Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Koliko se Zukanovic nahvali,vec bi obavio razgovor makar sa Anderlechtom,Brizom-frizom,itd a ne da zoba u Kortrijku koji ni evrope na kraju nije osigurao.Ili su i tu neki lopovski prsti postaknuti neuhranjenim mozgicem.secer je napisao/la:kojeg ce nama qrca zukanovic?
otkrili su ga ´forumski skauti´, nahvalili, tako da mi nije ostalo nista nego da ga pogledam(inace uzivam u uspjesima nasih ljudi, tako da mi je, izmedju ostalog, hercika bila ko bjelasnica kad je sarajevo stuklo one cigane, pa onda i crnogorce).
nakon sto sam se nagledao zukanovica koji, usput receno, podjednako dobro igra sa obje noge, koji trci za trojicu, koji je pokretan(nije dizelas ko vecina reprezentativaca), koji je solidne tehnike, koji ucestvuje u napadima, koji je jak u duelima 1:1, koji je, barem po meni, jaci od pandze(svi znamo da je pandza odlican), koji odlicno cita igru, itd. zakljucih da je pape u pravu.
takav igrac nema mjesta kod susica koji favorizuje igrace iz nekih drugoligasa, igrace koji vrijeme provedeno na terenu racunaju u sekundama, igrace koji su blizi da postanu vodje navijaca nego prvotimci...
moram dodati i to da pape nije jedini krivac za trenutno stanje. neuhranjeni mozgic nema kapaciteta za duznost koju obnasa, tako da sam poprilicno uvjeren da svoje lopovske prste mijesa i stariji brat koji je izvarao i nekada jaku jugoslaviju, a da ne yebe ove sad.
Pa takvog igraca ostavljaju u velikom Kortrijku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A gdje to igraju neki drugi koje Safet zove? Gdje je to igrao Mravac,Stojan Makazice,Vrancic itd..Poenta je da se momak o kojem se toliko prica i koji se toliko hvali morao pozvati bar jednu prijateljsku pa da na djelu pokaze koliko moze ili ne moze..harishp je napisao/la:Koliko se Zukanovic nahvali,vec bi obavio razgovor makar sa Anderlechtom,Brizom-frizom,itd a ne da zoba u Kortrijku koji ni evrope na kraju nije osigurao.Ili su i tu neki lopvski prsti postaknuti neuhranjenim mozgicem.secer je napisao/la:kojeg ce nama qrca zukanovic?
otkrili su ga ´forumski skauti´, nahvalili, tako da mi nije ostalo nista nego da ga pogledam(inace uzivam u uspjesima nasih ljudi, tako da mi je, izmedju ostalog, hercika bila ko bjelasnica kad je sarajevo stuklo one cigane, pa onda i crnogorce).
nakon sto sam se nagledao zukanovica koji, usput receno, podjednako dobro igra sa obje noge, koji trci za trojicu, koji je pokretan(nije dizelas ko vecina reprezentativaca), koji je solidne tehnike, koji ucestvuje u napadima, koji je jak u duelima 1:1, koji je, barem po meni, jaci od pandze(svi znamo da je pandza odlican), koji odlicno cita igru, itd. zakljucih da je pape u pravu.
takav igrac nema mjesta kod susica koji favorizuje igrace iz nekih drugoligasa, igrace koji vrijeme provedeno na terenu racunaju u sekundama, igrace koji su blizi da postanu vodje navijaca nego prvotimci...
moram dodati i to da pape nije jedini krivac za trenutno stanje. neuhranjeni mozgic nema kapaciteta za duznost koju obnasa, tako da sam poprilicno uvjeren da svoje lopovske prste mijesa i stariji brat koji je izvarao i nekada jaku jugoslaviju, a da ne yebe ove sad.
Pa takvog igraca ostavljaju u velikom Kortrijku.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
uzeo je bod velikom anderlechtu
da, on je zabio
i da, nemoj ba suplje hari, majke ti. nabijem vise tog safeta.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Mravac odigra jednu sezonu u Belgiji i klub mu odmah u Evropi zaigra,ode iz kluba ovi ispadose,ja,ja
Stojan makazica-skarica Rumunjsku titulu osvoji (ono bjese)i Brazilsku zastavu prodefilovao,jaj,ja po drugi put.
@secer jest zabio,isto tako je bio i sukrivac za primljeni gol.Jel ono bjese stoper ili Dzekina pozicija?
Stojan makazica-skarica Rumunjsku titulu osvoji (ono bjese)i Brazilsku zastavu prodefilovao,jaj,ja po drugi put.
@secer jest zabio,isto tako je bio i sukrivac za primljeni gol.Jel ono bjese stoper ili Dzekina pozicija?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da li on zabija ili ne,to bi trebalo malo koga da interesuje,mene interesuju njegovi defanzivni zadaci. Bosance interesuje samo je li ko zabio i odma pune novine,puni portali.secer je napisao/la:uzeo je bod velikom anderlechtuda, on je zabio
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
proguglaj, pa ces naci najbolji tim sezone 2011-2012 belgijske lige, e tu ces vidjeti zukanovica kao jednog od cetiri odbrambena igraca. naravno, ako te interesuju njegovi defanzivni kapaciteti, a mozes otici i sabrati vrijednost ekipa ukrajinske i belgijske lige, pa nam to predociti kao krunski dokaz da je sunjic bolji igrac od zukanovica.emir79 je napisao/la:Da li on zabija ili ne,to bi trebalo malo koga da interesuje,mene interesuju njegovi defanzivni zadaci. Bosance interesuje samo je li ko zabio i odma pune novine,puni portali.secer je napisao/la:uzeo je bod velikom anderlechtuda, on je zabio
![]()
mislim , isto tako ces tvrditi da je sesar bolji od cocalica ili nesto slicno, no u tom slucaju, kriterij snage lige nece biti bitan nego neke druge stvari itd.
sve je relativno, verbalni marifetluci su bezgranicni ali bih nece vidjeti sp, nastavi li se ovako, budi uvjeren.
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
secer je napisao/la:kojeg ce nama qrca zukanovic?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sve mi se vise cini da Pape iz inata novinarima i Zukanovicu nece da ga zove. Vidjeli ste reakciju kad je dobio pitanje. Ni ime nece da mu spomene, nego prica okolo i spominje Anderlecht i gluposti. Da mu nije mozda brata odbio?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Daj ba @Cartman ne budi dijete, sta se ima inatiti nije ga pozvao i gotova prica. Eto Safet ima nesto protiv Zuke.
Ne zavisimo od Zukanovica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
reprezentacija je , bar po pitanju igrackog kadra, dovedena u situaciju poput one u vrijeme pasalica, s razlikom sto je zivi organizam pod nazivom susic, duplo neinteligentniji i mutaviji od bake , iako to hnije lako biti
Sent from my Commodore 64
Ne vidim stvarno drugi razlog. Mora bit nesto licno.Elegant je napisao/la:Daj ba @Cartman ne budi dijete, sta se ima inatiti nije ga pozvao i gotova prica. Eto Safet ima nesto protiv Zuke.![]()
Ma dal Zukanovic, Cocalic ili bilo ko drugi treba bit realan da to jos uvijek nisu igraci nekog velikog kalibra i da takvih nemamo, nista nam ne znaci jedan potencijal manje ili vise.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
Susic je brav zesci cuj prati ovog prati onog ali odlucio sam se za drugoga nema smisla ili za ovog momka iz Shalkea mali je ko beton kopija od onog mladog stopera Papadopulesa sto igra za Grcku repku a i za Shalke gledo snimak protiv Milana sto je igro u drugom poluvremenu 30 minuta imao 5-6 intervencija brz je ko u nas najbrzi igrac u Repki A on ce biti i vise nego dobra zamjena za Spahica izgleda koda mu je 25-30 godina a on 93 godiste 185 visok razbijac moze komotno sad igrati u nasoj Arepki i to u prvih 11 nije on za mlade repke Susicu on je za A repku
Ja sam misljenja da je to sve u 5 gr...
I taj Zukanovic,Hadzic sad u Andarektu,sad u Verderu sad tamo -amo...
Nigdje veze ,sto rece juce plati nekom novinaru kahvu i rucak i eto.
Sta je taj Hadzic ili Zukanovic bolji od Sesara ,mozda zato jer je odselio u Austriju i startao tamo..
ja kazem trenutno je to u 5 gr,Onaj ko zaigra za jak klub on je u reprezentaciji i to je neminovno.
Sta je taj Hadzic ili Zukanovic bolji od Sesara ,mozda zato jer je odselio u Austriju i startao tamo..
ja kazem trenutno je to u 5 gr,Onaj ko zaigra za jak klub on je u reprezentaciji i to je neminovno.
ahmic je napisao/la:Ja sam misljenja da je to sve u 5 gr...
Neki su prozivali ovog celu Vrancica, kontam sila po prici, evo vam ga sad..
[youtube][/youtube]
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Mislim da je ovaj Vrancic tu samo dok se Medunjanin ne vrati. Slicni igraci, samo sto je Vrancic losiji u svakom segmentu.
Ja ne znam koliko je vas gledao Vrancica u njegovom klubu?.Ja sam prosle sezone sigurno 10ak utakmica ga gledao i uvijek je bio vrlo dobar.Eh sad da li je protiv Irske/Meksika ima tremu ili sta,ili je jednostavno 2.BL skorz tanka 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovdje 60% postova kaze da je, pazite sad, da je: Zukanovic u timu belgijske lige vau nevjerovatno u timu Belgijske lige, pa to je uspijeh samo po sebi njemu i ne treba reprezentacija da se afirmise covjek je u timu Belgijske lige. Hej jedan bosanac, potencijalni reprezentivac u timu ma ni manje ni vise nego Belgijske lige. To je problem on potencijalni reprezentativac a trebo bi biti reprezentativac jer covjek je pogadjate u timu Belgijske lige.
Dajte manite se vise Zukanovica i tima Belgijske lige
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
Hoces da kazes da su Stojan,Vrancic,Svraka,Sesar itd zasluzili poziv prije Zukanovica?? Ovdje je sva prica o tome da je momak zasluzio poziv i sansu da pokaze koliko moze i zna..Bar u jednoj prijateljskoj od ove 4..aless je napisao/la:Ovdje 60% postova kaze da je, pazite sad, da je: Zukanovic u timu belgijske lige vau nevjerovatno u timu Belgijske lige, pa to je uspijeh samo po sebi njemu i ne treba reprezentacija da se afirmise covjek je u timu Belgijske lige. Hej jedan bosanac, potencijalni reprezentivac u timu ma ni manje ni vise nego Belgijske lige. To je problem on potencijalni reprezentativac a trebo bi biti reprezentativac jer covjek je pogadjate u timu Belgijske lige.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.