Eno sada onaj govori da tonemo, pa losije smo prosle godine igrali u Travniku, pa smo bili prvaci. Kako tamo prolazimo, ovo je super.
Nezadovoljan sam igrom, moglo je bolje, u zadnjih 5-6 minuta se igralo mnogo bolje, tako su trebali citavu utakmicu. Bešlija i Selimović su imali u drugom poluvremenu sansu, kao i Pehilj polusansu. Ostalo je bilo poprilicno lose, pogotvo vezni red koji treba da kreira igru, a ja to nisam vidio da su radili. Odbrana je barem koliko-toliko radilo svoj posao. Jesmo bili bolja ekipa, ali je opet moglo mnogo bolje. Za Travnik, nisu igrali krkanski kao nekada, ali opet se vidi njihova poprilicno gruba igra, mislim 6-0 u zutim kartonima dovoljno govori i ona uletanja sa ledja. Sudiju necu komentarisati, to sam uvijek smatrao niskim.
Ali opet, vjerujem u najbolje i siguran sam da cemo krenuti u narednim kolima mnogo furioznije i da cemo uspjeti igrati cak i bolje nego na sto smo na proljecu igrali. Ovo je tek prva utakmica, i prosle godine smo morali cekati nekih 4-5 kola da se zagrijemo, pa smo onda svi bili ponosni. Samo glavu gore ljudi i sljedeci vikend svi na Grbavicu
A za Acu, eto, imao si link, sada ti nam daj jos koju informaciju