Safet Sušić - Pape

Elegant
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Elegant » 04 avg 2012, 15:07

Da skratimo pricu reprezentacija ne zavisi od Zuknaovica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 15:09

Rios je napisao/la: Hoces da kazes da su Stojan,Vrancic,Svraka,Sesar itd zasluzili poziv prije Zukanovica?? Ovdje je sva prica o tome da je momak zasluzio poziv i sansu da pokaze koliko moze i zna..Bar u jednoj prijateljskoj od ove 4..
Ma znam covjece ali toliko se halabuke dize ko da je on karika koja nam nedostaje u totalnoj dominaciji u evropi i svijetu, sve je to u 5 deka i stoji da je Safet trebao isprobati bruku igraca i nekoga bi zakacili da valja, ali dosta vise sa skoro pa jedinim argumentom da je covjek bio u timu sezone u Belgijskoj ligi :D
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2012, 15:16

aless je napisao/la:
Rios je napisao/la: Hoces da kazes da su Stojan,Vrancic,Svraka,Sesar itd zasluzili poziv prije Zukanovica?? Ovdje je sva prica o tome da je momak zasluzio poziv i sansu da pokaze koliko moze i zna..Bar u jednoj prijateljskoj od ove 4..
Ma znam covjece ali toliko se halabuke dize ko da je on karika koja nam nedostaje u totalnoj dominaciji u evropi i svijetu, sve je to u 5 deka i stoji da je Safet trebao isprobati bruku igraca i nekoga bi zakacili da valja, ali dosta vise sa skoro pa jedinim argumentom da je covjek bio u timu sezone u Belgijskoj ligi :D
Problem je sto nam u odbrani skripi cuje se do svemirske stanice,a ne zove se momak koji je potencijalno rjesenje na duze staze..I nije jedini Zukanovic,ima tu jos igraca koji su zasluzili sansu,bar jednu,da pokazu sta znaju..A izvini,ipak nije mala stvar biti izabran u tim sezone u bilo kojoj ligi na svijetu,a Belgijska nije bas neko smece od lige,slozit ces se..Na kraju krajeva i Pandza je igrao u istoj..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 15:24

Rios je napisao/la:Problem je sto nam u odbrani skripi cuje se do svemirske stanice,a ne zove se momak koji je potencijalno rjesenje na duze staze..I nije jedini Zukanovic,ima tu jos igraca koji su zasluzili sansu,bar jednu,da pokazu sta znaju..A izvini,ipak nije mala stvar biti izabran u tim sezone u bilo kojoj ligi na svijetu,a Belgijska nije bas neko smece od lige,slozit ces se..Na kraju krajeva i Pandza je igrao u istoj..
Ma Pandza ko da nije ni igro kad nije izabran u tim sezone Belgijske lige.
FC Sydney

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2012, 15:28

aless je napisao/la:
Rios je napisao/la:Problem je sto nam u odbrani skripi cuje se do svemirske stanice,a ne zove se momak koji je potencijalno rjesenje na duze staze..I nije jedini Zukanovic,ima tu jos igraca koji su zasluzili sansu,bar jednu,da pokazu sta znaju..A izvini,ipak nije mala stvar biti izabran u tim sezone u bilo kojoj ligi na svijetu,a Belgijska nije bas neko smece od lige,slozit ces se..Na kraju krajeva i Pandza je igrao u istoj..
Ma Pandza ko da nije ni igro kad nije izabran u tim sezone Belgijske lige.
Haj mi samo reci zasto omalovazavas cinjenicu da je Zukanovic izabran u tim sezone?? Niko nije bolan rekao da je on novi Ferdinand ili Nesta,nego se to njegovo priznanje uzima kao jedan jak argument da se momku pruzi sansa,bar jedna,u nasoj reprezentaciji koja ima trenutno samo 3 provjerena imena u odbrani..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 15:35

Rios je napisao/la: Haj mi samo reci zasto omalovazavas cinjenicu da je Zukanovic izabran u tim sezone?? Niko nije bolan rekao da je on novi Ferdinand ili Nesta,nego se to njegovo priznanje uzima kao jedan jak argument da se momku pruzi sansa,bar jedna,u nasoj reprezentaciji koja ima trenutno samo 3 provjerena imena u odbrani..
Ma ne omalovazavam nego nemogu da vjerujem da sam toliko puta to procito na PDF-u. Znaci apsolutno je to jedini argument koji je neko donio na PDF i onda su se svi toga uhvatili. Kad procitam to sve, ja da sam selektor ma ne bi ga pozvo ni ove sezone da bude u timu sezone Belgijske lige :D
FC Sydney

Rios

Post Postao/la Rios » 04 avg 2012, 15:40

aless je napisao/la:
Rios je napisao/la: Haj mi samo reci zasto omalovazavas cinjenicu da je Zukanovic izabran u tim sezone?? Niko nije bolan rekao da je on novi Ferdinand ili Nesta,nego se to njegovo priznanje uzima kao jedan jak argument da se momku pruzi sansa,bar jedna,u nasoj reprezentaciji koja ima trenutno samo 3 provjerena imena u odbrani..
Ma ne omalovazavam nego nemogu da vjerujem da sam toliko puta to procito na PDF-u. Znaci apsolutno je to jedini argument koji je neko donio na PDF i onda su se svi toga uhvatili. Kad procitam to sve, ja da sam selektor ma ne bi ga pozvo ni ove sezone da bude u timu sezone Belgijske lige :D
Nije jedini ali slazem se da je najvise upotrebljavani argument..Par postova prije je momak pisao njegove odlike u igri,samo je malo ironicno pisao pa mozda neki nisu shvatili..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 avg 2012, 16:39

aless je napisao/la:
Pa to je najbolji i najvjerodostojniji argument. Čuj "svi se uhvatili toga". Čemu onda taj argument kada se spominje Džekin period u Wolfsburgu (u idealnom timu Bundeslige i najbolji igrač po izboru kolega u Njemačkoj)? :roll: Momka je trebalo pozvati i to je to. Ako ne zadovolji, barem bi se u tom slučaju mogao Sušić naslađivati pričom "pozvao sam ga zbog medijske hajke, a vidite da sam bio u pravu što ga prije nisam pozivao". :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2012, 17:18

Moram priznati da sam i ja pomalo iznenadjen ne pozivanjem Zukanovica,jer iskreno,ocekivao sam to.
Naveo bih tri razloga zbog kojih je trebao pozvati Zukanovica:
-Prije svega jer jako lose stojimo u odbrani,da li iz razloga sto je neko od igraca pod suspenzijom (kartoni)
ili je neko od tih igraca iz odbrane povrijedjen.
-Druga stvar je to sto je Zukanovic izabran u tim sezone Belgijske lige,sto nije mala stvar,iako klub
za koji nastupa Zukanovic i nije neki veliki klub,ako bi gledali po tome to bi bilo kao da pozove nekoga
iz bh lige,odnosno iz nekog prosjecnog bh kluba.Sarajevo i Zeljo daleko su ispred Kortrijka.
Prednost Kortrijka je u tome sto je clan Belgijske lige,koja je isto tako daleko ispred bh lige.
-I treci razlog,mozda i ne tako vazan kao prethodna dva,ali cisto iz razloga jer dio navijaca tako zeli.
I kroz medije se dosta provlaci ime Zukanovic,pa zasto ne udovoljiti svima onima koji smatraju da
je Zukanovic neopravdano izostavljen sa spiska.Sve za dobrobit bh reprezentacije!
F.K.SARAJEVO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 avg 2012, 17:23

aless je napisao/la: Ma znam covjece ali toliko se halabuke dize ko da je on karika koja nam nedostaje u totalnoj dominaciji u evropi i svijetu, sve je to u 5 deka i stoji da je Safet trebao isprobati bruku igraca i nekoga bi zakacili da valja, ali dosta vise sa skoro pa jedinim argumentom da je covjek bio u timu sezone u Belgijskoj ligi :D
A zasto se ta cinjenica omalazava? Pa sam taj argumenat je sazetak njegove aktuelne forme i vrijednosti za nas. Zar ne? Da belgijska liga, ne PL ciji predstavnici u Europi imaju kraci rok trajanja, nego kocka leda u Sahari ili pluca istih igraca na pravim utakmicama. Popricaj sa Belgijancima koji prate ligu o Zukanovicu i sta misle o njemu.

Onda to saberi sa faktom da nam je defenziva bolna tacka, da ostajemo bez lijevog beka (vidjecemo koliko ce Lulic dugo igrati tu poziciju), da Susic vadi anonimuse jednog za drugim iz sesira , da mu je zao sto ovog iz Ajduka nije mogao pozvati. Da zove igrace koji nam nikada nece biti od pomoci. E zato je "halabuka", jer se rezenovan covjek pita sta to Zukanovic mora da uradi kako bi dobio poziv kao cjenjen igrac jedne organizovane lige u kojoj nam je vec igrao jedan aktuelan defenzivac. Da zaigra u bih ligi? HNLu? Da izigrava Rivalda? Da igra na poziciji koja nam je ionako popunjena? Mnogo stvari ovdje vise nemaju veze sa zdravim razumom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 avg 2012, 17:25

molotovljev je napisao/la:Moram priznati da sam i ja pomalo iznenadjen ne pozivanjem Zukanovica,jer iskreno,ocekivao sam to.
Naveo bih tri razloga zbog kojih je trebao pozvati Zukanovica:
-Prije svega jer jako lose stojimo u odbrani,da li iz razloga sto je neko od igraca pod suspenzijom (kartoni)
ili je neko od tih igraca iz odbrane povrijedjen.
-Druga stvar je to sto je Zukanovic izabran u tim sezone Belgijske lige,sto nije mala stvar,iako klub
za koji nastupa Zukanovic i nije neki veliki klub
,ako bi gledali po tome to bi bilo kao da pozove nekoga
iz bh lige,odnosno iz nekog prosjecnog bh kluba.Sarajevo i Zeljo daleko su ispred Kortrijka.
Prednost Kortrijka je u tome sto je clan Belgijske lige,koja je isto tako daleko ispred bh lige.
-I treci razlog,mozda i ne tako vazan kao prethodna dva,ali cisto iz razloga jer dio navijaca tako zeli.
I kroz medije se dosta provlaci ime Zukanovic,pa zasto ne udovoljiti svima onima koji smatraju da
je Zukanovic neopravdano izostavljen sa spiska.Sve za dobrobit bh reprezentacije!
Ali su zato Zahirovicev,Pandzin,Vrancicev,Svrakin,Sesarov,Sehicev klub u rangu Barcelone :roll: :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 avg 2012, 17:32

Pa sto bolan izvlacis iz konteksta...procitaj pazljivo post sve ce ti biti jasno.
Nevjerovatno,ali tebi je izgleda cilj kontrirati i tako ulaziti u nepotrebnu raspravu.
F.K.SARAJEVO

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 avg 2012, 17:53

E sad da navedemo i pozitivnih stvari.

Sunjic. Bit ce interesantno vidjeti sta moze, mozda bude bitno otkrice za repku.
O. Vranjes najzad ponovo u repci. Susicevo otkrice.
Stevanovic.

To je to. Mozda sam nesto ili nekog zaboravio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2012, 17:54

Principatus je napisao/la:E sad da navedemo i pozitivnih stvari.

O. Vranjes najzad ponovo u repci. Susicevo otkrice.
Ah sad, nije bas on otkrice. Godinama igrao za mladu reprezentaciju i bio medju boljim. On je Tulicevo otkrice. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 avg 2012, 17:58

Pa dobro, ali Susic ga je pozvao jos u jedno vrijeme kada niko nije mislio na njega kao potencijalnog A rep.
No hajde nek je i Tulic nesto otkrio dalje od svog nosa.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 avg 2012, 18:00

molotovljev je napisao/la:Pa sto bolan izvlacis iz konteksta...procitaj pazljivo post sve ce ti biti jasno.
Nevjerovatno,ali tebi je izgleda cilj kontrirati i tako ulaziti u nepotrebnu raspravu.
Ne brzaj, skontaj da ne prozivam tebe nego humanoida... ;)
Nemoj planuti na prvu ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 04 avg 2012, 18:39

treba organizovati humanitarnu utakmicu preko ljeta svake godine i da novinari pozovu ove igrace po inostranstvu koji bi trebali igrati za A repku a neigraju Buric, Cocalic, Zukanovic, K.Sead, S.Hajrovic, I.Hajrovic, Hadzic, Vladavic, Mahmutovic, Ljevakovic,

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 19:17

Rodeni je napisao/la:treba organizovati humanitarnu utakmicu preko ljeta svake godine i da novinari pozovu ove igrace po inostranstvu koji bi trebali igrati za A repku a neigraju Buric, Cocalic, Zukanovic, K.Sead, S.Hajrovic, I.Hajrovic, Hadzic, Vladavic, Mahmutovic, Ljevakovic,
Tu bi se sigurno vidjelo tko je za reprezentaciju, a tko ne.
Pogotovo ako budu igrali protiv Halida Bešlića, Dine Merlina, Deena, Enisa Bešlagića i Danijela Bote.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 06 avg 2012, 12:20

Rodeni je napisao/la:treba organizovati humanitarnu utakmicu preko ljeta svake godine i da novinari pozovu ove igrace po inostranstvu koji bi trebali igrati za A repku a neigraju Buric, Cocalic, Zukanovic, K.Sead, S.Hajrovic, I.Hajrovic, Hadzic, Vladavic, Mahmutovic, Ljevakovic,
:lol: daj i na takav nacin kao da vidis jesu kvaliteta repke o sta vec helem vise od pola njih ne bi doslo.. cuj preko ljeta da se znoje za neku humentarnu tekmu, pa nisu svi Dzeko, Spaha, Ibro..
Vladavic
Nego ko je ovaj ?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 06 avg 2012, 12:28

limenka je napisao/la:
Tu bi se sigurno vidjelo tko je za reprezentaciju, a tko ne.
Pogotovo ako budu igrali protiv Halida Bešlića, Dine Merlina, Deena, Enisa Bešlagića i Danijela Bote.
:lol:

Sajo, otidji sam, hjeba ti. Sacuvaj to malo ugleda sto ti je ostalo. Nemam ja nista od tvog bijega negdje u novembru , kad nam sve sanse srusis.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 2 gosta.