Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
-
neyzikreyzi
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Problem: Kad otvorim neki video klip na youtube-u u punoj velicini trza mi, kad ga minimiziram normalno ide slika i pjesma, sta je problem?
Edit: Tako i kad igram npr Bilijra na fb-u kao trza mi nesto, mice se dole kad misem predem
Edit: Tako i kad igram npr Bilijra na fb-u kao trza mi nesto, mice se dole kad misem predem
Navijači Manchester Cityja pridružite nam se.
https://www.facebook.com/Balkan.Citizens
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovako, zna li iko stranicu za prepoznavanje pjesama? Znam za midoni.com, al' haman ni ona nije u stanju pronaći ovo što sam "ugrabio" na nekom partiju.
Znači, stranice na kojima pustiš pjesmu u winampu, media playeru ili čemu već, a kompjuter ih automatski prepozna i izbaci o kojoj pjesmi je riječ.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- harebianconero
- Kontakt:
Hmm, pa ako znaš tekst pjesme, ukucaš neki dio u google, i nađe ti.Monolog je napisao/la:Ovako, zna li iko stranicu za prepoznavanje pjesama? Znam za midoni.com, al' haman ni ona nije u stanju pronaći ovo što sam "ugrabio" na nekom partiju.Znači, stranice na kojima pustiš pjesmu u winampu, media playeru ili čemu već, a kompjuter ih automatski prepozna i izbaci o kojoj pjesmi je riječ.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako se ovog nisam sjetio?
U pitanju je program (stranica) za prepoznavanje zvuka. A, nije u pitanju nikakva stvar sa tekstom, yebem ga ja.
Dakle, zvuk, zvuk i samo zvuk. 
U pitanju je program (stranica) za prepoznavanje zvuka. A, nije u pitanju nikakva stvar sa tekstom, yebem ga ja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- harebianconero
- Kontakt:
Rekao si prepoznavanje pjesama, ja sam ti dao rješenje. 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
ja imam na svom androidu track id i samo snimim zvuk 7-8sec i onda on trazi i nadjeMonolog je napisao/la:Kako se ovog nisam sjetio?![]()
U pitanju je program (stranica) za prepoznavanje zvuka. A, nije u pitanju nikakva stvar sa tekstom, yebem ga ja.Dakle, zvuk, zvuk i samo zvuk.
Kad otvorim task manager

sta sam ja sad ovde zayebo

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- moustapha
- Kontakt:
Puma je napisao/la:Kad otvorim task manager
![]()
Samo opali dvostruki click negdje na praznu porvsinu pored dugmadi.
#divovi
A ti na google napises zvuk:Monolog je napisao/la:Kako se ovog nisam sjetio?![]()
U pitanju je program (stranica) za prepoznavanje zvuka. A, nije u pitanju nikakva stvar sa tekstom, yebem ga ja.Dakle, zvuk, zvuk i samo zvuk.
t tt trtttrtt tt tr trtrtrtttt tr...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
moustapha je napisao/la:Puma je napisao/la:Kad otvorim task manager
![]()
sta sam ja sad ovde zayebo![]()
Samo opali dvostruki click negdje na praznu porvsinu pored dugmadi.
Call the coroner!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la: t tt trtttrtt tt tr trtrtrtttt tr...
Izbaci mi "Did you mean r rr rtrrrrttr rr rt rtrtrtrt rt".
pa mozda je to to...klikni vidi sta ce ti izbaciti xDMonolog je napisao/la:Melo15 je napisao/la: t tt trtttrtt tt tr trtrtrtttt tr...![]()
Izbaci mi "Did you mean r rr rtrrrrttr rr rt rtrtrtrt rt".
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Richardson
- Kontakt:
E ovako, pokvario mi se printer(onaj fazon all in one) malo sam pogledo i mislim da onaj dio(točkić), ne znam kako se zove, što se na početku spusti i povuće papir u daljnu proceduru, ako kontate na šta mislim.Pa me zanima možel se popravit i koliko košta popravka, a ako nemože koliko sad koštaju novi ili polovni printeri, onako za kućne poslove i koji su kvalitetni.
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Meni je ova stranica dosta pomogla da saznam ko se krije iza "Unknown Artist - Track 1"Monolog je napisao/la:Ovako, zna li iko stranicu za prepoznavanje pjesama? Znam za midoni.com, al' haman ni ona nije u stanju pronaći ovo što sam "ugrabio" na nekom partiju.Znači, stranice na kojima pustiš pjesmu u winampu, media playeru ili čemu već, a kompjuter ih automatski prepozna i izbaci o kojoj pjesmi je riječ.
http://audiotag.info/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo uploadaš čitavu ili dio pjesme, i izbacit će podatke
100% sportski i krajnje opušten potpis
Kod mene je AIMP sve automatski radio, samo kliknes auto tag i on počne skupljati podatke sa neta. Brzo i Lako 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
neyzikreyzi
- Kontakt:
neyzikreyzi je napisao/la:Problem: Kad otvorim neki video klip na youtube-u u punoj velicini trza mi, kad ga minimiziram normalno ide slika i pjesma, sta je problem?
Navijači Manchester Cityja pridružite nam se.
reinstaliraj flash
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, hitno je...kako da provjerim jeli mi XP 32-bitni il 64 ??
hvala
hvala
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Method 1: View System Properties in Control PanelPapastathopoulos je napisao/la:ljudi, hitno je...kako da provjerim jeli mi XP 32-bitni il 64 ??
hvala
Click Start, and then click Run.
Type sysdm.cpl, and then click OK.
Click the General tab. The operating system is displayed as follows:
For a 64-bit version operating system: Windows XP Professional x64 Edition Version < Year> appears under System.
For a 32-bit version operating system: Windows XP Professional Version <Year> appears under System.
Note <Year> is a placeholder for a year.
Method 2: View System Information window
Click Start, and then click Run.
Type winmsd.exe, and then click OK.
When System Summary is selected in the navigation pane, locate Processor under Item in the details pane. Note the value.
If the value that corresponds to Processor starts with x86, the computer is running a 32-bit version of Windows.
If the value that corresponds to Processor starts with ia64 or AMD64, the computer is running a 64-bit version of Windows.
If you cannot determine the operating system bit count with these methods, go to the "Next Steps" section.
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.