Znao sam ja da ce se neki pametolog javitSemper je napisao/la:Maraton je najteža moguća disciplina i svako ko završi maraton u nekom normalnom vremenu zaslužuje medalju.classic je napisao/la: Jboo ba vise i ovo stalno "nema veze"
Dok god se zadovoljavamo sa ovim 50. 60. 70. mestima, ispadanju u prvim kolima nikad mi necemo vidit medalje sa olimpijade kamoli je osvojit
OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI London 2012 - BIH
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ako si nezadovoljan ima sportova treniraj pa budi prvi čovjek koji će BIH donijeti medalju sa OI, predlažem gađanje glinenih golubova.
jel sutra novo brukanje?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Izgleda da je odustala ima rezultat na 35 km i dalje joj se gubi svaki tragZeman je napisao/la:Kako je završila/je li završila ova naša maratonka?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Lucia Kimani 104. od 109 koje su završile. Nije završilo 9 takmičarki.
Ups, to su trenutni rezultati, izgleda da je odustala. Bravo.
Ups, to su trenutni rezultati, izgleda da je odustala. Bravo.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 05 avg 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda je usput naletila na neku rasprodaju?
To, pa bolje diskvalifikacija nego 1950. mjesto.
Jedina nije razočarala, bravo LUCIA!!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Mene je vala razocarala, isto mi je a da je odstala na 4 il 40. kilometru.kokuz je napisao/la:To, pa bolje diskvalifikacija nego 1950. mjesto.
Je li Fazlija ima jos pucati,ili Britanci mogu odahnuti ?
ZELJEZNICAR 1921!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Još da sutra Fazlija raspe sačmu po streljani i onda na prijem kod Rađe uz sve počasti. Puno sreće sutra želim građanima Londona i okoline. Ko preživi pričat će.
Nemamo mi obraza od nasih sportista traziti bilo sta..Oni su do normi uglavnom dosli vlastitim naporima,sredstvima uz pomoc trenera ili nekog clana familije..Pa ljudi moji dusa me je zaboljela kad sam procitao da Kemal Mesic radi kao izbacivac da bi skupio sredstava za Olimpijadu
Nema podrske drzave,krovnih saveza,pa ni Olimpijski komitet ne radi Bog zna sta..I zato opet ponavljam,nemamo pravo da ih kritikujemo niti trazimo bilo sta..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
[youtube][/youtube]NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Još da sutra Fazlija raspe sačmu po streljani i onda na prijem kod Rađe uz sve počasti. Puno sreće sutra želim građanima Londona i okoline. Ko preživi pričat će.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/di ... nak-438781Rios je napisao/la:Nemamo mi obraza od nasih sportista traziti bilo sta..Oni su do normi uglavnom dosli vlastitim naporima,sredstvima uz pomoc trenera ili nekog clana familije..Pa ljudi moji dusa me je zaboljela kad sam procitao da Kemal Mesic radi kao izbacivac da bi skupio sredstava za OlimpijaduNema podrske drzave,krovnih saveza,pa ni Olimpijski komitet ne radi Bog zna sta..I zato opet ponavljam,nemamo pravo da ih kritikujemo niti trazimo bilo sta..
Kad se ovo završaje?da nas više ovi ne sramote
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
I kako opet nista...
Nije sjajno ni kod njih,ali garantujem ti da je puno bolje nego kod nas..Posebno u ovim sportovima u kojima mi imamo olimpijce..Konkretno za bacace kugle znam licno kako je kod nas a kako je u zemljama u okruzenju..Ovaj Kolasinac,bacac kugle Srbije,je bio u BiH,mislim da je bio clan AK Sarajevo,medjutim dobio je odlicnu ponudu Srbije i otisao kod njih..Kazem odlicnu u odnosu sta njegove kolege imaju ovdje..NedozvoljenaPozicija je napisao/la:http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/di ... nak-438781Rios je napisao/la:Nemamo mi obraza od nasih sportista traziti bilo sta..Oni su do normi uglavnom dosli vlastitim naporima,sredstvima uz pomoc trenera ili nekog clana familije..Pa ljudi moji dusa me je zaboljela kad sam procitao da Kemal Mesic radi kao izbacivac da bi skupio sredstava za OlimpijaduNema podrske drzave,krovnih saveza,pa ni Olimpijski komitet ne radi Bog zna sta..I zato opet ponavljam,nemamo pravo da ih kritikujemo niti trazimo bilo sta..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Požurili ste svi s informacijama, pa i ss.ba, a ja imam informacije da Lucia još uvijek trči. Do iftara će stići na cilj!
NAPRIJED NARODE!
Stvarno sve moguće strukture u sportu u državi se moraju mijenjat jer ovo što radimo evo već 20 godina je ravno ničemu. I nije stvar patriotizma prema jednoj i jedinoj,govoriti i pričati tipa " to je najbolje što imamo".
Ako je to što imamo očajno,kako popravit stanje??? Vječito pričamo kako smo talentovan narod,kako smo najpametniji,najjači,a u suštini - jedna velika nula.... Vadimo se na sve i svašta, prvi smo kad treba reć mašala i kad treba ismijavat. Hajmo svi zajedno bit realni, sport nam je u k.... Neće se poboljšat pljuvanjem ovog što imamo,nit će se pokvarit,ali će se popravit kad sami sebi priznamo da nemamo stručnjake,omladinske škole i ono najgore,nemamo motiv biti bolji od drugih.
Ako je to što imamo očajno,kako popravit stanje??? Vječito pričamo kako smo talentovan narod,kako smo najpametniji,najjači,a u suštini - jedna velika nula.... Vadimo se na sve i svašta, prvi smo kad treba reć mašala i kad treba ismijavat. Hajmo svi zajedno bit realni, sport nam je u k.... Neće se poboljšat pljuvanjem ovog što imamo,nit će se pokvarit,ali će se popravit kad sami sebi priznamo da nemamo stručnjake,omladinske škole i ono najgore,nemamo motiv biti bolji od drugih.
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.