FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisu neke velike promjene, ovih dana će se znati detaljnije informacije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Još samo Sesar da produzi ugovor, za njega bi idealan bio na 2 godine (vise je uvjek dobro), tj da odigra ovu sezonu plus koja za repku i onda prodaja na ljeto za solidne pare.Kad od produzi bice extra, ali opet cu reci i da ne produzi i ode sad za solidnu lovu on je nadoknadiv igrac, odlican jest, za nasu ligu EXTRA ali se zadnji vezni moze nadoknadit.

Nemojte lijepiti nikakve reklame ovdje na forumu.
hvala.
hvala.
-
- Kontakt:
oko 37 km je? uplata?
- zasarajevo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nije ovo dobro nikako, svi samo pricaju o zeti, nikoga ne zanima celik
valjda necemo kiksati odmah u prvom kolu jer opasno su se nalozili zenicani a nama druge stvari u glavi
valjda necemo kiksati odmah u prvom kolu jer opasno su se nalozili zenicani a nama druge stvari u glavi
Idemoooooo 3:0 !

Pitanje, placaju li dame od ove sezone ulaz ?
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !
Ma i mene je hastra pravo ove tekme sa Čelikom, ali opet se nadam, pošto će se prva postava malo miksati, da će ovi koji dobiju priliku pokušati da se nametnu jer nisu u evropskim utakmicama....burek pita je napisao/la:nije ovo dobro nikako, svi samo pricaju o zeti, nikoga ne zanima celik
@GeneralBH; jel to hoćeš trebu da vodiš na tekmu pa ti žao para za njenu kartu.

hilmo je napisao/la:Ma i mene je hastra pravo ove tekme sa Čelikom, ali opet se nadam, pošto će se prva postava malo miksati, da će ovi koji dobiju priliku pokušati da se nametnu jer nisu u evropskim utakmicama....burek pita je napisao/la:nije ovo dobro nikako, svi samo pricaju o zeti, nikoga ne zanima celik
@GeneralBH; jel to hoćeš trebu da vodiš na tekmu pa ti žao para za njenu kartu.![]()
![]()
![]()
Hhahaha, ma jok zensku odbojkasku ekipu (kadetkinje) pa da vidim da'l da ih najavim ako se placa ulaz da se ne izlazem trosku

10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

na arenisport nema najave za utakmicu,cudno ?
Ne plaćaju, ako imaju člansku.Pitanje, placaju li dame od ove sezone ulaz ?
Pobijedićemo Čelik, siguran sam, nimalo se ne bojim i biće prenos na Areni.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Večeras klupa donosi tri bobe, 3:0, Karamitć x2, Haskić
P.S. Samo hladne glave da nebude povreda !

P.S. Samo hladne glave da nebude povreda !
U novi boj...
Bice opasno izmejsana ekipa. Po prvim informacijama koje imam 5-6 igraca iz prve postave nece igrati.
Nisam bas upratio koliko je Celik jak ove sezone, ali predpostavljam da mi sa ovako izmjesanim sastavom necemo biti nista jaci od njih. Ipak nije malo bez 5-6 igraca.
Ali eto, sada cemo barem vidjeti kakve su nam rezerve i cime raspolazemo.
Nisam bas upratio koliko je Celik jak ove sezone, ali predpostavljam da mi sa ovako izmjesanim sastavom necemo biti nista jaci od njih. Ipak nije malo bez 5-6 igraca.
Ali eto, sada cemo barem vidjeti kakve su nam rezerve i cime raspolazemo.

Ja se nadam sto vise rezervi, jer se moramo odmoriti za Zetu. Celik je zadnje 2 sezone pravo fino igrao i bio blizu bar bodu, tako da nece biti lako protiv Celika ali moramo imati svjezinu za Podgoricu.
Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan 

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ma nema ne bi odgovaralo da odigraju bunker. Narocito zato sto necemo imati par bitnih igraca koji i jesu najprodorniji. Bolje bi bilo da se Celik ipak otvori, pa da onda u muskoj utakmici pobjedi bolji. Tada bi imali vise prostora za probijanje i za igru uopste.bordograd je napisao/la:Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan
A otkud ti znaš da dolazimo parkirati autobus,pa niste Barselona,.U ostalom zadnji par sezona smo uvijek igrali otvoreno na Koševu,ne vidim zašto bi ovaj put bilo drugačije,vama neče igrati par standardnih igrača,.Bez malog Suljića desno krilo je mrtvo,Karamatić ima tehnike ali nije ni približno brz kao Suljić..Možda mislite da če Čomor vezati na sredini,taj koliko sam upratio ne zna dodati ni najbližem do sebe..bordograd je napisao/la: Oni idu na Koševu na remi, i sto posto će parkirati autobus ispred gola ali sam uvjeren da ćemo im utrpati bar jedan![]()
Da igrate u punom sastavu i da niste istrošeni od Evrope ja bi prvi rekao da ste veliki favoriti ali ovako...
ljudi, ako ima neki link za nas koji zivimo vani i ne mozemo biti na Kosevu, daj stavite.
FKS❤️1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.