FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 04 avg 2012, 19:54

joey tribbiani je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Daleko je ovo od prošlogodišnje dominacije. Jedna velika nula je ovo što su danas naši prikazali, sramota, prvi sam put u sebi osjetio gađenje prema ovoj ligi i svemu što ima veze s njom, nema odavde napredka još dugo vremena. Sve je ovo daleko od onog o čemu mi sanjamo, još smo mi nula i što se prije s tim pomirimo, bit će nam lakše. ;)

vidim serronje se opet skupile na temi. Ti si jedan od njih. novi nick, stara priča. svaka ti čast. Kad opet maznemo trofeje, javićete se hvalospijevima i slično. Prejaki ste :mrgreen:
Ma ja, ja sam kriticar, ja tjeram Osima, sve je tako. Nema kod nas osjećaja za kritiku, zato nam je ovakva situacija, Kerla i Bogi glavni razigravači. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 04 avg 2012, 19:55

bravo FORZA, a sto se Travnicana tice, vazda su bili poznati ko "Mesari"

MinjonKocka
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la MinjonKocka » 04 avg 2012, 19:55

Igrali smo koliko smo mogli tj koliko su nam ovi mesari i sudije dopustili, igraci su djelovali isprepadano da im neko ne otkine nogu. Prema tome, ignorisite ove internet huligane i provokatore sto svaki august najavljuju da imaju najbolju ekipu i idu na duplu pa se na kraju zavuku u svoje rupe. Budite strpljivi, tek je pocelo prvenstvo, stvari ce doci na svoje.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2012, 19:55

Kako inace tamo prolazimo ovo je super :mrgreen: Bili smo bolja ekipa,ljudi se branili,mi 2 zicera promasili,idemo dalje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 avg 2012, 19:55

barbarez je napisao/la:Dobro ocito je da nije svirao cist penal,nismo nista pokazali,sudjenje lose,ali eto blago nama kad od udruzenja invalida u nasoj ekipi a to je 3-4 igraca ocekujemo da nesto urade.Fudbal je toliko komplikovan i neinteligentan sport,kad ga igraju Jamak,Svraka i Stanic.Pa eto vi se tjesite i lazite sami sebe.Da su dobri i da su se pokazali na pripremnim utakmicama protif Pofalickog iFamosa.
Sve u svemu kako smo inace prolazili i bod je ok,ali mene takve stvari ne zadovoljavaju,mora ovo biti bolje...
Slazem se potpuno.Na stranu i sudjenje i onaj papanluk tamo,to sve na stranu baciti,koliko me nervira vise ovakva postavka igre,gdje su glavni igraci tima najveci neigraci ustvari.Jamak nam organizuje igru a Zeba u prvom,pa Bekric u drugom poluvremenu igraju totalno po strani i nigdje veze sa svojim pozicijama.Ali bitno je da Jamak vodi kao centralna figura koja treba nesto da organizuje prema naprijed.Jadna nam majka.Svraka je nula.I ostali nula.Jedino me je Kerla dojmio i odigrao na nivou.Ostali niko nista.I kada ocekujem da se naprave neke rokade,da ubaci nekog aduta,ja gledam kako ulaze Pehilj i Stanic.Izbacio Zebu a ubacio Bekrica i od obojice nema nista na onom dijelu terena.Dva kreativca koji su klasa za Jamaka ne mogu primirisati onom dijelu terena gdje trebaju da igraju.Kome i zasto se tjera ovakav inat nije mi jasno.Izgledali smo ocajno na terenu.I bod je ok u Travniku,ali me igra nasih vedeta izbacila iz takta potpuno.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2012, 19:57

HzSM je napisao/la: Hajde naucite igrati fudbal.Gdje su sada te silne Zebe i Svrake,ne mogu Travnik pobjediti i odmah su im drugi krivi.Gdje je najbolji strijelac PL iz prosle sezone,je li to "krkana" Varupu nije mogao proci?
Uh jesi procvjetao :lol: :lol: :lol:
Priznaj da sad od srece jedes travnicki sir
godinu dana gledas ovaj post zapisan na zidu i cekas priliku da ga okacis

Sto ne pitas,gdje je titula,gdje je kup i gdje nece biti

raduj se jos malo,neces dugo,onda ce te se svi zabiti u rupe gdje ste i bili do sad

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 04 avg 2012, 19:57

Bili smo bolji to je jasno, ali je problem što će ovakvom nikakvom Travniku drugi utrpavat, a mi se zadovoljili nulom. Tek u zadnjih deset minuta se primijetila neka želja.
Al što me nerviro onaj pomoćni do tribine sa našim navijačima, frajer sve maše za Travnik. Bojo sam se da ga naši ne pogode nečim pa da bude prekid.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 avg 2012, 19:58

Imali 3 odlicne šanse, promašili jbg i to je to. Idemo dalje. Travnik standardna taktika zvana "u kosti samo" :oops: sudija kreten ne vidi igranje rukom u 16 metara i penal za Želju.
Ignorišite ove pitarske papke koji dođu da se naslađuju nakon našeg remija ;) kompleksaši nisu vrijedni pažnje.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 04 avg 2012, 19:59

Samo se nadam da ovo nece uticati na posjetu protiv Borca ;)
Željeznicar za život cijeli !

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 avg 2012, 20:02

Eno sada onaj govori da tonemo, pa losije smo prosle godine igrali u Travniku, pa smo bili prvaci. Kako tamo prolazimo, ovo je super.

Nezadovoljan sam igrom, moglo je bolje, u zadnjih 5-6 minuta se igralo mnogo bolje, tako su trebali citavu utakmicu. Bešlija i Selimović su imali u drugom poluvremenu sansu, kao i Pehilj polusansu. Ostalo je bilo poprilicno lose, pogotvo vezni red koji treba da kreira igru, a ja to nisam vidio da su radili. Odbrana je barem koliko-toliko radilo svoj posao. Jesmo bili bolja ekipa, ali je opet moglo mnogo bolje. Za Travnik, nisu igrali krkanski kao nekada, ali opet se vidi njihova poprilicno gruba igra, mislim 6-0 u zutim kartonima dovoljno govori i ona uletanja sa ledja. Sudiju necu komentarisati, to sam uvijek smatrao niskim.

Ali opet, vjerujem u najbolje i siguran sam da cemo krenuti u narednim kolima mnogo furioznije i da cemo uspjeti igrati cak i bolje nego na sto smo na proljecu igrali. Ovo je tek prva utakmica, i prosle godine smo morali cekati nekih 4-5 kola da se zagrijemo, pa smo onda svi bili ponosni. Samo glavu gore ljudi i sljedeci vikend svi na Grbavicu :D

A za Acu, eto, imao si link, sada ti nam daj jos koju informaciju :P

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 04 avg 2012, 20:03

boccaccio je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Dobro ocito je da nije svirao cist penal,nismo nista pokazali,sudjenje lose,ali eto blago nama kad od udruzenja invalida u nasoj ekipi a to je 3-4 igraca ocekujemo da nesto urade.Fudbal je toliko komplikovan i neinteligentan sport,kad ga igraju Jamak,Svraka i Stanic.Pa eto vi se tjesite i lazite sami sebe.Da su dobri i da su se pokazali na pripremnim utakmicama protif Pofalickog iFamosa.
Sve u svemu kako smo inace prolazili i bod je ok,ali mene takve stvari ne zadovoljavaju,mora ovo biti bolje...
Slazem se potpuno.Na stranu i sudjenje i onaj papanluk tamo,to sve na stranu baciti,koliko me nervira vise ovakva postavka igre,gdje su glavni igraci tima najveci neigraci ustvari.Jamak nam organizuje igru a Zeba u prvom,pa Bekric u drugom poluvremenu igraju totalno po strani i nigdje veze sa svojim pozicijama.Ali bitno je da Jamak vodi kao centralna figura koja treba nesto da organizuje prema naprijed.Jadna nam majka.Svraka je nula.I ostali nula.Jedino me je Kerla dojmio i odigrao na nivou.Ostali niko nista.I kada ocekujem da se naprave neke rokade,da ubaci nekog aduta,ja gledam kako ulaze Pehilj i Stanic.Izbacio Zebu a ubacio Bekrica i od obojice nema nista na onom dijelu terena.Dva kreativca koji su klasa za Jamaka ne mogu primirisati onom dijelu terena gdje trebaju da igraju.Kome i zasto se tjera ovakav inat nije mi jasno.Izgledali smo ocajno na terenu.I bod je ok u Travniku,ali me igra nasih vedeta izbacila iz takta potpuno.
Nemoj ba drug,odmah si protiv Amara,hos da se vrati Simo .Joj glupe price..
Voim Amara,ali ne mogu da zatvaram oci na ovom ,da ja od ovih invalida nesto ocekujem.Kakve plate i premije,invalidnine primaju preko Zelje.AKo smo socijalna ustanova postali da znam..
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 avg 2012, 20:04

HzSM je napisao/la:Hajde naucite igrati fudbal.Gdje su sada te silne Zebe i Svrake,ne mogu Travnik pobjediti i odmah su im drugi krivi.Gdje je najbolji strijelac PL iz prosle sezone,je li to "krkana" Varupu nije mogao proci?
Prošle smo godine zijanili od Travnika u Travniku, pa smo osvojili duplu krunu, a moŠ mislit šta će biti sad kad smo izvukli remi... ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 04 avg 2012, 20:05

FORZA ZELJO je napisao/la:Nisu mi jasne neke stvari a pogotovo kod trenera Osima. Kako neko moze igrati u ZELJEZNICARU ako ne zna primiti loptu, ili kako neko moze igrati ako ne zna ubaciti loptu . NIKAKO mi to nije jasno, ovo je jad i bjeda i kao sto neko rece gore, evo zasto smo ispali od obicnog Maribora, igraci poput Stanica, B. Colica, i cak Beslije(hvala za sve) jednostavno ne mogu vise igrati u ovako VELIKOM klubu, ovi igraci su 0 znaci samo neka nabijanja. Imati posjed lopte 67% i spojiti samo 2-3 pasa to je katastrofa, samo neka nabijanja.
Sto se tice Travnika ne zna se ko je veci krkan-brdjan u onoj ekipi, onaj sto mu je pola glave osisano jer se pokvarila masinica , Varupa ili onaj trener koji je bio obucen kao da u nekom lokalnom kaficu ima nastup poslije utakmice.

Zalosno, ovakve ekipe treba GAZIT znaci trpat, a mi jedva, imam osjecaj da ZELJO sam protiv sebe igra. OBAVEZNO dovest kakvih pojacanja, igrace koji znaju igrat fudbal, bolji igraci se mogu naci na ulicama, bolji tehnicari. Pa igrao sam par termina gdje se igracima lopta lijepi za nogu kakoje primaju.....
Sta reci..nek nam je sa srecom ove sezone.... DUPLA :D
Bojim se da sta god da napisem da ce biti protumaceno na pogresan nacin. Samo ono sto jos ovdje mnogi nisu shvatili, a to je da, mi i kad dominiramo ovom ligom smo niko i nista za bilo koju evropsku ekipu skoro. Daleko smo mi od bilo čega. Moje najveće fudbalsko razočarenje se desilo protiv Maribora i od tada sve gledam drugačijim očima. Ovaj Željo je preloš, izuzetno loš. Za ove lige možda još uvijek dovoljan jak da osvoji trofeje ali za nešto više samo sreća može pomoći. Igrači poput Jamaka, Svrake, Benje i sadašnjeg! Bešlije nisu ni za jablaničku Turbinu. Život koji oni vode je samo za konobara a ne za profesionalnog fudbalera. Zeba se totalno pogubio - niđe ga ! Ništa momci, sve prihvatajte tako sa zemlje i realno i svima će biti lakše. A još pogotovo Žujin najrealniji intervju do sada gdje se vidi na kojem smo mi dnu... Ja sam godinama branio ovu ligu i podržavao je, ali dok se neke stvari ne poprave neka uživa kome se uživa. Ljubav prema Želji se neće i ne može ugasiti niti smanjiti, ovdje pričam o trenutnoj situaciji i uslovima.
Osim - drugo ime za Želju !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 04 avg 2012, 20:06

Ovo što uspjeh pogledati na kompjuteru, igraju preko neke stvari.Možda je do vrućine,ko će ga znati.Ove mesare treba izbaciti iz lige, idu da osakate protivnika.Amarove izmjene mi nisu bile jasne :? Možda i nije loše što je ovako počelo, da se sljedeće kolo prebrojimo na Grbavici ;)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 avg 2012, 20:07

Ako nastavimo ovako igrat pitari ce nam uzet titulu...
FK Željezničar
Chelsea FC

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 04 avg 2012, 20:07

mamaSmurf je napisao/la:Ovo što uspjeh pogledati na kompjuteru, igraju preko neke stvari.Možda je do vrućine,ko će ga znati.Ove mesare treba izbaciti iz lige, idu da osakate protivnika.Amarove izmjene mi nisu bile jasne :? Možda i nije loše što je ovako počelo, da se sljedeće kolo prebrojimo na Grbavici ;)
Razumijemo se ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 04 avg 2012, 20:09

Keenan.- je napisao/la:Ako nastavimo ovako igrat pitari ce nam uzet titulu...
Normalla. :D ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

bcov30
Kontakt:

Post Postao/la bcov30 » 04 avg 2012, 20:10

al vise ovaj osim sere,,,,sarajevo osvaja titulu!!!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2012, 20:12

@boccacio - da je vidjeti jedan napad kroz sredinu i sut pa makar na loris otisao.tacno sa bekricam i zebom po stranama,nemamo sredine,samo po bokovima napadamo. svi su vise provalili ovu taktiku,treba podhitno nesto mjenjati u formaciji

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 avg 2012, 20:13

Ma nema veze Travnik ,prošle godine smo izgubili pa smo 5 kola prije kraja osigirali titulu ,Mene brine neka vrsta zasičenja u klubu kako u upravi tako i među igračima .Još ne mogu da vjerujem da nismo u stanju poslije duple krune prošle godine dovesti bolje igrače od stanića,pehilja ,čolića ,jamaka itd.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 41 gost.