A Modrić nije igrao u Premier Ligi.Jedini igrac iz Premijer Lige koji je dobacio da Engleske je Edin Dzeko.

Niko nikad nije čuo za Asmira Begovića, Spahića. Pjanića, Misimovića. Bolića, Salihamidžića. Barbareza ... ?Jedini igrac iz BiH kojeg cijela Evropa zna je Edin Dzeko.

Više od mene nisi, ali u svakom slučaju, ne laži.Ja sam obisao pola Evrope i skoro svugdje ljudi spominju Dzeku (kad se upoznajes i kazes odakle si). To je jedini Bosanac kojeg oni u Evropi poznaju.....

Kad kritikuješ Džeku onda ga pljuješ. A de mi reci kako nazivaš to što se u novembru mjesecu Džeko spominjao kao treći napadač svijeta, gdje je za njega Ibrahimović bio mala maca? Džeko je bio bolji od Balotelija, sve do EURA. Nakon EURA to se stišalo, sad je ipak Baloteli bolji. Džeko je bolji od Aguera, Teveza, Balotelija ... Kako to komentarišeš?Ja shvatam ljude koji normalno diskutuju i kazu neke stvari, dobre ili lose, svejedno, ali ove bolesnike koji traze dlaku u jajetu ne shvatam i ne zelim da shvatim tako bolesnu psihu.
Ja ovdje dolazim da DISKUTUJEM a ne da glumim facu. Eto fol si cool ako ismijavas Edina Dzeku. To su za mene obicni jadnici koji nemaju zivota pa lijece komplekse glumeci facu po forumu i tako se seru u diskusiju nama koji smo ovdje zbog diskutovanja.
Bogme, davno je bila utakmica sa Tottenhamom i njegova fenomenalna predstava. Davno je bio Old Trafford. Ostale su bile od solidne do dobre. Ali su samo Tottenham i United bile odlične.Dzeko je najbolji igrac Wolfsburga kojeg je ovaj tim ikad imao. Koliko covjek mora biti ogranicen pa da ocekuje da Edin u 15 minuta grize protiv tog Wolfsburga u PRIJATELJSKOJ utakmici? Nevjerovatno sta se sve Edinu zamjera.
Covjek usao da se oprosti od Wolfsburga, docekali ga super, skandirali njegovo ime.... i sad se nasim ne svidja sto on nije grizao u toj nebitnoj i vec rijesenoj utakmici?
Kakav narod!
Njemu je jedan Jelavić pokazao kako se bori kad tek dođeš u klub. Da ne idemo dalje, dosta je Jelavić. Kakvi crni Baloteliji, Tevezovi, Aguerovi, Ibrahimovići i ostali.