Hehe...Za Comora sam i vjerovao da se moze nekad dozvati, al za Haskica stvarno tesko....Sarajlijc@ je napisao/la:Ja ga ocekujem da udje u igru u drugom pol. jer nece igrati u prvoj. Korisniji bi on u napadu bio od Haskica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
al je dao onu jednu Coma loptu..u stilu Lamparda...protiv Zete heheheSarajlijc@ je napisao/la:Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci
Haskic se bas pokvario,ja nezz sta je s tim momkom..svi kao napreduju,jedino on nazaduje..nije on za Sarajeva..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- ibrakadabra
- Kontakt:
arena 1
19:00 zadar-hajduk
21:00 sarajevo-čelik
19:00 zadar-hajduk
21:00 sarajevo-čelik
Ma meni je Comora malo i zao...Zrtvuje se za ekipu, radi sta mu se kaze..onoliko igrati desnog beka, trpiti Istok i sve sto sa njega dodje...trcati ko zuca gore dole...Sarajlijc@ je napisao/la:Joj kakav Comor, ja kad vidim da on ulazi u igru pritisak mi skoci, a Haskic je postao pravo drvo u pravom smislu te rijeci
Posebno je to sto je supalj u odbrani, i sto mu je 1/10 centarsuteva "pristojan", al priznaj da je na poziciji zadnjeg veznog to vec nesto drugacije, pa ako cemo iskreno cak i bolje...
Najjaci mi je komentar nekog na tekmi protiv Zrinjskog..Haskic pred svlacionicom kad neko: "Haskicuuu..Trazi te Lazio..."
- Sarajlijc@
- Kontakt:

Obojica su karijeru nastavili u velikim klubovima
PS Ma cijenim ja Comora iskreno, ali samo zbog borbe i pomalo mi je zao momka al dzaba kad ne zna. Ma joj bilo je provala protiv zrinjskog bas smo se dobro ismijali
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- pravnik1981
- Kontakt:
Moze neko postavit link za gledanje pls? Sretno Sarajevu

Ma ne ocekujem ja od njega majstorije kao od Sesara...Njegovo je da uzme loptu/il je primi..pogleda..i doda...Sarajlijc@ je napisao/la:
Obojica su karijeru nastavili u velikim klubovima
PS Ma cijenim ja Comora iskreno, ali samo zbog borbe i pomalo mi je zao momka al dzaba kad ne zna. Ma joj bilo je provala protiv zrinjskog bas smo se dobro ismijali
ko god da nastupi u fcs mora dati sve od sebe za pobjedu..ovi su se nesto kao nalozili ali dzaba im je ..2-1 ili 2-0
YES.WE.DID.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
MojaWebTV , arena sport 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!pravnik1981 je napisao/la:Moze neko postavit link za gledanje pls? Sretno Sarajevu![]()
Hajmo momci vcs po pobjedu da otvorimo sezonu.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Naravno sto nebi bilo?AllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Koliko su karte hvala?
Ima, valjda cete imati bar jedan WC otvoren na juznoj tribiniAllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
5 Sjever, istok i zapad 8.RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
sjever-5RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
istok i zapad -8 km..
FK SARAJEVO.
Hvala brate moj.mma_hz je napisao/la:sjever-5RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
istok i zapad -8 km..
- Evolution87
- Kontakt:
aBd veceras do pobjede. Moramo startovati pobjedom 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ako ne bude u Wc vode kao prosle godine to ce biti sramota. Dosta ljudi posti i samim tim potreban je barem jedna izvor vode.Vamos je napisao/la:Ima, valjda cete imati bar jedan WC otvoren na juznoj tribiniAllGunsBlazing je napisao/la:Ima li vode kod vas na stadionu?![]()
![]()
![]()
5 Sjever, istok i zapad 8.RedDevilS je napisao/la:Koliko su karte hvala?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ljudi ima sto se sekirate sabura molicu lijepo.
Koliko vas dolazi u nas Šeher?
Koliko vas dolazi u nas Šeher?
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], Laganini1986, nedimmmm1337 i 41 gost.