o
Visca el Barça ! Mes que un club !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 avg 2012, 13:55

DesimaL je napisao/la:Borja Valero potpisao za Fiorentinu :o
Za samo 7 miliona eura :o :o
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 avg 2012, 14:23

Adi_Zepce je napisao/la:
Nevjerovatno,ali istinito.

Neznam samo sto Atletico nije pokusao dovesti Valera,jer im je ovakav igrac veoma potreban zbog odlaska Diega.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 avg 2012, 14:50

DesimaL je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Nevjerovatno,ali istinito.

Neznam samo sto Atletico nije pokusao dovesti Valera,jer im je ovakav igrac veoma potreban zbog odlaska Diega.
To se i ja pitam,ali je cudno da su skoro svi ozbiljniji klubovi u Primeri propustili veliku sansu da dovedu ovog majstora.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 avg 2012, 15:11

A mozda je Roig samo ostao dosljedan sebi s obzirom da je cesto govorio kako nece prodavati najbolje igrace nikome u Primeri. Mislim da je cak Atletico nudio preko 10m a on ga je u inat prodao za samo 7.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 avg 2012, 17:00

Raspored prva 3 kola Primere, sa terminima za diskoteku :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 02 avg 2012, 17:21

Malaga je na sluzbenoj stranici objavila kako se moraju pripremiti za FFP te kako ce biti poduzet niz odluka u narednom periodu kako bi se klub vratio u normalu.

Ono najbitnije:
And finally, Nacho Monreal, Isco, Jeremy Toulalan, Joaquin and Salomon Rondon will all be sold to generate funds.
Kakva prilika da se ugrabe Isco, Rondon i Monreal. Toulalan takoder mada on moze dati jos max. dvije-tri dobre godine. Cazorla je vec u Londonu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

BordoGigant
Kontakt:

Post Postao/la BordoGigant » 03 avg 2012, 02:59

Ej Malage...
Hoce to ko pokusava na silu biti bogat

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 avg 2012, 18:54

Jose Angel stigao na posudbu u Real Sociedad,a tim iz San Sebastijana ce imati priliku da ga za 3 miliona eura otkupi po zavrestku sezone.Bgm Sociedad sada djeluje vrlo ozbiljno i konkurentno za Europu.Imaju sjajne igrace,poput Castra,Vele,Grizmanna,a citao sam da hoce i Berbatova ;)

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 avg 2012, 19:15

Jak jak Real. Njih i Betis cu intenzivno pratiti sljedece sezone.
Imaju jako dobrog golmana (Brava) koji je vicekapiten i ostat ce sigurno jos nekoliko sezona u Donostiji. Obranu predvodjenu oporavljenim Inigom Martinezom koji je prosle sezone zabio dva gola sa centra. Vezni red sa Xabijem Prietom i devetnaestogodisnjim Rubenom Pardom koji bi trebao biti otrkovenje naredne sezone. Vec minule je pruzao nevjerovanto dobre partije i izazvao interes Madrida. Naprijed Griezmann, Vela i Agireće. Imaju trenera koji dobro zna raditi sa mladim igracima i mislim da bi ove sezone komotno mogli napasti Europu. I da, imaju cak 15 igraca iz vlastite skole!
Problem su jedino financije. Ne mogu se jos adekvatno pojacati dok ne srede stvari sa stadionom koji zele prosiriti. Tacnije ukloniti atletsku stazu. Za nekoliko godina mozemo ocekivati dobru staru Errealu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 avg 2012, 20:57

Kakvi su ovo termini da bog sačuva, u 23h :o , uskoro će početi k'o južnoamerikanci poslije ponoći. Nekako su mi najbolji termini bili oni stari, mada se zna zbog čega je ovo. Ne mogu da shvatim šta je ovo sa Malage. Što se same lige tiče, ove godine će vjerovatno Real i Barca za prvu poziciju, dok će biti interesantno vidjeti borbu za Europu, gdje su za LP po meni najveći kandidati Valencija i Atletico (šteta što je Diego otišao). Za Europu će se još boriti Bilbao, Osasuna, Sociedad pa i Mallorca sa sjajnim Capparosom (jedino ako nije napustio) :D . Borba za ispadanje će vjerovatno opet biti zanimljiva, gdje prednjači Rayo. Izvukli su se prošle godine, ali će ove teško. Nadam se da će se Depor vratiti koliko toliko na stare staze slave :D
Mes Que Un Club

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 avg 2012, 21:46

I Sevilla igra u Primeri :D
Sto se njih tice doveli su Sisinja i Kondogbiu..
Kampanja-Kondogbia-Rabello ,tri izuzetno talentirana ,mlada igraca koja ce ciniti vezni red Seville za godinu-dvije..

Rajo posudio Amata iz Espanyola..

Osasuna dovela Armenterosa iz Seville i Llorentea iz R.Sosjedada.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 avg 2012, 23:11

Zaboravih Sevillu :D, ali mislim da će oni teško do Europe, možda preko kupa. Nemaju više veliki fond igrača, mogu napraviti dobru jedanaestorku, ali klupa je kratka i ako počnu dobro, mislim da im slijedi pad kao prošle sezone. Osasuna mi se sve više sviđa, vidim tu su i neka pojačanja, gaje ofanzivan fudbal, samo da još odbranu malo poprave, i mislim da bi čak mogli konkurisati za LP, samo šteta što se Raul Garcia koliko znam vratio u Atletico.
Mes Que Un Club

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 avg 2012, 23:34

Ajde dobro..Osasuna,Sosjedad,Levante i Deportivo raspolazu boljim igrackim kadrom od Seville :/

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 00:51

Nema to baš puno veze ko ima bolji igrački kadar, vidjeli smo svi Levante prošle godine a Sevilla ima 4 puta skuplju momčad, samo što su imali dosta pehova sa povredama i ako ove godine budu imali malo više sreće sa istim, onda mogu se nadati nečemu, samo da malu odbrano poprave :D
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2012, 00:55

Sevilla sa ovim timom komotno moze se boriti za Europu.Uz malo srece mozda mogu cak i do Lige prvaka ;)
Imaju nekoliko zaista talentovanih igraca i uz to su doveli fina pojacanja.Ako ostanu Navas i Negredo,a vjerujem da hoce mogu napraviti dobar rezultat u ovoj sezoni.
Od ostalih bi izdvojio Deportiva,koji je dosta dobro trgovao.Sigurno se ne bi trebali boriti za ostanak.Glavni kandidati za 2.ligu su Rayo i Celta,barem po meni.Celta ako zeli ostanak u ligi ne smije si dopustiti luksuz da proda Aspasa,jer im je on jedini "ubojica".Bilo je govora da ce Bendtnera iz Arsenala dovesti na posudbu,ali izgleda nista od toga.Od "novajlija" fino se je pojacao i Valladolid,ali ostali su bez Sisija koji je otisao u Osasunu.Inace,Sisi je prejak nogometas.Dobra pojacanja doveo je i Getafe,prije svih Abrahama,Lafitu i Xavi Torresa,ali bi navodno mogli ostati bez Mikua :roll:
P.S Jedno bi trebalo biti sigurno,a to je da se Zaragoza nece boriti za ostanak.Imaju sada pravo jak tim

www.valencia-balkan.net

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 04 avg 2012, 01:00

Aspas je sila a i onaj Orelana je igrao sjajno al' on se vratio sa pozajmice u Granadu .
Novi dresovi Selte
slika
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 avg 2012, 01:02

I ja mislim da se Zaragoza neće boriti za opstanak sa Manolom Jimenezom koji je za mene prejak trener i koji će napraviti od Zaragoze barem ekipu za sredinu tabele. Depor bi sa ovim portugalcima mogao biti tvrd orah i mogu misliti kako će da zapnu protiv Valencije :D
Mes Que Un Club

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 avg 2012, 01:08

hule_barca je napisao/la:I ja mislim da se Zaragoza neće boriti za opstanak sa Manolom Jimenezom koji je za mene prejak trener i koji će napraviti od Zaragoze barem ekipu za sredinu tabele. Depor bi sa ovim portugalcima mogao biti tvrd orah i mogu misliti kako će da zapnu protiv Valencije :D
Jimenez je sturcnjak nema sta,to je dokazao i prosle sezone kada je spasio Zaragozu.Ali bgm doveo je i finih pojacanja.E bas ce Depor biti napaljen protiv Valencije.Tu si upravu :mrgreen: Izbacili ih u 2.ligu i fino im "ukrali" Guardada ima da ginu u 2.kolu :D :D
@golden
Kad vec pomenu Granadu i Orelana treba reci da su i oni se vrlo dobro pojacali.Cak bi mogli i do Europa lige ;)

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 04 avg 2012, 01:14

Adi_Zepce je napisao/la:E bas ce Depor biti napaljen protiv Valencije.Tu si upravu :mrgreen: Izbacili ih u 2.ligu i fino im "ukrali" Guardada ima da ginu u 2.kolu :D :D
Brijem da je najmanje zbog toga. '94 su na Riazoru igrali Depor i Valencia u zadnjem kolu. Deporu je trebala pobjeda da obezbjedi titulu, a Valenciji nista nije bilo u igri. I onda taj mitski moment... U zadnjem kolu, u zadnjoj minuti, Miroslav Djukic je promasio penal za titulu koju je odnijela Barca :D
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.