Isto tako mislim fali igrac koji pokriva veliki dio terena negdje u sredini ono sto je radio Nijema, igrac koji je presjecao napade i trcao mnogo a isto tako znao da uzme loptu od stopera i proslijedi dalje da nam nebi Bogi organizovao napade ko sad.aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni ovo jekipi treba svjeze krvi, ne znam ali stalno se ponavljam. U sredini Zeljo ima lose igrace, oni su spori, oni nisu inteligentni, oni ne mogu brzo razmisljati i to je najveci problem. Sad trenutno u ekipi Zeljo nema niti jednog brzanera, pa makar i za nase uslove. Ne znam, ali mene da se pita, ali ne pita kao niti bilo koga ovdje, Svraku, Jamaka i Zebu, bi prodao pa makar u paketu za 100.000 eura. Nemojte me pogresno shvatiti, ali momčad koja ima veznjake od kojih je Veca brzi troduplo, je neozbiljna momčad. Mora se dovesti koji igrac, jednostavno mora ili pod cijenu rezultata ohladiti nafurane zvijezde.
na kraju krajeva i nije toliko lose koliko su mnogi zakukumakali bod iz Travnika nisamo odavno donijeli.