FK Radnik Bijeljina
Re: FK Radnik Bijeljina
Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vam
Sto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
NAS KLUB NAS GRAD!
HRABRO U MOSTARU,BEZ PREDAJE!
HRABRO U MOSTARU,BEZ PREDAJE!
-
samoradnik
- Kontakt:
Hvala na dobrodošlici. Vidjećemo ko će plakat na kraju.rodjak je napisao/la:Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vamSto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
pabizo smanji doživljaj, mi jesmo mali ali ništa manji od svih ostalih u ovoj jadnoj ligi.
Potipusjem.samoradnik je napisao/la: pabizo smanji doživljaj, mi jesmo mali ali ništa manji od svih ostalih u ovoj jadnoj ligi.
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.
napisano 05.08.2013
Valja vam pomoci jarane,,,,,,ali kako,,,,,,samoradnik je napisao/la:Hvala na dobrodošlici. Vidjećemo ko će plakat na kraju.rodjak je napisao/la:Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vamSto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
pabizo smanji doživljaj, mi jesmo mali ali ništa manji od svih ostalih u ovoj jadnoj ligi.
-
veteran 1987
- Kontakt:
Vidim da vam se nakacio ovaj kompleksas sad ste n..ebali.pabizo je napisao/la:Valja vam pomoci jarane,,,,,,ali kako,,,,,,samoradnik je napisao/la:Hvala na dobrodošlici. Vidjećemo ko će plakat na kraju.rodjak je napisao/la:Ponesite sutra dosta kiselog mlijeka i krema za opekotine,trebat ce vamSto se tice bodova,gledajte iduce kolo da nesto napravite ovo zaboravite
Dobrodosli u Mostar
Pabizo pomozi ti prvo sebi
"JOŠ OD 1926"
-
samoradnik
- Kontakt:
Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
pabizo ulaz je na drugoj strani zapada!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
radnik solidan vidi se da nemate kondicije zadnjih 20 minuta vaši igrači nisu mogli trčati.ali eto mislim da nećete ispasti.sretno u nastavku sezonesamoradnik je napisao/la:Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Niste losi al fali vam kondicije , sretno u nastavku sezonesamoradnik je napisao/la:Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ha,ha--bicu bolan na zapadu,,,samoradnik je napisao/la:Prva utakmica i poraz ubjedljiv od Veleža... Al zato sledeća utakmica i pobjeda......
Radnik je prvo poluvreme odigrao dobro, cak i bolje od Veleza, propustene su dve 100% sanse , primljen gol odmah sigurno je poremetio malo igrace...Drugo poluvreme ocigledan pad u igri, ali ne bih rekao da je to zbog kondicije, jer Radnik je juce igrao bez 5 standardnih igraca, dvojica nisu mogli igrati zbog kartona, a trojica jer nisu im papiri zavrseni, a treba reci i to da su momci putovali na dan utakmice u Moatar (sramota za upravu, velika sramota + mini busom su putovali) , pa vi vidite kako su se osjecali posle skoro 7 sati putovanja i jos su dosli na +45 stepeni. Bice to sve mnogo bolje vec sledecu utakmicu. Cestitke Velezu na pobjedi.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
-
samoradnik
- Kontakt:
Ko nije išao u Mostar zbog papira? Znam za ovu dvojku koja zbog kartona nije išla 
I ja sam ubjeđen da već narednu utakmicu dobijamo.....
pabizo ne prodajem slaninu!
pabizo ne prodajem slaninu!
Zbog papira nisu isli stoper Zeljkovic, vezni Culum i Basara.samoradnik je napisao/la:Ko nije išao u Mostar zbog papira? Znam za ovu dvojku koja zbog kartona nije išla
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
Upravo tako trebalo je izdržati do Mostara 7 satai voženje pa doći u onaj pakao dobro nisu svi pocrkali od vrćine čuo sam da je pakleno vruće bilo u Mostaru. Pa tek je počelo prvenstvo. Netrba dramu praviti od toga.incident je napisao/la:Radnik je prvo poluvreme odigrao dobro, cak i bolje od Veleza, propustene su dve 100% sanse , primljen gol odmah sigurno je poremetio malo igrace...Drugo poluvreme ocigledan pad u igri, ali ne bih rekao da je to zbog kondicije, jer Radnik je juce igrao bez 5 standardnih igraca, dvojica nisu mogli igrati zbog kartona, a trojica jer nisu im papiri zavrseni, a treba reci i to da su momci putovali na dan utakmice u Moatar (sramota za upravu, velika sramota + mini busom su putovali) , pa vi vidite kako su se osjecali posle skoro 7 sati putovanja i jos su dosli na +45 stepeni. Bice to sve mnogo bolje vec sledecu utakmicu. Cestitke Velezu na pobjedi.
Ovo ej ogroma propust za vas klub. Jedino ao vec unaprijed nisu otpisali ova prva tri boda.incident je napisao/la: a treba reci i to da su momci putovali na dan utakmice u Mostar (sramota za upravu, velika sramota + mini busom su putovali) , pa vi vidite kako su se osjecali posle skoro 7 sati putovanja i jos su dosli na +45 stepeni. .
Je li bilo vasih navijaca u Mostaru???
-
samoradnik
- Kontakt:
Bilo je simpatizera, organizovanog odlaska nije bilo 
Gdje nećemo onda izgubit,Basara i Ćulum dva najvažnija igrača u vezi nisu igrala
.
Sam me zanima da li će ko pametan u okviru onog akva parka napravit i neku prostoriju za FK i fudbalere?! valjda hoće.
Gdje nećemo onda izgubit,Basara i Ćulum dva najvažnija igrača u vezi nisu igrala
Sam me zanima da li će ko pametan u okviru onog akva parka napravit i neku prostoriju za FK i fudbalere?! valjda hoće.
kako igrati u SAHARI ...jbt isto sahara
bio sam juce dole , u carsiji mi otpade djon od sandale i ostade zaljepljen za kaldrmu
ono nije humano ..pa 3 cojka nisam sreo u carsiji oko 13 h
bio sam juce dole , u carsiji mi otpade djon od sandale i ostade zaljepljen za kaldrmu
YES.WE.DID.
Pa normalno... Ko ce u 13h hodat.. Samo ko morapayton je napisao/la:kako igrati u SAHARI ...jbt isto sahara
-
mujoisuljo
- Kontakt:
payton je napisao/la:kako igrati u SAHARI ...jbt isto sahara
I tako ima preko 40 dana....
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Juce sam u Trebinju na +40 posmatrao utakmicu izmedju Leotara i Zrinjskog i mogu reci da je Leotar sasvim cvrsta i solidna ekipa tako da Radniku nece bas biti lako sa njima Bijeljini mada sa Culimom i Basarom Radnik je sasvim drugA ekipa.Momci glavu gore pobjeda u drugom kolu!
NAS KLUB NAS GRAD!!!
NAS KLUB NAS GRAD!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.