nismo ni mi ništa bolji. ima onaj klip kad ona cura vadi kučiće iz neke kante i baca ih u vodu, a ima i ono kad onaj degenerik snima kako male mačiće nabija nogom

što je najgore, sve ove gluposti radi mahom mlada raja.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako nekako, ne djele se ljudi na one iz Amerike, Rusije, Kine, ima ih svagdje svakakvih. Ljudi se jednostavno dijele na dobre i lose.alan_kardec je napisao/la:ljudska glupost i retardiranost ne poznaje granice, to je bar opštepoznato. ne radi se tu ni o rusiji, ni o sad-u, ni o maleziji, ni o švedskoj nego se radi o normalnim ljudima sa jedne strane i osobama kojima treba psihijatrijski nadzor, sa druge strane.
nismo ni mi ništa bolji. ima onaj klip kad ona cura vadi kučiće iz neke kante i baca ih u vodu, a ima i ono kad onaj degenerik snima kako male mačiće nabija nogom........... ili primjer onog psa kojem je petarda razvalila usta.
što je najgore, sve ove gluposti radi mahom mlada raja.
Ma sloboda govora je qrc, pričaš, pričaš al' te niko ne **** ni 2%. Samo budale dobiju svojih 5 minuta i to je to.Tritolone je napisao/la:Ova djeca su vrh svega, ja bi im zakonom zabranio face i slične pizdarije do 15 godine ili bi stavia neki test da ne može svaka budaka pisat pizdarije.
Tritolone je napisao/la:Ova djeca su vrh svega, ja bi im zakonom zabranio face i slične pizdarije do 15 godine ili bi stavia neki test da ne može svaka budaka pisat pizdarije.
Ne kontam u čemu je kvaka.Senaid L.F.C je napisao/la:![]()
![]()
![]()
kvaka je u 1 lajk 2 kom,i u tome da je fb postao mjesto gdje se ispovijeda u vjerialan_kardec je napisao/la:
Ne kontam u čemu je kvaka.Senaid L.F.C je napisao/la:![]()
![]()
![]()
I to sto kazesBlue_He4rt je napisao/la:Koji je napor brisati sve te silne "prijatelje"..
Vezano za sliku i debile sa FB:QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ovo nije normalno, sta se ovo desava danas
ne znas se ko je gori, ovi sto postavljaju ove slike ili ovaj de.bi.l na klipovimaElegant je napisao/la:Vezano za sliku i debile sa FB:QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ovo nije normalno, sta se ovo desava danas
[youtube][/youtube]
drugi dio : http://www.youtube.com/watch?v=fW_4MDgB ... ure=relmfu
treci dio: http://www.youtube.com/watch?v=32vJdJj9Y0A&feature=plcp
e fkt drug...lafo on da postane popularan..furaju se svi na gasttozza hoće da pare zarade uploadajući te klipove..a to što su degeni to nema vezeSTEVEN je napisao/la: ne znas se ko je gori, ovi sto postavljaju ove slike ili ovaj de.bi.l na klipovima
ja sam tek sad prvi put pogledao klip od ovog momka i stvarno ne mogu da shvatim da nekome ovo moze biti smijesnoAmoxicillin je napisao/la:e fkt drug...lafo on da postane popularan..furaju se svi na gasttozza hoće da pare zarade uploadajući te klipove..a to što su degeni to nema vezeSTEVEN je napisao/la: ne znas se ko je gori, ovi sto postavljaju ove slike ili ovaj de.bi.l na klipovima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.