Očekivao sam ovakav šablonski post, bez ijednog argumenta ali ipak si vidim ubacio riječ "činjenica" za svaki slučaj.masinovodja je napisao/la: Suspenzija je ukinuta direktno zbog djelovanja komiteta. Tj. predsjednik komiteta je otisao tamo gdje je otisao i stvar se rjesila.
Treba da se stidis, a ne da branis to da se kod vas mora otic kod politicara da bi se rjesio problem vezano za sport.
Komitet je odredio sponzora, a do sad niko nije uspio, to je cinjenica, FAKT!
Da nije bilo regularno, nebi klubovi iz PC prihvatili... i to je jasno ko dan.
Pod tri, informisi se o cinjenicama i o sustini. Ovi iz PC nece ligu sa manje klubova, tj. nece da imaju 2 kluba od 12, makar ta 2 bila kvalitetnija 3x nego sad. Sportisti pravi.
Isto tako, informisi se... da su pristali na smanjenje lige ali i to da imaju zagarantovan broj klubova iz PC. Sportisti nevidjeni!
Sudjenje nikad nije bolje.
Nikad vise utakmica nije bilo na tv-u.
Gresaka sudija ima, ali ne vidi se namjestanje.
Nikad vise nacionalizma, fazisma i ostalih ne sportskih sranja nije bilo u RS i da su se isti desili u europi, vasi klubovi nebi vise bili klubovi. Razbijate glave sudijama kad kod kuce gubite 0:1.
Sportisti.
I nemoj mi trunit o sudjenju, bilo je na tv-u, svi su vidjeli... popijete golcinu kod kuce pred punim stadionom i ne znate podnijet poraz, nego razbijete glavu sudiji. Zeljo je gubio samo godinu ranije u finalu od tog istog kluba, pa sportski podnio poraz.
Prodaji svoju maglu nekom drugom... ublehasi.. mlatite praznu slamu.
Kažeš:
E sad, jesi li pomislio možda zašto bi klubovi štitili neku firmu koja posluje u formi AD, kad si već napisao tu glupost? Koji je interes Slavije, Leotara da štite Mtel? Bolje nemoj pisati nego pisati bilo šta! A Mtel je vlasnik Arenasport kanala i te prenose su uzeli kao "utješnu nagradu".Komitet je odredio sponzora, a do sad niko nije uspio, to je cinjenica, FAKT!
Da nije bilo regularno, nebi klubovi iz PC prihvatili... i to je jasno ko dan.
Dalje, nemoj više da pišeš o glasanju u komitetu o skraćenju dok ne vidiš ko je kako glasao. Očito nisi imao uvid u glasove zato bolje ne piši! Iznenadićeš se kako su glasali! A da se razumijemo i ja sam protiv prijedloga FSRS jer nije u sportskom duhu!
Dalje kažeš...
Ja mislim da se sam u sebi smiješ kad ovo pročitaš!Sudjenje nikad nije bolje.
Pa čovječe svi zajedno sjedimo na tribinama i pored TVa i gledamo sudijske lakrdije, nepostojeće ofsajde, prekršaje, penale, pečatirane dogovore i ti izađeš sa ovom glupošću kako je suđenje nikad bolje? Daj skini se sa teških droga.
Namještanje se nije vidjelo ni u pečatiranom dogovoru Čelika? Koji je epilog svega toga? Nema posljedica!Gresaka sudija ima, ali ne vidi se namjestanje.
Pa jesmo svi svi zajedno gledali i smijali se zadnjem kolu ove cirkus lige! Ali ne, ti opet lupiš kako je sve regularno!
E ovako, pun mi je racku više vaše priče o fašizmu u RS!!! Znate li vi šta je fašizam? Znate li koji je narod procentualno najviše izginuo u borbi protiv fašizma i nacizma???Nikad vise nacionalizma, fazisma i ostalih ne sportskih sranja nije bilo u RS i da su se isti desili u europi, vasi klubovi nebi vise bili klubovi.
Znate! Srbi! Samo u Jasenovcu 700 000. Ali opet koristite te teške optužbe na naš račun. Kako vas nije sramota! Malo smirite vaše usijane glave i ne množite gluposti kada pišete članke ili postove!
A akd si već pomenuo evropu znaš li kako oni kažnjavaju nekoga koga bez argumenata i povezica nazoveš fašistom ili nacistom???? Naravno da ne znaš!
I još jedna stvar, Borac i Banja Lučki sport je doživljavao poraze 85 godina! I u fudbalu, i u košarci, i u rukometu i u boksu i u svim sportovima. Doživljavali smo i velike uspjehe, postajali Evropski prvaci u rukometu, imali zlatne olimpijce, evropske i svjetske prvake! Navikli smo i na pobjede i poraze, njih je bilo i biće uvijek. I nemoj da pričaš kako ne podnosimo poraz.
Zašto sudija nije napadnut u nekim ranijim godinama??? Napadnut je samo onda kada je prag tolerancije nas ludaka koji pratimo ovu ligu opasno narušen!!! Kada su silovali naš mozak uživo, na našem stadionu, u našem gradu!!! Kada misle da mogu da nam se popljuju u usta i da im niko ništa nemože! E nećeš kume! Sad će usijane glave dvaput razmisliti hoće li ebati naš Borac na našem stadionu za jagnjetinu u Jablanici!
Mi ne puzimo već hodamo da postignemo uspjeh!