jel Suljic uopste pozvan?tepsija je napisao/la:Mene podsjeća na Suljića.
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
Jeste.ajdin je napisao/la:jel Suljic uopste pozvan?tepsija je napisao/la:Mene podsjeća na Suljića.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gledam ovaj spisak na sportsport.ba piše i stevanović u sastavu za mexico
copy paste bez čitanja

maxuz baxuz je napisao/la:Jeli ovo on ipak otis'o u Chicago?
Sudeći prema fotografijama koje su obavljene sa treninga - nije

Ovaj momak je po meni zadovoljio,ali i po misljenju dijamanta

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Stevanović zabio za Vojvodinu protiv Suduve u gostima ..kvalifikacije za Europa League.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zar nije bilo price da bi mogao on u Seria A?
Bilo priče, ili će biti da je to sve samo novinarska patka tzv. srpskih novinara... 
Spomjali su se Napoli i Parma,navodno mlekadžije ponudile milion evra i to 500 000 odmah,a 500 000 kroz rate, Bati to nije odgovaralo i odbio.... Koliko ima istine?! pitanje je. Sada je njegova vrednost 1,5 milion,verovatnija opcija imaju ći neka iskustva sa transferima je da ode u Holandiju....

Spomjali su se Napoli i Parma,navodno mlekadžije ponudile milion evra i to 500 000 odmah,a 500 000 kroz rate, Bati to nije odgovaralo i odbio.... Koliko ima istine?! pitanje je. Sada je njegova vrednost 1,5 milion,verovatnija opcija imaju ći neka iskustva sa transferima je da ode u Holandiju....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Drago mi je sto je opet u repki! Nego interesuje me dali on jos uvijek moze promjeniti ''sportsko drzavljanstvo'', jer nisam siguran ako nastupis u prijateljskim tekmama jel to isto kao i kvalifikacijama recimo ili... ?
Jer ovaj mali ako bude sve bolji i bolji siguran sam da ce iz FSS pokusati nesto, sad ne znam kako on gleda na sve to ?
Jer ovaj mali ako bude sve bolji i bolji siguran sam da ce iz FSS pokusati nesto, sad ne znam kako on gleda na sve to ?
Stevanović je rođen u Srbiji, ima srpsko državljanstvo kao i bosansko 
Srbija trenutno na toj poziciji ima sigurno 2-3 kvalitetnija rešenja,što opet ne znači da mali Stevanović neće imati veću karijeru.... Isto tako koliko znam,on živi u nekom mestu pored Loznice u Bosni.

Srbija trenutno na toj poziciji ima sigurno 2-3 kvalitetnija rešenja,što opet ne znači da mali Stevanović neće imati veću karijeru.... Isto tako koliko znam,on živi u nekom mestu pored Loznice u Bosni.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Pusti wikipediju kraju,svaka je susa moze napisati.underPFC je napisao/la:Stevanović je rođen u Srbiji, ima srpsko državljanstvo kao i bosansko
Miroslav je Zvornicanin rodjeni a Zvornik je zna se gdje.
Nesto je tipa Misketa,uvijek ce biti jedan od prvih otpozvanih u repku BIH.
Ja se apsolutno za njega ne sekiram za koga ce igrati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ne treba se niko sekirat. Ali eto, dok neki vide ime Miroslav prpa ih uhvati. On je nas i tu nema nikakvih problema.harishp je napisao/la:Pusti wikipediju kraju,svaka je susa moze napisati.underPFC je napisao/la:Stevanović je rođen u Srbiji, ima srpsko državljanstvo kao i bosansko
Miroslav je Zvornicanin rodjeni a Zvornik je zna se gdje.
Nesto je tipa Misketa,uvijek ce biti jedan od prvih otpozvanih u repku BIH.
Ja se apsolutno za njega ne sekiram za koga ce igrati.
Uostalom, prosla su vremena kad su igraci Srbije imali bolje sanse za odlazak na prvenstvo od igraca BiH. Samo cu rec Estonija. Od veznog reda pa naprijed ne vidim nijednog igraca Srbije koji bi pojacao nasih prvih 11. Mozda onaj Ignjovski jedino.
- NoName
- Kontakt:
UP! 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Principatus
- Kontakt:
Re: AW: Miroslav Stevanović
Stevanovic je izdominirao Wales. Tacka. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stevo za desetku...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
AYAN je napisao/la:Stevo za desetku...
+1!
Aferim doktore...To je ono sto nam je falilo u repki.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Odlican, vidio sam veceras da ima i odlicnu kondiciju. 90 minuta je izdrzao tempo, a igrali smo protiv Britanaca, znaci igralo je se dosta brzo. Steta za mladu repku, ali covjek mora u A-reprezentaciju. Nema druge.
Stevanovic je veliki dobitak za nasu repku jer nam je nedostajao brz igrac koji moze da probije i da ubaci za Dzeku i Ibisevica , danas je zablistao i sebi obezbjedio mjesto u prvih 11 u kvalifikacijama svidjamise kod Stevanovica negovo kretanje pomaze u odbrani i usredini nije samo uz aut liniju da trci gore dole stvara visak u sredini jos da hoce negdje u bolju ligu otici da igra jace utakmice tako da se nastavi razvijati
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Imajednabrigada i 7 gostiju.