a neka vam de Jonga nebi bio u prvi 11vamo,preskup za klupe
Borussia Monchengladbach
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Borussia Monchengladbach
ljubomoran sam na sto ste tako jeftino prosli a Álvarom Domínguezom....eto kad Newcastle ne skautira Španjolsku dogodi se vaki propust...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Velika steta, ali mislim da se izostanak nece puno sojetiti jer Favre forsira sitem sa jednim isturenim napadacem.Pale_Companion je napisao/la:Mlapa šest sedmica out
Sada nesta gledam sastav Gladbacha i primjetih da imate nekog Japanca u svojim redovima.
@ pale
je si li upoznat sa kvalitetima Japanca. Prosle godine je puno placen za igraca druge ekipe. Prema TM-u odsteta je iznosila 600.000 €.
Radi se o Yuki Otsu, doveden je prošloga ljeta, Igra na krilnoj poziciji. Tamo po Japanu je harao i bio je ogroman talenat, ali u Bundesligi se nije najbolje snašao u prvoj mu sezoni. Igrao je možda pola sata najviše u cijeloj prošloj sezoni za prvi tim. Ušao je protiv Hsv-a u onoj tekmi na Borussia Parku, kako ga se ne sjećaš
Momak ima potencijala, strašno je brz i ima odličnu kontrolu lopte i tehniku ali izgleda da nije najbolje skužio Favreov sistem igre na prvu sa puno kretanja i otvaranja prostora. Treba mu još malo vremena, ali klub ozbiljno računa na njega u budućnosti.
Sad je prije par dana zabio špancima gol za pobjedu Japana( 1:0). Vjerovatno će ove sezone bit poslan na posudbu negdje u cvajtu ili možda čak u Bundesku da malo skupi iskustva igranja u Njemačkoj.
@gloryhunter
i da ste kontaktirali Domingueza opet ne bi imali šanse da ga dovedete pored nas
Ko kaže da će de Jong igrati i kod nas odmah u prvoj postavi
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Pale_Companion je napisao/la:da li bi netko od nadležnih mogao postaviti neku anketu vezanu za Gladbach? nešto tipa kako očekujete nastup u Evropi naredne sezone ili koju poziciji može Gladbach da ostvari naredne sezone u Bundesligi? Baš me interesuje kakvo je mišljenje većine
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
- anton 1983
- Kontakt:
Ako ništa drugo, Gladbach je uvijek imao najodvratnije dresove. al čudno mi to pošto im je sponzor talijan...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
nakon ove sezone ističe ugovor sa lottom, potpisat će se ugovor sa nekim drugim, najvjerovatnije sa kappom kako se piše. tako da se nadam da će se ovaj trend ružnih dresova prekinuti...anton 1983 je napisao/la:Ako ništa drugo, Gladbach je uvijek imao najodvratnije dresove. al čudno mi to pošto im je sponzor talijan...
mada ovaj gostujući dres mi je dosta dobar
Agieren statt reagieren
Kappa je 5 puta gora od Lotta, pa ti vidi. Em će podići svoj logo i grb kluba sto je vise moguce gore, em ce na ramenu zalijepiti svoj dzinovski logo, da ga svi mogu vidjeti ako vec nisu naprijed.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
-
Pale_Companion
- Kontakt:
jučer sa Sevillom 0:0 . Streama nije bilo tako da nisam ni gledao utakmicu. Kažu da smo loše odigrali, bez pravih šansi, Sevilla je bila bolji protivnik, Ter Stegen nas je spašavao u par navrata...
Agieren statt reagieren
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Može li ovako?Pale_Companion je napisao/la:Pale_Companion je napisao/la:da li bi netko od nadležnih mogao postaviti neku anketu vezanu za Gladbach? nešto tipa kako očekujete nastup u Evropi naredne sezone ili koju poziciji može Gladbach da ostvari naredne sezone u Bundesligi? Baš me interesuje kakvo je mišljenje većine
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Može li ovako?Pale_Companion je napisao/la:Pale_Companion je napisao/la:da li bi netko od nadležnih mogao postaviti neku anketu vezanu za Gladbach? nešto tipa kako očekujete nastup u Evropi naredne sezone ili koju poziciji može Gladbach da ostvari naredne sezone u Bundesligi? Baš me interesuje kakvo je mišljenje većine
hvala
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Mogući protivnici Gladbacha u play offu za LP: Dinamo Kiew, Spartak iz Moskve, Braga i još 2 potencijalna protivnika će se znati sutra. Od ova 3 nabrojana, sva 3 su premostive prepreke i Gladbach bi imao realne šanse za prolaz.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
volio bih da se izbjegne Dinamo Kiev jer su oni po meni najozbiljnji protivnik od ponuđenih i bilo bi veoma teško i gusto protiv njih... sutra će dosta toga biti jasnije a u petak je ždrijeb gdje će se defintivno saznati ime protivnika
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Otsu zabio svoj treći gol na olimpijadi za Japan
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
neka od ovih ekipa će biti protivnik Borussie u kvalifikacijama za LP. Sutra je izvlačenje
Sporting Braga
Dynamo Kiew
Panathinaikos Athen
FC Kopenhagen
Spartak Moskau
Sporting Braga
Dynamo Kiew
Panathinaikos Athen
FC Kopenhagen
Spartak Moskau
Agieren statt reagieren
Moj @Blijedi
, kako god ja vidim ovde su FC Kopenhagen i Panathinaikos možda najpovoljniji protivnici. Ovi ostali su baš nezgodni. Nadam se nekom od ova dva protivnika i da ABD prođete u grupnu fazu. 
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 09 avg 2012, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Copenhagen je naijedalniji protivnik, uvjeren sam da bi ih M'gladbach izbacio bez vecih problema.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
slažem se s vama, Copenhagen je najidealniji protivnik, a ne bi loše bilo ni susresti se s grcima... Ovo ostalo je teže ali ne i nepremostivo, sa svim ovim ekipama se možemo nositi...
hvala na lijepim željama
, to bi bila kruna na sve u prošloj godini kada bi ušči u grupnu fazu...
hvala na lijepim željama
Agieren statt reagieren
nemoj ba ni Grka znaju oni protiv Svaba odigrat dobro u CL
Prosle godine sta OLY uradi Dortmundu kao i neku sezonu prije Werder sto strada od Panatenaikosa
Prosle godine sta OLY uradi Dortmundu kao i neku sezonu prije Werder sto strada od Panatenaikosa
Thomas Müller - Fußballgott
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ma posložio bi to Favre dobro protiv grka, nemam ja briga
evo i gol Otsua protiv Meksika ako već niste vidjeli
[youtube][/youtube]
evo i gol Otsua protiv Meksika ako već niste vidjeli
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.