OI London 2012 - BIH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

dean_
Kontakt:

Re: OI London 2012 - BIH

Post Postao/la dean_ » 03 avg 2012, 18:13

Zeman je napisao/la:Danas sam gledao veslanje na HRT-u i kad su osvojili medalju, spikeri onako malo se radovali, ali ništa posebno. Onda odmah intervju s srebrenim četvercem i oni više razočarani nego sretni. Priča u fazonu "cijelu godinu smo pobjeđivali Švabe i sad nas oni zayebu". Ljudi se gotovo izvinjavaju što su osvojili "samo" srebro. Mo'š misliti koliko su sujedi ispred nas u sportu, ali i shvatanju istog?
normalno kad je hrvatska od samog početka (još za vrijeme rata) ostvarivala vrhunske uspjehe pa je to utjecalo na mentalitet naroda i sportaša...glupo je da uspoređujete bih sa hrvatskom ili srbijom...te zemlje ipak nisu podjeljene i razorene kao što je bih....rat je završio ali i dalje više od pola stanovništa tu zemlju ne doživljava kao svoju i više voli ove dvije zemlje....doduše kao što sam već napisao,nitko ne brani bošnjacima da se bave sportom i imaju bar 2-3 sportaša koja će biti bar blizu medaljama...ali o tome ste već i sami nešto napisali na ovoj temi....mislim da su bošnjaci(čast izuzecima) zbog svega toga pali u depresiju pa nemaju previše volje i entuzijazma...

da je bih ujedinjena zemlja kojoj svi stanovnici žele najbolje, uspjesi bi došli kad tad

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 03 avg 2012, 22:15

edo07 je napisao/la:ovim nasim tzv sportasima treba zabraniti bavljenje bilo kojim sportom...ovo je sramota...nista nismo naucili od nasih olimpijaca osim PORAZ!!! a N.Fazliji bih zabranio da udje u BiH..treba mu oduzeti drzavljanstvo!! ovi novci sto se trose na ove gluposti gdje mi necemo imati nikad uspjeha,bolje bi bilo da se usmjere u neke druge produktivnije svrhe...Amel Mekic kao neki evropski prvak??mozda al u nekoj kategoriji koja ne postoji...lik svaki put ucestvuje kao i Fazlija na OI a rezultati sve losiji i losiji...bitno je da se oni tamo malo druze..dok ima pica u Londonu bit ce i njima veselo a za uspjeh ko mari...Definitivno za ovakve prilike i jos neke npr eurovizija mi ne treba da ucestvujemo..tipicno bosansko pravilo: BITNO JE UCESTVOVATI!!!!
Jarane, ovih 6 sportista sto su otisli na Olimpijadu, oni su i ujedno nasi najbolji sportisti (u pojedinacnim sportovima) tako kanite se te price treba zabraniti ovo ono, da ima ko bolji, isao bih, a ne bih imali samo njih 6. Takvih kao tebe mi najmanje trebamo, ti ocito ni nepratis nista drugo osim fudbala, i onda kad dodje olimpijada, onda kao razocaran tamo vamo, meni su takvi bas najmrzi, kao vecina ovih nasih zena, bas jedan dan postram dok gledaju nekakvu seriju, i slucajno oni nesto o olimpijadi kad ce ti jedna "ah **** ti 'svak nase, dje kod oni zadnji bla bla i sta cu ja to gledati..." a smim se okladiti da nijedna od njih nemoze ni jednog naseg sportistu osim Dzeke nabrojati, a onda bih one kao kritikavale, a same one niti se sta interesuju niti djecu da posalju u kakav klub itd., ali bitno je znati kukati, psovati i neprepustiti seriju :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 avg 2012, 06:43

Komentari na Fazlijin nastup su jedino dobra od nas u vezi ovih igara :oops: :lol:
Lovacko drustvo "Srndac" se ovim povodom ograduje od takmicara Fazle zbog zavidno slabog rezultata
Da me sad osude na strijeljanje, molio bih Boga da puca Fazlija !
Predlazem da se na olimpijadu uvede nova disciplina!
FAZLA NA METAR OD METE!
Pa frajer i kad bi sebi u celo puco pogodio bi komsi u stok!
Moj Fazla kao da parkinsovonu bolujes...
Ovim putem se zahvaljujemo bh strijelcu Fazliji, utvrdjeno je da se nakon njegovog nastupa 40% meta moze ponovo koristiti jer su netaknute, takva usteda je velika stvar u doba ove ekonomske krize.

Kod: Označi sve

Ja mislim da bi ona mala djeca koja se igraju "ta-ta" bila bolja od njega. 
hahaha sramota pa i onaj delalic bi dosad pogodio
blago onom koga je on u ratu nisanio kroz snajper
Jel se dopingovo. Pod hitno provjerit.
mozda je kriva cijev od ove njegove pticarke
Ne vracaj se u BiH klocino,
ne bi pogodio ni lubenicu na metar.
dobro je. nek nije niko nastrado.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 avg 2012, 10:24

[youtube][/youtube]
pa nasi bi se trebali onda ubiti hahhaha

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 avg 2012, 10:51

LBJ MVP je napisao/la:Komentari na Fazlijin nastup su jedino dobra od nas u vezi ovih igara :oops: :lol:
Lovacko drustvo "Srndac" se ovim povodom ograduje od takmicara Fazle zbog zavidno slabog rezultata
FAZLA NA METAR OD METE!
Ovim putem se zahvaljujemo bh strijelcu Fazliji, utvrdjeno je da se nakon njegovog nastupa 40% meta moze ponovo koristiti jer su netaknute, takva usteda je velika stvar u doba ove ekonomske krize.

Hahahahahahahahahahhahahahaahhahahahahhaha....nezna se koji je od kojeg bolji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 04 avg 2012, 12:12

Pirke je napisao/la:
Treniraju na Jarunu u Zagrebu. Veslacki klub je jedan od boljih u svijetu. Imaju jako dobre uslove i prostorije (teretana, sauna, sala za odmor, itd).
Daleko je to od nekih dobrih uslova, pročitaj šta njihov trener kaže baš na tu temu. Imaš u Večernjaku.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 05 avg 2012, 09:28

mi se vadimo konstantno da nemamo uvijete za rezultat:

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/di ... nak-438781" onclick="window.open(this.href);return false;

netrebas imati uvijete, ako imas volju!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 05 avg 2012, 10:23

LBJ MVP je napisao/la:Komentari na Fazlijin nastup su jedino dobra od nas u vezi ovih igara :oops: :lol:
FAZLA NA METAR OD METE!

oplakah lol :mrgreen: :mrgreen: nama treba neka disciplina u humoru :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 05 avg 2012, 12:10

Danas nastupa Lucia Kimani. Na prosloj olimpijadi je bila 42. sto ni nije lose ako je bilo onoliko takmicarki kao sto ce ih i danas biti. Ja bih bio zadovoljan ako zavrsti medju top 30 :)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 avg 2012, 12:11

icetea01 je napisao/la:Danas nastupa Lucia Kimani. Na prosloj olimpijadi je bila 42. sto ni nije lose ako je bilo onoliko takmicarki kao sto ce ih i danas biti. Ja bih bio zadovoljan ako zavrsti medju top 30 :)
evo pocelo al' sta je ovo malo takmicarki nije kao inace :D

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 05 avg 2012, 12:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:mi se vadimo konstantno da nemamo uvijete za rezultat:

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/di ... nak-438781" onclick="window.open(this.href);return false;

netrebas imati uvijete, ako imas volju!
O ovome pricam sedam dana, no ako se progugla naletice se na neke starije tekstove u kojima se govori o tome kako i gdje su trenirali Ude, Blanka... Medjutim, mi cemo uvijek naci neki izgovor, drzava, hrana, voda...
Ovo treba uokvirit na vrhu svake teme ako iko ikad spomene uslove za rad. Mi smo nesposobni, lijeni, netalentovani, najgora smo članica MOK-a, a ja se nadam da ćemo nekad doživjeti dan kad ćemo moći sa sigurnošću reći da smo bolji od San Marina i Guama. O medalji uopšte ne sanjam.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 05 avg 2012, 12:22

arelinho je napisao/la:
icetea01 je napisao/la:Danas nastupa Lucia Kimani. Na prosloj olimpijadi je bila 42. sto ni nije lose ako je bilo onoliko takmicarki kao sto ce ih i danas biti. Ja bih bio zadovoljan ako zavrsti medju top 30 :)
prema ovoj listi ima ih sigurno preko 100

http://www.london2012.com/athletics/eve ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ova nasa ima 2:36:54 najbolje vrijeme, da "samo" 13 minuta trci oborila bi olimpijski rekord :)

p.s. 117 takmicarki nastupa ;)
Zadnja izmjena: icetea01, dana/u 05 avg 2012, 12:26, ukupno mijenjano 2 puta.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 05 avg 2012, 12:25

Jel mi se cini ili ova nasa vec pofino zaostaje a ne trce ni 15 min :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 avg 2012, 12:26

Kimani nakon 4 km među zadnjim, nema veze važno je da završi jer dosta će njih odustati.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 05 avg 2012, 12:31

Kimani nikako ne odgovara temperatura u Londonu i ova kišurina.....

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 avg 2012, 12:32

Semper je napisao/la:Kimani nakon 4 km među zadnjim, nema veze važno je da završi jer dosta će njih odustati.
Jboo ba vise i ovo stalno "nema veze"
Dok god se zadovoljavamo sa ovim 50. 60. 70. mestima, ispadanju u prvim kolima nikad mi necemo vidit medalje sa olimpijade kamoli je osvojit
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 avg 2012, 12:35

icetea01 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
prema ovoj listi ima ih sigurno preko 100

http://www.london2012.com/athletics/eve ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ova nasa ima 2:36:54 najbolje vrijeme, da "samo" 13 minuta trci oborila bi olimpijski rekord :)

p.s. 117 takmicarki nastupa ;)
118 ipak :P

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 avg 2012, 12:38

classic je napisao/la:
Semper je napisao/la:Kimani nakon 4 km među zadnjim, nema veze važno je da završi jer dosta će njih odustati.
Jboo ba vise i ovo stalno "nema veze"
Dok god se zadovoljavamo sa ovim 50. 60. 70. mestima, ispadanju u prvim kolima nikad mi necemo vidit medalje sa olimpijade kamoli je osvojit
Maraton je najteža moguća disciplina i svako ko završi maraton u nekom normalnom vremenu zaslužuje medalju.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 avg 2012, 13:11

Nasa Lucia Kimani je na 91. mjestu :lol: sa tri minute zaostatka.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 05 avg 2012, 13:14

Sheyi je napisao/la:Nasa Lucia Kimani je na 91. mjestu :lol: sa tri minute zaostatka.
Nisam ja neki koji će braniti nju ili bilo koga, ali još je prerano za ocjene. Kenijke su po običaju nametnule visok ritam, Etiopljanke to mogu pratiti, ali za ove ostale nisam siguran. Kako budu padale jedna po jedna to je šansa za Luciu da ide naprijed. U maratonu je taktika sve, ako je optimalno rasporedila snagu može jako visoko. Hajmo još malo sačekat, biće vremena za šprdanje.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.