FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Patnja i sramota...
Ma nije ni čudo što nam je liga qrac, jer u Bundesligi sude Doktori, a kod nas Čobani... To ubija u pojam i gledaoce, a Boga mi i igrače na terenu...
Fuj...
Ma nije ni čudo što nam je liga qrac, jer u Bundesligi sude Doktori, a kod nas Čobani... To ubija u pojam i gledaoce, a Boga mi i igrače na terenu...
Fuj...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
kakva crna realizacija ,ganjamo tri boda a igrači preokreta pehilj i stanićGaziHusrevbeg je napisao/la:Hajd bit će bolje sljedeće sezone...
Prošle sezone smo iz Travnika donjeli 0 bodova, ove 1, barem jedna pozitivna stvar.![]()
Zeza nas realizacija, isto kao na početku prošle sezone.

Dobro ocito je da nije svirao cist penal,nismo nista pokazali,sudjenje lose,ali eto blago nama kad od udruzenja invalida u nasoj ekipi a to je 3-4 igraca ocekujemo da nesto urade.Fudbal je toliko komplikovan i neinteligentan sport,kad ga igraju Jamak,Svraka i Stanic.Pa eto vi se tjesite i lazite sami sebe.Da su dobri i da su se pokazali na pripremnim utakmicama protif Pofalickog iFamosa.
Sve u svemu kako smo inace prolazili i bod je ok,ali mene takve stvari ne zadovoljavaju,mora ovo biti bolje...
Sve u svemu kako smo inace prolazili i bod je ok,ali mene takve stvari ne zadovoljavaju,mora ovo biti bolje...
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Slabo totalno smo tanki ,igraci nemaju motivacije ili sta vec. Kad igras protiv mesarsko-seljackog tima kao travnik i plus sudija dodikovac iz bl onda ne treba se bolje ni ocekivat.
Dresovi su najgori do sada kako pratim sveti klub.
Dresovi su najgori do sada kako pratim sveti klub.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 04 avg 2012, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Joj lige majko draga
Taman bio zaboravio kako to sve izgleda, kad ono kuce, krave, Varupa, al vala i ona seljacina Beslija 
Utakmica proljev. Od vas sam ko i nesta ocekivo, al zajebo sam se.

Utakmica proljev. Od vas sam ko i nesta ocekivo, al zajebo sam se.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne zalite se na sudije zalite se na Besliju, kakav panj **** ti zivot 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Daleko je ovo od prošlogodišnje dominacije. Jedna velika nula je ovo što su danas naši prikazali, sramota, prvi sam put u sebi osjetio gađenje prema ovoj ligi i svemu što ima veze s njom, nema odavde napredka još dugo vremena. Sve je ovo daleko od onog o čemu mi sanjamo, još smo mi nula i što se prije s tim pomirimo, bit će nam lakše. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- savatihotece
- Kontakt:
Ja uopšte nisam primijetio Bekrića. Kod nas razigrava igrače Kerla. Bekovi uštopani. Bešlija se makar trudio. Travnik provalija od ekipe. Selimović standardno odradio utakmicu, što se mene tiče nije moro ni igrat. Vidim Osim se nerviro, al ne pomaže. Travnik provalija, al džaba kad smo mi igrali bezvoljno, bezidejno, beskrvno i zato ih nabijem.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- SarajlijaTM
Gledaj sto se odma dusmani skupljaju!!!
Bolje Travnik nego Laktasi,Drine,Modrice,Orasja i slicni umjetni klubovi!Krivo vam je sto niste pobjedili i sad bi izbacivali iz lige.hamzaTM87 je napisao/la:Da hoce vise Travnik ispasti iz lige...![]()
haj odlepršaj sa teme !HzSM je napisao/la:Bolje Travnik nego Laktasi,Drine,Modrice,Orasja i slicni umjetni klubovi!Krivo vam je sto niste pobjedili i sad bi izbacivali iz lige.hamzaTM87 je napisao/la:Da hoce vise Travnik ispasti iz lige...![]()
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Al dominirate.....Ma Osimu misli u Podgorici pa nije mnogo posvetio pažnje ovoj utakmici. Nema veze komšije još stignete kupiti kartu za podgoricu 

U novi boj ...
-
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:Daleko je ovo od prošlogodišnje dominacije. Jedna velika nula je ovo što su danas naši prikazali, sramota, prvi sam put u sebi osjetio gađenje prema ovoj ligi i svemu što ima veze s njom, nema odavde napredka još dugo vremena. Sve je ovo daleko od onog o čemu mi sanjamo, još smo mi nula i što se prije s tim pomirimo, bit će nam lakše.
vidim serronje se opet skupile na temi. Ti si jedan od njih. novi nick, stara priča. svaka ti čast. Kad opet maznemo trofeje, javićete se hvalospijevima i slično. Prejaki ste

PS: koliko komšinice pokušavaju da profuraju priču o nekoj ljubomori po fb i forumima...ali im nešto ne ide. kome ba vi igrate? Nama ili sebi? yebaji ga, znam da se 5 godina mučite i da vam je teško, ali sjašite malo s teme.
Zadnja izmjena: joey tribbiani, dana/u 04 avg 2012, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajde naucite igrati fudbal.Gdje su sada te silne Zebe i Svrake,ne mogu Travnik pobjediti i odmah su im drugi krivi.Gdje je najbolji strijelac PL iz prosle sezone,je li to "krkana" Varupu nije mogao proci?deno_TM87 je napisao/la:haj odlepršaj sa teme !HzSM je napisao/la:Bolje Travnik nego Laktasi,Drine,Modrice,Orasja i slicni umjetni klubovi!Krivo vam je sto niste pobjedili i sad bi izbacivali iz lige.hamzaTM87 je napisao/la:Da hoce vise Travnik ispasti iz lige...![]()
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Nemamo adekvatne zamjene za Svraku, Jamaka, Colica, pa i Adilovica i zato NE MOZEMO napraviti jos jedan korak naprijed... po ovom vidjenom, bice ovo preteska sezona... Svraka je izgubio sve... i duele i lopte... Jamak istetovirao ruku i konta da je Raul Meireles... Stanica nije ni potrebno ni analizirati... sve u svemu, poprilicno lose... mozda se sve to uklopi nakon sto igraci udju u ritam, kao prosle godine, ali ovo je lose... veznjaci ne isporucuju lopte, napadaci ne reaguju adekvatno na dobre sanse, odbrana i nije lose... Kerla je kupio sve, Bogi dolazi sebi, Kvesa slabiji nego prolse godine, Colic isto vazda... najvise me cudi Zajko... sta se desava sa majstorom? ova ekipa moze jos mozda ovu godinu gurat, ali potreban je remont... potrebni su novi, naravno bolji igraci inace cemo se polako vratiti nazad i uklopiti u monotoniju ove lige, zvane Premier... nije ti sala, Premier liga...
Sudija je mogao svirnuti penal za onu ruku, ali realno, bili smo bolji, ali nismo zasluzili trijumf... al hajd, tek je pocelo... idemo dalje, sljedeca stanica Dolina za sedam dana... Borac mora pasti... samo mi je krivo sto ce i Siroki i Sarajevo, pa i Borac vjerovatno, uzet bodove na Piroti, gdje mi godinama ne znamo za pobjedu... nema druge, furmano dalje, prva bitka i remi, opet bolje nego poraz... duga je sezona i idemo da odbranimo pehar... i jedan i drugi... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!
Sudija je mogao svirnuti penal za onu ruku, ali realno, bili smo bolji, ali nismo zasluzili trijumf... al hajd, tek je pocelo... idemo dalje, sljedeca stanica Dolina za sedam dana... Borac mora pasti... samo mi je krivo sto ce i Siroki i Sarajevo, pa i Borac vjerovatno, uzet bodove na Piroti, gdje mi godinama ne znamo za pobjedu... nema druge, furmano dalje, prva bitka i remi, opet bolje nego poraz... duga je sezona i idemo da odbranimo pehar... i jedan i drugi... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Meni je najvrijednije saznanje s ove utakmice to da su Travničani pedofili. Svaka druga "sudija, yebem ti dijete"..
S igrom naših, naravno, razočaran! To treba reći jasno i glasno: NEMA ŽARA, NEMA ŽELJE!
S igrom naših, naravno, razočaran! To treba reći jasno i glasno: NEMA ŽARA, NEMA ŽELJE!
NAPRIJED NARODE!
-
- Kontakt:
Nisu mi jasne neke stvari a pogotovo kod trenera Osima. Kako neko moze igrati u ZELJEZNICARU ako ne zna primiti loptu, ili kako neko moze igrati ako ne zna ubaciti loptu . NIKAKO mi to nije jasno, ovo je jad i bjeda i kao sto neko rece gore, evo zasto smo ispali od obicnog Maribora, igraci poput Stanica, B. Colica, i cak Beslije(hvala za sve) jednostavno ne mogu vise igrati u ovako VELIKOM klubu, ovi igraci su 0 znaci samo neka nabijanja. Imati posjed lopte 67% i spojiti samo 2-3 pasa to je katastrofa, samo neka nabijanja.
Sto se tice Travnika ne zna se ko je veci krkan-brdjan u onoj ekipi, onaj sto mu je pola glave osisano jer se pokvarila masinica , Varupa ili onaj trener koji je bio obucen kao da u nekom lokalnom kaficu ima nastup poslije utakmice.
Zalosno, ovakve ekipe treba GAZIT znaci trpat, a mi jedva, imam osjecaj da ZELJO sam protiv sebe igra. OBAVEZNO dovest kakvih pojacanja, igrace koji znaju igrat fudbal, bolji igraci se mogu naci na ulicama, bolji tehnicari. Pa igrao sam par termina gdje se igracima lopta lijepi za nogu kakoje primaju.....
Sta reci..nek nam je sa srecom ove sezone.... DUPLA
Sto se tice Travnika ne zna se ko je veci krkan-brdjan u onoj ekipi, onaj sto mu je pola glave osisano jer se pokvarila masinica , Varupa ili onaj trener koji je bio obucen kao da u nekom lokalnom kaficu ima nastup poslije utakmice.
Zalosno, ovakve ekipe treba GAZIT znaci trpat, a mi jedva, imam osjecaj da ZELJO sam protiv sebe igra. OBAVEZNO dovest kakvih pojacanja, igrace koji znaju igrat fudbal, bolji igraci se mogu naci na ulicama, bolji tehnicari. Pa igrao sam par termina gdje se igracima lopta lijepi za nogu kakoje primaju.....
Sta reci..nek nam je sa srecom ove sezone.... DUPLA

BAS SVE TI DAJEMO.....