FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mi Travniku gostujemo za ramazan...nadam se da igrači neće skinuti gaće u Vitezu i primiti gol iz Bile.
Vrijeme je da ih dobijemo i da i mi jednom startujemo na način dostojan šampiona i osvajača kupa.
Zbog mira u kući i povratka samopouzdanja, pobjeda bi bila i više od pobjede.
P.S. Ukinuta je zabrana..,s toga svi u Travnik!
F.K. Željezničar = Najtrofejniji fudbalski klub BiH
Vrijeme je da ih dobijemo i da i mi jednom startujemo na način dostojan šampiona i osvajača kupa.
Zbog mira u kući i povratka samopouzdanja, pobjeda bi bila i više od pobjede.
P.S. Ukinuta je zabrana..,s toga svi u Travnik!
F.K. Željezničar = Najtrofejniji fudbalski klub BiH
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakav je mamlaz pripojit ce opstinu RS-uUltras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Kakav je mamlaz pripojit ce opstinu RS-uUltras1921 je napisao/la:Ne zivim u Novom Sarjevu, ali me zanima vas stav. Ocetel glasat za Dzelu?

- Armageddon2012
- Kontakt:
hocete li pobjediti danas u travniku ove nase direktne konkurente u borbi za opstanak?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Amar Osim u ovom susretu neće moći računati na Nermina Zolotića. Naime, mladi veznjak Želje se povrijedio protekle sedmice (prepone), te neće biti u konkurenciji za današnji susret
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Danas minimalno 0:1, red bi bio da Travnik padne. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jedne godine smo vas izbacili a ove cemo da vas spasimo. Cist racun duga ljubav.Armageddon2012 je napisao/la:hocete li pobjediti danas u travniku ove nase direktne konkurente u borbi za opstanak?![]()

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro ti recimo da svjesno pretjerujes,ima Borac solidnu ekipu,bice u vrhu.Armageddon2012 je napisao/la:hocete li pobjediti danas u travniku ove nase direktne konkurente u borbi za opstanak?![]()
Nek' je vise pocelo.Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Uvijek je gostovanje Travniku bilo nezgodno,nadam se da ce ovaj put biti drugacije.
Bilo bi odlicno poceti sa 3 boda,pobjeda bi privukla vjerovatno vise ljudi na derbi u 2 kolu nego neki drugi ishod.
Bilo bi odlicno poceti sa 3 boda,pobjeda bi privukla vjerovatno vise ljudi na derbi u 2 kolu nego neki drugi ishod.
Izgleda da se danas necemo šlepati za stream nikome..... jer ga vjerovatno nece biti.... Dosad bi izbacilo da ce biti na onoj standardnoj str. gdje smo prosle god. gledali gostujuce utakmice....
Sad nema.... Al' nemora znaciti da nam opet ona dobricina nece omoguciti da gledamo....
Aj' brate budi dobar i omuguci nama smrtnicima koji nemamo MojuTV da gledamo utakmicu....
Please

Sad nema.... Al' nemora znaciti da nam opet ona dobricina nece omoguciti da gledamo....
Aj' brate budi dobar i omuguci nama smrtnicima koji nemamo MojuTV da gledamo utakmicu....

Please

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hypnose je napisao/la:Izgleda da se danas necemo šlepati za stream nikome..... jer ga vjerovatno nece biti.... Dosad bi izbacilo da ce biti na onoj standardnoj str. gdje smo prosle god. gledali gostujuce utakmice....
Aj' brate budi dobar i omuguci nama smrtnicima koji nemamo MojuTV da gledamo utakmicu....![]()
![]()
Please![]()
![]()
- vidovitadjemila
" onclick="window.open(this.href);return false;
SJECANJA SJECANJA.....
SJECANJA SJECANJA.....

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Samoo pusta sjecanjavidovitadjemila je napisao/la:
SJECANJA SJECANJA.....
link?zeljo-travnik???
Ako se neko smiluje i uradi streambcov30 je napisao/la:link?zeljo-travnik???
Željezničar 1921
ajde molim,, nekoga da se smiluje,,,
Evo i ja se pridružujem molitvama
Za nas koji smo spriječeni da odemo u Travnik, ako iko zna da napravi stream, ima od mene 2KM
Haj života vam

Za nas koji smo spriječeni da odemo u Travnik, ako iko zna da napravi stream, ima od mene 2KM

Haj života vam
Fakat ne kontam sto telecom ne odradi opciju sa 091 brojem,da svako ko zeli moze pogledati utakmicu.Bez obzira na internet providera.a sebe nek osiguraju slanjem kodova,gdje ce svaki kod vaziti za 1 ip adresu i gotovo.
PS izvinjavam se modovima na offtopicu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MinjonKocka
- Kontakt:
FK Željezničar
Bas tako, mene sigurno nece nagovoriti da uzmem MojaTv, jer je losa. Ovako bi sigurno vise zaradili, da kazu posaljite sms koji kosta i 5KM i dobijes kod, ukucas i pogledas utakmicu ko covjek. Ovako moramo cekati do pola 6 da vidimo hoce li neko staviti streamTMovac je napisao/la:Fakat ne kontam sto telecom ne odradi opciju sa 091 brojem,da svako ko zeli moze pogledati utakmicu.Bez obzira na internet providera.a sebe nek osiguraju slanjem kodova,gdje ce svaki kod vaziti za 1 ip adresu i gotovo.

Hajmo Zeljooo
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Za sve ostalo tu je BHRADIO 1 i ritam sporta...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Majestic-12 [Bot], mamonelafo, Pablo11 i 45 gostiju.