Nego, jel to znaci da Dzekinih milion eura nije moglo pokriti tih 40.000 maraka za tog Osmanagica?
Nemoj se vise provaljivati!!!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Izgleda jaca marka od eura...aleksandar_veliki je napisao/la:Sa ovim postom cu prekinuti besmislenu raspravu. Da li mozes kupiti igraca ili izdvojiti i 10 maraka za njega od onog sto nikad nisi dobio. Molim odgovor i da jos jednom ponovim da je ono cisto reda radi napisano, no posto si se uhvatio za to i pokusavas poniziti sugovrnika, onda te molim da odgovoris na postavljeno pitanje. Toliko o nebulozama, da ne kvarimo temu, samo tvoj odgovor mi treba.igman je napisao/la:Zeljo je prodao Sehica za 400.000 eura Aleksandre_Veliki, i nakon sto nisu odmah uplatili novac, kamata je skocila za jos 50.000 eura i to nisu nebuloze!
Nego, jel to znaci da Dzekinih milion eura nije moglo pokriti tih 40.000 maraka za tog Osmanagica?
Nemoj se vise provaljivati!!!
Govorimo o nebulozama, da li sam igdje rekao da se nije dobilo love od Dzeke i Visce, mada ni za njega jos nije sve leglo. Nebuloza je napisati da mozes kupiti nekog za neke pare koje nikad nisi dobio, naravno odnosi se na Sehu. Dakle...
aleksandar_veliki je napisao/la:Gdje ja tvrdim to, hajde molim te nadji mi post gdje sam ja tvrdio to. Ne kontam vas, tvrdim da za Sehu Zeljo nije dobio ni marke i da od tog obestecenja, koje ustvari ne postoji, ne mozes dovesti nikog. Gdje tvrdim za Dzeku, Viscu, ako ne bude takvog posta, red je da se ispricas. Zar ne?Saurman je napisao/la:Ne kontam zašto brišeš postove.Pišemo o Želji i igračima koji su nekad igrali za taj klub a za koje navodno Željo nije dobio ni marke kako ti tvrdiš @Aleksandre.
aleksandar_veliki je napisao/la:
Da li mozes kupiti igraca ili izdvojiti i 10 maraka za njega od onog sto nikad nisi dobio.
Ovo se odnosi na igračE koji su prodani a nema se 40 000 KM za Osmanagića nego se preko računa za struju nastoji uštediti za transfer.Saurman je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Gdje ja tvrdim to, hajde molim te nadji mi post gdje sam ja tvrdio to. Ne kontam vas, tvrdim da za Sehu Zeljo nije dobio ni marke i da od tog obestecenja, koje ustvari ne postoji, ne mozes dovesti nikog. Gdje tvrdim za Dzeku, Viscu, ako ne bude takvog posta, red je da se ispricas. Zar ne?Saurman je napisao/la:Ne kontam zašto brišeš postove.Pišemo o Želji i igračima koji su nekad igrali za taj klub a za koje navodno Željo nije dobio ni marke kako ti tvrdiš @Aleksandre.aleksandar_veliki je napisao/la:
Da li mozes kupiti igraca ili izdvojiti i 10 maraka za njega od onog sto nikad nisi dobio.
A onda zavrnite vodu i ogranicite igracima tusiranje na pola sata i eto jos love.aleksandar_veliki je napisao/la:Nekada treba i sutiti radi intersa kluba, zar ne? Uglavnom stvari se odvijaju dobro sad zasad, kako ce biti vidjet cemo. Rekao sam, najvjerovatnije ce se malo reflektori sminkati, ici ce se na taj neki evropski standard gdje je mnogo struje stedi. Recimo, ako sad za tekmu radi istih dolazi oko 2.500 KM struje, kada se to sredi dolazit ce 250, pa pomnozite, ovo, ono, eto love za obestecenje.ZlatnaDolina je napisao/la:Čitajući postove dodjem do zakljucka da pojedinci očekuju pobjedu na svakoj utakmici, uz to da fenomenalno odigramo, da ne primo gol. itd. sta vam je !? imali smo niz koji niko nikada nije imao niti će ga ponoviti ponovo tek tako, i dalje smo najdominantnija ekipa u BIH mislim suvisno je to i govoriti, remi protiv Travnika je ok. mada je moglo i bolje, treba igracima malo vremena da udju u formu a i valjalo je danas na onoj žegi igrati, sve u svemu prvo je kolo tek ba, nema mjesta frci i šatro priči a pojedinci koji očekuju proslu sezonu ili da tek olako osvajamo bodove i svakoga pobjeđujemo neka ohane malo, neralni su totalno ...
Stipu ba Acu, on cas jedno cas drugo, neki dan je obecao info pa danas opet lafo oko reflektora nesto, nemojte ga moljakati, ako neće neće, nemora.

Meni naravno nije drago zato sto smo remi igrali, ali nisam nezadovoljan. Ne ocekujem svaku utakmicu pobjedu, znam da nam Travnik jednostavno ne lezi, a uostalom ja nisam vidio tu groznu igru. Kerla strasan u odbrani, dobri bili i Kvesic i Colic, Bekric standardan, kao i Selimic. Pricate kako se Svraka vucara po ternu, pred kraj tekme naredu petoricu i zaustavise ga faulom. Imali smo prilika, mogao je Beslija pogodit, a i Bekric. Jos da nam je sudija svirao penal.. Moram napomenuti da me Pehilj pozitivno iznenadio. Eto toliko od menesajo10 je napisao/la:Izgleda ja sam jedini zadovoljan sa bodom iz Travnika. Pogotovo ako se uzme u obzir igra i ponosanje igraca. Mogli smo i pobjediti da smo znali iskoristiti i neke sanse sto smo imali. Vidjet cemo kolko ce klubova odnjeti bodova sa Pirote, molim vas. Sta ocekuje te, da svaka utakmica bude utakmica iz snova i da se pobjedudje svaka. Onda bi Barca trebala da na kraju sezone ima 38 pobjeda.. Smiri te strasti i nadji te kakav hobby da se zabavljate ako nemate nista pametnije.
Molim lijepoUltras1921 je napisao/la:
P.S. Na Piroti: 9 pobjeda Travnika, ovo nam je bio treci remi, jedna nasa pobjeda 2005. Jednostavno nam ne leze!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Kockoglavi, perodeformero, Proximic i 29 gostiju.