jesi glup ti majstore? dušman je ko se sladi ovim Zvijezdinim porazom...štaviše cijenim to što neko izdvoji pare i vrijeme da ode da podrži svoj tim...zato nemoj da prepričavaš moje riječi u kontekstu kakvom tebi odgovara...capito? ljudi navijaju onako kako im odgovara,šta mi tu možemo navijajmo i mi ovde kako je bosna država...i to branio,ajde ba nisi jedini postaješ naporan s tom pričom,branio je i moj otac od prvog do zadnjeg dana,ratni vojni invalid je ostao sa trajnim i neizlječivim posljedicama,pa jel sad treba to da piše ponavlja ili nešto...zmajevac je napisao/la:Za tebe je dusman ko voli Zvijezdu i izdvojio novac i vrijeme i otisao u B.Luku da pogleda utakmicu i uz to slusa kako Bosna nije drzava,a branio je jado jadni.10doro10 je napisao/la:uh prevario sam se...tipovao 0:0,ono 3:0...nisam se nadao a vjerovatno ni vi...i sad pustimo dušmane neka malo komentarišu imaju razloga,ja ipak vjerujem da će to izgledati puno bolje u narednim kolima...glavu gore,idemo dalje...tek je počelo,možda u neku ruku i dobro što se desilo ovako...nisam bio u BL ali danas sam snimio dva kandidata za ispadanje...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Garfield je napisao/la:Uzet cemo bod Gosku...i to samo sa puno trke u veznoj liniji...Onda kod kuce za Zeljom nece biti lako...Ali mozemo i tu pokupiti bod(ove).
slažem se...možemo to...
gdje si to čuo? hm...ludix je napisao/la:ljudi danas kuntic kaze neki su se ugraci umislili kupili su kopacke ko ronaldo i misle sad daa su ronaldo.. zato smo i izgubili umislil smo se ako imamo kopacke ko ronaldo da igramo ko on i da ce mo dat tri golaa....al et ljudi su nas ubili...izgazili..
et ovako je kuntic nama danas prico...:p
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Nermine, šta vam bi sa kadetima i juniorima
danas protiv Borca na B.I. ?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
NK Zvijezda Gradačac
Mladi Kalesijac Eldar Pilavdžić svoju karijeru će vjerovatno nastaviti u redovima premijerligaša iz Gradačca, ekipe Zvijezde. Naime, kako saznaje naš portal, ovaj 19-godišnji desni vezni već sutra će prisustvovati treningu Zmajeva, a veoma brzo trebao bi potpisati ugovor.
Polusezonu je brzonogi Eldar proveo u omladinskom pogonu češkog drugoligaša Karvine, čiji je bio i najbolji pojedinac sa 12 pogodaka u 17 susreta. Skrenuo je pažnju Duisburga, ali će ovaj njemački tim barem neko vrijeme pričekati.
Pilavdžić je stasao u omladinskoj školi Gornjih Rainaca te tuzlanske Slobode.
Polusezonu je brzonogi Eldar proveo u omladinskom pogonu češkog drugoligaša Karvine, čiji je bio i najbolji pojedinac sa 12 pogodaka u 17 susreta. Skrenuo je pažnju Duisburga, ali će ovaj njemački tim barem neko vrijeme pričekati.
Pilavdžić je stasao u omladinskoj školi Gornjih Rainaca te tuzlanske Slobode.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Kad si vec spomeno kadete i juniore u koliko igraju?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
sve ok...trener kadeta je Kadić,trener juniora je Blagojević...ma to je mali nesporazum bio...da,danas kadeti u 16.00h,juniori u 18h...Benjo_AFC86 je napisao/la:Nermine, šta vam bi sa kadetima i juniorima![]()
Ti ovdje ko portparol kluba i pitas i odgovaras.Idi jadan bio radi svoj poso.Pravis kamp,a mladi talenti se okupljaju na Popovaci bjeze od tebe,falsifikovani trener i fudbaler Zvijezde razbija skolu fudbala,a ti mu treniras privatno dijete.Napisi navijacima Zvijezde njegovo ime i ko mu je falsifikovao papire tvoj jaran neka ljudi znaju.10doro10 je napisao/la:jesi glup ti majstore? dušman je ko se sladi ovim Zvijezdinim porazom...štaviše cijenim to što neko izdvoji pare i vrijeme da ode da podrži svoj tim...zato nemoj da prepričavaš moje riječi u kontekstu kakvom tebi odgovara...capito? ljudi navijaju onako kako im odgovara,šta mi tu možemo navijajmo i mi ovde kako je bosna država...i to branio,ajde ba nisi jedini postaješ naporan s tom pričom,branio je i moj otac od prvog do zadnjeg dana,ratni vojni invalid je ostao sa trajnim i neizlječivim posljedicama,pa jel sad treba to da piše ponavlja ili nešto...zmajevac je napisao/la:Za tebe je dusman ko voli Zvijezdu i izdvojio novac i vrijeme i otisao u B.Luku da pogleda utakmicu i uz to slusa kako Bosna nije drzava,a branio je jado jadni.10doro10 je napisao/la:uh prevario sam se...tipovao 0:0,ono 3:0...nisam se nadao a vjerovatno ni vi...i sad pustimo dušmane neka malo komentarišu imaju razloga,ja ipak vjerujem da će to izgledati puno bolje u narednim kolima...glavu gore,idemo dalje...tek je počelo,možda u neku ruku i dobro što se desilo ovako...nisam bio u BL ali danas sam snimio dva kandidata za ispadanje...
jel bio jutros trening,imal ovog pilavdzica 
jesi glup ti majstore? dušman je ko se sladi ovim Zvijezdinim porazom...štaviše cijenim to što neko izdvoji pare i vrijeme da ode da podrži svoj tim...zato nemoj da prepričavaš moje riječi u kontekstu kakvom tebi odgovara...capito? ljudi navijaju onako kako im odgovara,šta mi tu možemo navijajmo i mi ovde kako je bosna država...i to branio,ajde ba nisi jedini postaješ naporan s tom pričom,branio je i moj otac od prvog do zadnjeg dana,ratni vojni invalid je ostao sa trajnim i neizlječivim posljedicama,pa jel sad treba to da piše ponavlja ili nešto...
[/quote]
Ti ovdje ko portparol kluba i pitas i odgovaras.Idi jadan bio radi svoj poso.Pravis kamp,a mladi talenti se okupljaju na Popovaci bjeze od tebe,falsifikovani trener i fudbaler Zvijezde razbija skolu fudbala,a ti mu treniras privatno dijete.Napisi navijacima Zvijezde njegovo ime i ko mu je falsifikovao papire tvoj jaran neka ljudi znaju.[/quote]
ne,nego sve što ti hoćeš da izneseš u pogrešnom kontekstu,ja hoću ljudima da objasnim...ti bacaš kost a tako si naivan i jadan...šta ba vežeš navijače zvijezde za ovo...niđe veze...ja nikome ne ostajem dužan tak da znaš...čuj djeca bješe od mene hahahahahahahaha pa nisam rogat a i imaš činjenice vidiš koliko si glup pa ja imam više djece u pionirima nego ta škola na popovači ...hahahaha joj svašta i od tebe...ja treniram jedno 15-djece privatno tako da ne znam na koga ciljaš evo napiši ti...i da se razumijemo nikome to ne naplaćujem što možeš pitati svu tu djecu...i ne znam za te falsifikate de već jednom napiši na koga ciljaš pa da i ja znam...i čime si ti baviš u životu? vidim da znaš više o meni nego o samom sebi...a što se tiče mog posla ja obavio jutros rano,sad odmaram i opet poslije na posao...šta tebe boli k...šta hoćeš? znaš ba da znam ko si samo se pravim lud...hoćeš lice u lice da se sretnemo...najlakše je sjediti kući i crvati zar ne? ni ja ni zvijezda ti ništa nije dužna...objasni ljudima u čemu je tvoj problem...i zašto ovo radiš? neće nikome teško biti pogoditi ko si...a ako ne pogode ja ću napisati...ZMAJEVAC
Ti ovdje ko portparol kluba i pitas i odgovaras.Idi jadan bio radi svoj poso.Pravis kamp,a mladi talenti se okupljaju na Popovaci bjeze od tebe,falsifikovani trener i fudbaler Zvijezde razbija skolu fudbala,a ti mu treniras privatno dijete.Napisi navijacima Zvijezde njegovo ime i ko mu je falsifikovao papire tvoj jaran neka ljudi znaju.[/quote]
ne,nego sve što ti hoćeš da izneseš u pogrešnom kontekstu,ja hoću ljudima da objasnim...ti bacaš kost a tako si naivan i jadan...šta ba vežeš navijače zvijezde za ovo...niđe veze...ja nikome ne ostajem dužan tak da znaš...čuj djeca bješe od mene hahahahahahahaha pa nisam rogat a i imaš činjenice vidiš koliko si glup pa ja imam više djece u pionirima nego ta škola na popovači ...hahahaha joj svašta i od tebe...ja treniram jedno 15-djece privatno tako da ne znam na koga ciljaš evo napiši ti...i da se razumijemo nikome to ne naplaćujem što možeš pitati svu tu djecu...i ne znam za te falsifikate de već jednom napiši na koga ciljaš pa da i ja znam...i čime si ti baviš u životu? vidim da znaš više o meni nego o samom sebi...a što se tiče mog posla ja obavio jutros rano,sad odmaram i opet poslije na posao...šta tebe boli k...šta hoćeš? znaš ba da znam ko si samo se pravim lud...hoćeš lice u lice da se sretnemo...najlakše je sjediti kući i crvati zar ne? ni ja ni zvijezda ti ništa nije dužna...objasni ljudima u čemu je tvoj problem...i zašto ovo radiš? neće nikome teško biti pogoditi ko si...a ako ne pogode ja ću napisati...ZMAJEVAC
Trening je bio...Pilavdžić nije bio koliko znam 
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ma puste to.Bice tu natureni igraca koji ce nam hebavat zivce,a moraju igrat poput recimo tog Milanovica.Garfield je napisao/la:Trening je bio...Pilavdžić nije bio koliko znam
[quote="Garfield"]Trening je bio...Pilavdžić nije bio koliko znam
[/
imal veceras trening
hvala unaprijed
imal veceras trening
čim se javi zmajevac eto i realinja...da niste jednojajčani blizanci... 
Kako su igrali kadeti i juniori
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Danas kadeti i juniori vaši igrajuTkanton je napisao/la:Kako su igrali kadeti i juniori
Aj šta se svađate, vi makar imate stadion (tribinu)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
kadeti igraju u 16.00h,juniori u 18h...
Lične razmirice rješavajte u 4 oka. nema potrebe da svi čitamo vaše gluposti i da od teme o premijerligašu pravite mahalsko prepucavanje.
Zna neko rezultat kadeta?
Prvo kolo proteklo u znaku bivši igrača Zvijezde???? Jučer Hamzić namjestio gol za Gradinu a Joco Stokić zabio nama dva gola, danas Đelmić najbolji igrač Olimpika i namjestio gol za Olimpik. Bolje da su njih ostavili gdje bi nam bio kraj nego što skupljaju ovu djecu po autobuskim stanicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.