rekoh jaASUS je napisao/la:Vi ste baš preveiliki optimisti.
niste skoro ništa pokazali u u takmici ali respect za onih vaših par momaka što su došli na novu tribinu svetog stadiona.
rekoh jaASUS je napisao/la:Vi ste baš preveiliki optimisti.
Ne da ih nije igralo par, nego slovom i brojem 7 iz prve postave!astra1922 je napisao/la:ma nas klub nema ambicija i cilj je vjerovatno5-8 mjesta ali eto malo mi navijaci i simpatizeri se napalimo da bi mogli cak i evropu napasti.citam gore ovaj iz sanskog mosta kudi nasu upravu sto dovodi polovnjake.mi njih i dovodimo sto su jeftini i mogu izboriti opstanak a nije niko ni od nas majmun pa da nezna kakvi igraci trebaju za nesto vise.kada dode vrijeme za to znat ce i nasi dovest skuplje i bolje igrace.bitno je konsolidovati redove i probati ostati neporazen u gabeli.nadam se da cemo imati sve uslove dole,danas sam vidio da je gosk jedna disciplinovana i kulturna ekipa bez grubih prekrsaja igraju i bez prigovora sudiji ,kako cujem danas nije par igraca igralo za njih i trebali bi protiv nas igrati..steta je sto nasu ekipu evo par sezona prati i taj los raspored na pocetku i uvijek prvu polusezonu dosta u grcu igramo dok tek na kraju pokazemo nesto vise.
Hvala na korektnom izvjestaju.zmaj od b. je napisao/la:Po mom misljenju najlosiji akter u Zvijezdi sinoc je bio trener!
Milanovic igrao po lijevoj strani, i ni jednom nije probio a na klupi sjedi A. Halilovic.
E. Halilovic igrao po sredini do 70-te, gdje nije njegova prirodna pozicija i nije nista napravio.
Husic igrao od pocetka utakmice, nije dao ni jednu upotrebljivu loptu, a na klupi sjedi Savic.
Prvu izmjenu pravi tako sto vadi najboljeg igraca na terenu do te minute (Muju) a ostavlja Husica koji od 30-te seta po terenu.
A Kojic je prica za sebe, za njega je Djelmic maradona, ja bih volio da me u narednom periodu razuvjeri.
Jusic je definitivno igrao sinoc najlosiju utakmicu od kako je u Zvijezdi.
Golman kriv za drugi gol, krenuo na loptu pa stao, al vidjet cemo veceras u pregledu, mozda nisam u pravu.
Za treci gol kriv Savic, poklonio loptu igracu Borca kojem nije bilo tesko da je pospremi u mrezu.
Masa, Ivan, Omki, Jasko odigrali solidno.
Ovo su moja zapazanja i ne trazim da se svi sloze sa njima, ali ako su i drugi ovako vidjeli utakmicu, onda ni trener nije trebao biti corav vec na kraju prvog poluvremena izvrsiti korekcije kada smo imali aktivan rezultat.
Sudjenje na nivou, utakmica korektna izuzev skandiranja borcevih navijaca da Bosna nije njihova drzava!
Za tebe je dusman ko voli Zvijezdu i izdvojio novac i vrijeme i otisao u B.Luku da pogleda utakmicu i uz to slusa kako Bosna nije drzava,a branio je jado jadni.10doro10 je napisao/la:uh prevario sam se...tipovao 0:0,ono 3:0...nisam se nadao a vjerovatno ni vi...i sad pustimo dušmane neka malo komentarišu imaju razloga,ja ipak vjerujem da će to izgledati puno bolje u narednim kolima...glavu gore,idemo dalje...tek je počelo,možda u neku ruku i dobro što se desilo ovako...nisam bio u BL ali danas sam snimio dva kandidata za ispadanje...
zmajevac je napisao/la:zmaj od b. je napisao/la:Po mom misljenju najlosiji akter u Zvijezdi sinoc je bio trener!
Milanovic igrao po lijevoj strani, i ni jednom nije probio a na klupi sjedi A. Halilovic.
E. Halilovic igrao po sredini do 70-te, gdje nije njegova prirodna pozicija i nije nista napravio.
Husic igrao od pocetka utakmice, nije dao ni jednu upotrebljivu loptu, a na klupi sjedi Savic.
Prvu izmjenu pravi tako sto vadi najboljeg igraca na terenu do te minute (Muju) a ostavlja Husica koji od 30-te seta po terenu.
A Kojic je prica za sebe, za njega je Djelmic maradona, ja bih volio da me u narednom periodu razuvjeri.
Jusic je definitivno igrao sinoc najlosiju utakmicu od kako je u Zvijezdi.
Golman kriv za drugi gol, krenuo na loptu pa stao, al vidjet cemo veceras u pregledu, mozda nisam u pravu.
Za treci gol kriv Savic, poklonio loptu igracu Borca kojem nije bilo tesko da je pospremi u mrezu.
Masa, Ivan, Omki, Jasko odigrali solidno.
Ovo su moja zapazanja i ne trazim da se svi sloze sa njima, ali ako su i drugi ovako vidjeli utakmicu, onda ni trener nije trebao biti corav vec na kraju prvog poluvremena izvrsiti korekcije kada smo imali aktivan rezultat.
Sudjenje na nivou, utakmica korektna izuzev skandiranja borcevih navijaca da Bosna nije njihova drzava!
Nadam se boljem,ali i taj bod sto racunas predpostavljam od Zeljeseven je napisao/la:kažem ja iz prve 4 tekme 1 bod ko kuća, ja zadovoljan, ne treba sad osuđivati ovaj poraz je sasvim očekivan i nimalo iznenađujući
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.