AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 04 avg 2012, 20:14

Sky Italia reports that Galliani will continue the talks with Montpellier for Yanga-Mbiwa after he returns from USA.

FULL TIME: Brazil 3-2 Honduras. Gabriel played the entire match. Pato played 4 minutes. #ForzaGabriel #ForzaPato #London2012

i mi ocekujemo od igraca koji se ne moze nametnuti da igra za BrazilU23 da nam bude kljucni igrac u narednoj sezoni :roll:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 04 avg 2012, 20:30

taj isti igrač je propustio 75 % prošle sezone i ne može se tek tako preko noći vratiti u Top formu , treba mu vremena ;)
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 04 avg 2012, 22:24

meho-medo je napisao/la:
Sky Italia reports that Galliani will continue the talks with Montpellier for Yanga-Mbiwa after he returns from USA.

FULL TIME: Brazil 3-2 Honduras. Gabriel played the entire match. Pato played 4 minutes. #ForzaGabriel #ForzaPato #London2012

i mi ocekujemo od igraca koji se ne moze nametnuti da igra za BrazilU23 da nam bude kljucni igrac u narednoj sezoni :roll:

Hahahahahaha..............bravo momak. Dobro pitanje za ovu balavurdiju. Ja sam vec nesto pisao o tome i opet me napravise budalom po ko zna koji put. Ima njih 3-4 ovdje koji sve "znaju". Hahahaha........ A ovaj profesor "Baresi#6", on ti sve zna. Zna i da je Ibra prod'o kucu u Svedskoj.
Per aspera ad astra!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 avg 2012, 23:01

očito je da ti vijetnamac mene spominješ nešto previše. sumnjiv si mi? ja sam čuo od jednog starog amera koji je bio u vijetnamskom ratu da je tada guzio ko nikad u životu, sve za par dolara. "Me love you long time". ... Sucky! Five Dolla! :lol:

ajde napisao bi ti sad neki ozbiljan text kako si trolčina, prvo pišeš nisi simpatizer milana pa podjebaješ pa onda odjednom jesi itd. ali pošto si mi važan ko i crno ispod nokta lakše mi te staviti u filter i skratit i tebi i sebi muke.

nego da ne bude offtopic totalno. gabriel danas odigra cijelu tekmu za brazil. iskren da budem nisam mu davao šanse da će biti nešto od njega ali čim u repki računaju na njega nije loš. i pato je odigrao koji minut.

gleda li neko tekmu, kako stoje na terenu?

binho 1-0 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 04 avg 2012, 23:15

baresi#6 je napisao/la:očito je da ti vijetnamac mene spominješ nešto previše. sumnjiv si mi? ja sam čuo od jednog starog amera koji je bio u vijetnamskom ratu da je tada guzio ko nikad u životu, sve za par dolara. "Me love you long time". ... Sucky! Five Dolla! :lol:

ajde napisao bi ti sad neki ozbiljan text kako si trolčina, prvo pišeš nisi simpatizer milana pa podjebaješ pa onda odjednom jesi itd. ali pošto si mi važan ko i crno ispod nokta lakše mi te staviti u filter i skratit i tebi i sebi muke.

nego da ne bude offtopic totalno. gabriel danas odigra cijelu tekmu za brazil. iskren da budem nisam mu davao šanse da će biti nešto od njega ali čim u repki računaju na njega nije loš. i pato je odigrao koji minut.

gleda li neko tekmu, kako stoje na terenu?
Ma kakvih par dolara? Guzis za koka kolu po cijelu noc. Guzis li ti sta?

Danas sam citao u brazilskim novinama na internetu da je Pato zamolio trenera da ne iogra da se ne bi povrijedio. Cuva se za Milan.
Per aspera ad astra!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 04 avg 2012, 23:22

Zaboravio sam reci. Ibra veceras dao gol Barceloni, doduse iz penala. Konacan rezultat PSG vs Barcelona 2:2.
Per aspera ad astra!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 avg 2012, 23:22

nocerino 2-0 8-)

edit: nocerino 3-0 :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 04 avg 2012, 23:32

gledam gledam ja. pa dobri smo. ali nije nesto ova olimpija. haman bi je i sarajevo rasulo hehe.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 04 avg 2012, 23:38

Dobro je,dobro je ovo,mislim ovi nisu nikakvo mjerilo sirotinja nekakva,al fino igramo ide lopta ide lopta ...ja sam zadovoljan.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 05 avg 2012, 08:27

ma Dobro smo odigrali primismo onaj gol dzaba al ja Sam zadovoljan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2012, 08:58

Nevjerovatno samo kako je Galliani pogodio sa dovođenjem Nocerina 8-)

Dokaz da tim nemoraju činit svjetske klase , postoje i ovakvi igrači koje treba cijenit.

Uh kako bi bio sretan da Montolivo ostane na ovoj poziciji zadnjeg veznog,mada on kaže da ne voli tu igrati,a svi ga hvale na toj poziciji.

Jang-Mbiva želi u Milan

Iako je šampion Francuske jasno stavio do znanja Milanu da Jang-Mbiva neće pojačati tu ekipu bez adekvatnog obeštećenja, sada se i mladi fudbaler uključio u lobiranje za selidbu na "San Siro".

slika

Kapiten Monpeljea Mapu Jang-Mbiva uputio je zahtev svom klubu da mu dozvoli da napusti klub.

Defanzivac je okarakterisan kao naslednik Tijaga Silve na pozicije štopera u ekipi Milana ali je problem visoko obeštećenje koje francuski klub traži za svog igrača.

Bilo je i medijskih prepucavanja između predsednika Monpeljea i potpredsednika Milana Adrijana Galijanija pa se pretpostavljalo da od transfera neće biti ništa.

Ipak, obrt u čitavu priču mogao bi da unese zahtev Janga-Mbive za napuštanje Monpeljea.

Ostaje da se vidi da li je Monpelje spreman da zadrži igrača protiv njegove volje ili će na kraju popustit i prodati ga Milanu.
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2012, 09:05

Montpellier rejected Milan's €6m offer for Yanga-Mbiwa. Milan will wait until January when the player is a free agent. [GdS] :evil:

Milan have dropped the idea of trying to sign Rolando as Porto demand too much for the player (€15m), according to Gazzetta dello Sport. :roll: ovaj Rolando bi trebao biti zadnja opcija
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2012, 09:08

[youtube][/youtube]

Majstor 8-)
-RIVALDO-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 05 avg 2012, 12:31

Nocerino je kupovina decenije !!
Nevjerovatno koliko je napredovao za godinu dana , u zadnjih 50 utakmica za Milan što službenih što prijateljskih zabio je 13 golova !! Što rijetko koji vezni igrač može ..
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 05 avg 2012, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 avg 2012, 12:32

Milan Market: 20 million for three players
:lol:
-RIVALDO-

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 05 avg 2012, 12:46

http://acmilan1899bh.****/2012/ ... ilanu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2012, 13:12

Intervju Nocerina (za vrijeme intervjua Amelia,Antonini i Ambrosini su pokušali nasmijati Nocerina) :D : “We are here having created the right atmosphere in the dressing room. Next year is an important one. Each of us doesn’t and mustn’t think about himself. I think about all the people who work here at Milan and who permit us to do our best. This is no normal club. Last season after one week at Milanello I felt as if I had been at Milan for five or six years. This is a spirit that will never change.”

Antonio took the opportunity to look directly into the camera lens to speak directly to the fans, “We are Milan, we feel part of Milan, and we are honoured to be Milan – but we need you, we want you at the San Siro. We’ll be waiting for you.”

Prošli Milanovi najveći trio-vi i sljedeći mogući

slika

Galliani: "We have already set new transfer targets, but I won’t reveal the names - not even if I was under torture." :lol: :oops:

Milan are still interested in signing Davide Astori, according to Corriere dello Sport. @DavideAstori
Milan could try to sign Granqvist (Genoa) or Andreolli (Chievo), according to Gazzetta dello Sport.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 avg 2012, 13:36

senad_flamin je napisao/la:[youtube][/youtube]

Majstor 8-)
koji **** kralj!!!! slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 avg 2012, 13:55

8-) :D

slika

btw: vidi Cassanu stomačine :|

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 avg 2012, 20:16

milan planira potrositi samo 20 miliona eura na tri nova igraca ,znaci Berlusconniju u dzep ide 42 miliona :twisted:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.