OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

blue815
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la blue815 » 04 avg 2012, 19:02

zmaj_Bosne je napisao/la:
ddjelmo je napisao/la:1:1 je .. .
A na sportsport.ba live precenju pise sledece :)

GOOOL!
Kojić je kaznio promašaje Gradine i donio Radniku izjednačenje!
Malo se zeznuli, ali je rezultat tačan. Posjeta je dobra, ali je igra oba tima loša.
ima li koliko apacha??

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 04 avg 2012, 19:03

Nije komentar za ovde, ali kad sam vec pisao onaj iznad..

sportsport.ba live prenos

Trinaest minuta bio je prekinut susret u Mostaru, navijači Veleža zbog ubacivanja pirotehnike iza gola GOŠK-a morali su napustiti stadion.

OPET GRESKA :S
Kakav GOSK .. u Mostaru igra Radnik
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 avg 2012, 19:20

blue815 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
ddjelmo je napisao/la:1:1 je .. .
A na sportsport.ba live precenju pise sledece :)

GOOOL!
Kojić je kaznio promašaje Gradine i donio Radniku izjednačenje!
Malo se zeznuli, ali je rezultat tačan. Posjeta je dobra, ali je igra oba tima loša.
ima li koliko apacha??
Ima ih nešto malo, i ja sam se čuo sa prijateljem koji je na Banji. Kaže ima dosta raje iz Gradačca :D
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 avg 2012, 19:59

losa predstava danas mislim da c gradina tsko parirati svim ekipama u premijer ligi.najveca je zalost imali su sudenje kao u ligi prvaka a oni padaju valjaju se i traze faule.brzi je jedan od najgorih igraca u gradini trenutno.mislim bez podcjenjivanja ali vecini ovih igraca plafon je prva liga feeracije.sretno u nastavku.bodrio sam vas i nadao se vasoj pobjedi :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 04 avg 2012, 20:15

astra1922 je napisao/la:losa predstava danas mislim da c gradina tsko parirati svim ekipama u premijer ligi.najveca je zalost imali su sudenje kao u ligi prvaka a oni padaju valjaju se i traze faule.brzi je jedan od najgorih igraca u gradini trenutno.mislim bez podcjenjivanja ali vecini ovih igraca plafon je prva liga feeracije.sretno u nastavku.bodrio sam vas i nadao se vasoj pobjedi :)
Eh bio sam na utakmici i apsolutno se slazem sa ovim gore napisanim,samo sto sam ja navijao za GOSK :)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 04 avg 2012, 20:19

Mnogo lose igrate ,nemate ideje nikakve ,samo nabijate loptu ,ne mozete sastavit tri pasa , ona 99 u vas sam igra za sebe mnogo los igrac , navijaci koda su dosli iz rajske u pm samo je*u mater sudiji ,igracima nema navijanja . LOSE ! ;)

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 04 avg 2012, 20:22

Sramota :twisted: Gradina će ispasti iz Premijer lige to je 99% sigurno.Najlošiju ekipu u PL(poslije nas) ne možemo pobijediti.Arap(tj.golman Zukić) može se odma preselit u Ingram i tamo nastavit da brani kakav on i PL u Zvijezdi je branio 2 utakmcie i primio 8 golova.Brzi košto je astra rekao najgori igrač i dalje se ne treba ni pričat.Hamzić :lol: Kad smo već doveli veterana mogli su Gaši i Bajra igrati i 100% bi bolje odigrali od čovjeka koji je danas više pretrčao na zagrijavanju nego na utakmici.Svaka čast Ordagiću i Zoletiću koji su danas bili najbolji.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 04 avg 2012, 20:24

Amidza1 je napisao/la:Mnogo lose igrate ,nemate ideje nikakve ,samo nabijate loptu ,ne mozete sastavit tri pasa , ona 99 u vas sam igra za sebe mnogo los igrac , navijaci koda su dosli iz rajske u pm samo je*u mater sudiji ,igracima nema navijanja . LOSE ! ;)
Popara 99 nije ni za Prve lige.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2012, 20:35

OPĆINO HVALA ! :D

Ko se to bunio za navijače? pssst, ko je bio u Gradačcu , momci su čitavo vrijeme navijali i kad je primljen gol nisu stajali, a i na kad je tekma završila navijali su. Astru molim da potvrdi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 avg 2012, 20:38

Benjo_AFC86 je napisao/la:OPĆINO HVALA ! :D

Ko se to bunio za navijače? pssst, ko je bio u Gradačcu , momci su čitavo vrijeme navijali i kad je primljen gol nisu stajali, a i na kad je tekma završila navijali su. Astru molim da potvrdi :D
100% istina za apache navijali su cijelu utakmicu i jedini su na kraju dali podrsku igracima i spratili ih aplauzom dok je vecina raje iz srebrenika vec oko 80.minute posla napustati stadion psovali su i goskovim i gradininim igracima ali i sudijama koji su bez greske odradili utakmicu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 04 avg 2012, 20:50

Danas u Gradini svijetla tačka jedino mali Ordagić, pred njim je svijetla Budućnost. Zoletić standardno dobar, Džafa nešto pokušavao međutim slabo je kad nešto napravio, a Tosunović se nije vidio. Muminović nije se nikako mogao izboriti sa Milinkovićem koji je svaki duel dobio, momak strašan igrač. Katanec slab, Hodžić odigrao koliko je mogao. Jugo i Hamić samo s loptom igrali, bez lopte ništa, od Hamzića sam to i očekivao, ali ne i od Juge, Salibašić je možda bio bolje rješenje

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 avg 2012, 20:59

Hajde Benjo kakav opsirni komentar dansnje utakmice,svaka cast svima al eto na ovom forumu ti si ko naipoznadini i najvise znas o Gradini pa da cujemo sta se to danas desi

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2012, 21:03

TRUST je napisao/la:

Hajde Benjo kakav opsirni komentar dansnje utakmice,svaka cast svima al eto na ovom forumu ti si ko naipoznadini i najvise znas o Gradini pa da cujemo sta se to danas desi
Složio bih se sa SONY- om u ovom napisanom.

Tu je odradio i pritisak, prva utakmica u Premieri. Po meni je bolja stara ekipa bila, da su doveli 2-3 konrektna pojačanja ali eto. Ja ne krivim igrače, jeb ga.. da smo igrali u Srebreniku ovo bi potpuno drugačije bilo.
Dosta ljudi je bilo, dosta srebreničana. Ne nadam se nekim bodovima protiv Olimpika , ali nama godi možda kad se neka ekipa otvori na Damira Smajlovića da ide neka kontra. Ja sam znao da će ovo izgledati ovako za danas, to sam i napisao u prognozi 1. kola da nisam optimističan. Jeste da je GOŠK da kažem najlakši koga smo mogli dobiti ali... još 29 utakmica i 29x3 bodova u igri :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 avg 2012, 21:04

Jel se radi stadion u Srebreniku i kad bi Gradina mogla kuci igrat

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2012, 21:05

TRUST je napisao/la:Jel se radi stadion u Srebreniku i kad bi Gradina mogla kuci igrat
mogla bi igrati, dogodine kako je krenulo.. negdje u avgustu istog datuma.. :) ako ne ispadnemo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 04 avg 2012, 21:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Jel se radi stadion u Srebreniku i kad bi Gradina mogla kuci igrat
mogla bi igrati, dogodine kako je krenulo.. negdje u avgustu istog datuma.. :) ako ne ispadnemo.
nevaljao to nije valjda toliko lose pa igracete 30 utakmica u gostima

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2012, 21:19

TRUST je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
nevaljao to nije valjda toliko lose pa igracete 30 utakmica u gostima
upravo tako druze, il dok neko ne uleti u opcinsku baraku kome je dokurcilo i ko poludi nakon tih 30 tekmi, ustvair trebati ce jos 3-4
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2012, 21:30

SVAKA ČAST MOMCIMA :D

slika

slika

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 04 avg 2012, 21:33

Kaže frajer na BHR1: Na tribinama je 200 apača. Izgleda da je množio sa 4.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2012, 21:34

irh je napisao/la:Kaže frajer na BHR1: Na tribinama je 200 apača. Izgleda da je množio sa 4.
70-80 je bilo sigurno.. mozda se cini ovako, ali kad bi ih uzeo brojati xD

a kakvih 200..
ne znam koliko je bilo na ovoj crvenoj tribini otprilike , zna li neko? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.