FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2012, 21:06

aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni ovo jekipi treba svjeze krvi, ne znam ali stalno se ponavljam. U sredini Zeljo ima lose igrace, oni su spori, oni nisu inteligentni, oni ne mogu brzo razmisljati i to je najveci problem. Sad trenutno u ekipi Zeljo nema niti jednog brzanera, pa makar i za nase uslove. Ne znam, ali mene da se pita, ali ne pita kao niti bilo koga ovdje, Svraku, Jamaka i Zebu, bi prodao pa makar u paketu za 100.000 eura. Nemojte me pogresno shvatiti, ali momčad koja ima veznjake od kojih je Veca brzi troduplo, je neozbiljna momčad. Mora se dovesti koji igrac, jednostavno mora ili pod cijenu rezultata ohladiti nafurane zvijezde.
Isto tako mislim fali igrac koji pokriva veliki dio terena negdje u sredini ono sto je radio Nijema, igrac koji je presjecao napade i trcao mnogo a isto tako znao da uzme loptu od stopera i proslijedi dalje da nam nebi Bogi organizovao napade ko sad.
na kraju krajeva i nije toliko lose koliko su mnogi zakukumakali bod iz Travnika nisamo odavno donijeli.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 04 avg 2012, 21:09

Ovaj Travnik je bio zreo za sva 3 boda......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2012, 21:17

sekula je napisao/la:Ovaj Travnik je bio zreo za sva 3 boda......
Bio je on pasa zreo i prosle i predprosle godine!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 04 avg 2012, 21:20

pile87 je napisao/la:
sekula je napisao/la:Ovaj Travnik je bio zreo za sva 3 boda......
Bio je on pasa zreo i prosle i predprosle godine!
Jbg, kad ne znamo uzeti ponudjeno.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 04 avg 2012, 21:25

pile87 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Po meni ovo jekipi treba svjeze krvi, ne znam ali stalno se ponavljam. U sredini Zeljo ima lose igrace, oni su spori, oni nisu inteligentni, oni ne mogu brzo razmisljati i to je najveci problem. Sad trenutno u ekipi Zeljo nema niti jednog brzanera, pa makar i za nase uslove. Ne znam, ali mene da se pita, ali ne pita kao niti bilo koga ovdje, Svraku, Jamaka i Zebu, bi prodao pa makar u paketu za 100.000 eura. Nemojte me pogresno shvatiti, ali momčad koja ima veznjake od kojih je Veca brzi troduplo, je neozbiljna momčad. Mora se dovesti koji igrac, jednostavno mora ili pod cijenu rezultata ohladiti nafurane zvijezde.
Isto tako mislim fali igrac koji pokriva veliki dio terena negdje u sredini ono sto je radio Nijema, igrac koji je presjecao napade i trcao mnogo a isto tako znao da uzme loptu od stopera i proslijedi dalje da nam nebi Bogi organizovao napade ko sad.
na kraju krajeva i nije toliko lose koliko su mnogi zakukumakali bod iz Travnika nisamo odavno donijeli.
Je li bar Brković brži i Smajić kad se vrati?
NAPRIJED NARODE!

bcov30
Kontakt:

Post Postao/la bcov30 » 04 avg 2012, 21:25

jel ko gledo tekmu???kakva je igra bila zelje???kakve zamjene vrsio osim???

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 avg 2012, 21:40

Zeman je napisao/la:Je li bar Brković brži i Smajić kad se vrati?
Ma oni su krila a ja sam mislio na centralnog veznog ili na zadnjeg veznog.

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 04 avg 2012, 21:43

Ne treba odmah na nož. Svi bi mi pobjedu, ali i ovako je OK. Treba slijedeću dobiti.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 avg 2012, 21:55

Felixxx je napisao/la:euforija polahko se gusi...a ljubomora raste prema komsiluku :roll:
šta je pisac sa ovim htio da kaže ? na koga da budem ljubomoran na Sarajevo,Čelik,eto te ekipe imaju trofeja više od Želje pa sam ljubomoran na njihove uspjehe :O hhahahahah
grohotom se smijem grohotom..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 04 avg 2012, 21:56

@Zeljo
bas mi uze rijec iz usta :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 04 avg 2012, 22:15

Felixxx je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
Felixxx je napisao/la:euforija polahko se gusi...a ljubomora raste prema komsiluku :roll:
šta je pisac sa ovim htio da kaže ? na koga da budem ljubomoran na Sarajevo,Čelik,eto te ekipe imaju trofeja više od Želje pa sam ljubomoran na njihove uspjehe :O hhahahahah
grohotom se smijem grohotom..
ne bih u raspravu vjeruj,prosetaj na temu komsija pa se sam uvjeri za ljubomoru,a za euforiju pocni citati postove na svojoj temi...polahko ali sigurno ;)
koji si ti sad pokemon ? vi ko gljive poslije kiše kad Željo ne ostvari željeni rezultat,dođete na temu..
ja komšije poštujem i navijao sam za njih kad su igrali protiv Zete.. na temi Sarajeva kao i na ostalim temama ima puno djece kojima je cilj samo da provociraju i da spamaju.. ja tebe opet pitam na šta da budem ljubomoran .. Čelik ima duplo više titula od Želje,Sarajevo je par puta osvajalo ligu šampiona ili.. vrati se u realnost.. i da te još pitam napisao si da neceš u raspravu,zašto,nemaš argumenata ili..
ja bih želio da se i Čelik ukljuci nekad u trku za titule jer bi to onda bilo baš zanimljivo ovako je monotono,Željo osvaja sve.. pa dokle više dragi Amare,pa smiluj se i drugim klubovima i oni bi da osvajaju nešto..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 04 avg 2012, 22:26

Prije par sezona kad je odlazio Kerla, ja i par likova smo ovdje govorili kako je njegov odlazak odriješio kesu za ostanak Šehe & Co. naravno strasti su radile i ovdje mu je 99,99% ljudi 'eb.alo sve po spisku. Šteta što nemade menadžera, ima kvalitet k'o Džeko (smijte se pojedinci, boli me glavati). Da nije danas igrao, Amar ne bi imao s kim igrati na terenu i u obrani i napadu, s tim da nikakve taktike na terenu nisam vidio sem šta ti bog da, nabij pa gdje ode i šta bude. Znači imao si Maribor i isto si odigrao i tada i sada, e ovi te nisu nabili jer su 3 klase slabiji i sporiji od Maribora, sreća 90 lige je takvo. Ovdje fudbal odavno ne stanuje, već pokoji talentovani pojedinac. Najzapušteniji stadion u BiH čeka Borac, čekamo i mi da vidimo kako su se spremili banjalučani, ovo danas posut krečom i zakopat'.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 avg 2012, 23:13

Ja mislim da je Brković igrao umjesto hadže Bešlije,izgledalo bi to mnogo bolje.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 avg 2012, 23:17

Nije problem ni bod protiv Travnika ni loša igra u ovakvoj ligi kakav god je željo on je kandidat za titulu .Mene boli način kako smo u ušli u sezonu ,anemično i nezainteresovano .Nije mi jasna politika dovođenja igrača .Dovedemo golmana na posudbu ,tomiča i japanca a svima je jasno i navijačima i stručnom štabu da to nisu pojačanja za Želju što je i sam Amar rekao na pressu .Jedino moguče pojačane Brković iz veleža nemože dobiti priliku prije stanića na koga ne treba trošiti riječi .Da skratim od cijelog prelaznog roka mi imamo jednog igrača u prvih 11 samo za to što gušo više neće da brani i jednog igrača koji čeka priliku da se Stanić povrijedi .Ne slažem se sa izjavama ljudi u klubu da u ovoj našoj ligi nema igrača za želju .Vršajević ,purić ,mešanoviĆ jasmin,grahovac itd. suigrači koji su želji mogli koristiti a vjerujem da je željo imao snage da ih dovede .Čini mi se da se čitava politika želje svodi na kad će se Džeko prodati i ako je moguče da se prodaje svake pola godine.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 04 avg 2012, 23:26

braco je napisao/la:Ja mislim da je Brković igrao umjesto hadže Bešlije,izgledalo bi to mnogo bolje.
Teško je to reći, ali bih i ja volio da vidimo Brkovića na djelu. Čuo sam da je brz, a nama baš to fali dok se ne vrati Smajić.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2012, 23:31

exbabilon je napisao/la:
braco je napisao/la:Ja mislim da je Brković igrao umjesto hadže Bešlije,izgledalo bi to mnogo bolje.
Teško je to reći, ali bih i ja volio da vidimo Brkovića na djelu. Čuo sam da je brz, a nama baš to fali dok se ne vrati Smajić.
Uz duzno postovanje prema svim nasim fudbalerima Mirso je za njih i dan danas Pele.Eto danas je usao i dva puta otvorio prostor igracima,jednom i sam MORAO pogoditi.Steta sto je na zalasku karijere pa ga ne mozemo koristiti koliko nam zaista treba.

Prva je utakmica,jos Travnik gdje nikad lopte igrali nismo,ovo danas je cak i bilo dobro kako je bilo proteklih godina.Naravno igra nam nije bila na nivou,igrali smo u strahu od poraza,jer bi haos nastao među ovom glupom publikom koja danas nazalost prati Želju.Proseljacila se publika kod svakog "starijeg" kluba ali kod nas u zadnjih par sezona posebno,ne mislim ja na posebnu neku tribinu vec generalno govorim o raji koja prati ovih dana Želju,da sjednes i pocnes plakati.

Vazno je da nisu izgubili da ne bi pritisak porastao dodatno.Pobjeda protiv Borca ce biti veoma bitna.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 04 avg 2012, 23:34

Ne može gore od Bešlije odigrat defintivno.Dobar je bio i na pripremama,zabio je nekoliko golova i dosta je brz.Onaj Bešlija ko trut jedva se kreće,a u modernom fudbalu traže se brzi igrači.Uz dužno poštovanje Bešlija može samo sa klupe da uđe,jer se vidi da su ga sustigle godine.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 04 avg 2012, 23:35

Svraka, Stana, Zeba, Jamak, sve nasa djeca podhitno prodat za bilo kake pare, i prosle godine smo imali uzasan start, al prosle godine smo napravili rokadu na golu i u sredini i proradili smo i niko nas nije mogo dobit, al ove godine mi nemamo igraca da donese prevagu, da bar nismo otjerali Stančeskog, Bekric ne moze sam i ono sansi sto smo slucajno napravili Beslija je usro, tesko tesko sve ide ili je Travnik malo slabiji od Maribora
bistrikboy je napisao/la:Mirso je za njih i dan danas Pele.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 avg 2012, 23:38

sve mogu nekako shvatiti i opravdati, ali stanića nikako. dečko je jednostavno GLUP. on možda i ne bi bio loš igrač kad bi se igralo samo nogama, ali pošto treba pomalo uključiti i mozak...onda je jako loš. a ima građu petnaestogodišnjaka i još cuga. kad ti u travniku ne ličiš na fudbalera, šta očekivati u evropi?

a generalno ovi što nisu "naša djeca" se mnogo više trude od ovih koji jesu :roll:

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 04 avg 2012, 23:38

A ovog naroda naopakog boze sacuvaj,pa tek je prva utakmica,bice uspona i padova.
Svi se nadamo najboljem,treba malo vremena,proigrat ce zeljo.
Svima je poznato da je teze na piroti nego na pecari!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara i 41 gost.