trazio sam vikendicu a ne momkaalacious je napisao/la:T-MAC,ti mi se svidjas,zbog prvog reda potpisa i zbog avataraEX_YU Rock rules!
sala ba...ma sta da pricam,uvijek mi je drago vidjeti kad vidim da ima raje koja voli ex yu rock stimung
Moderator/ica: insider
trazio sam vikendicu a ne momkaalacious je napisao/la:T-MAC,ti mi se svidjas,zbog prvog reda potpisa i zbog avataraEX_YU Rock rules!
ne bi ih covjek skonto nikako,imaju nesto svoje i samo te sjebuZenichanin je napisao/la:sta je bilo druzeSenaid L.F.C je napisao/la:Gonite se sve u 3pm![]()
![]()
![]()
kome treba nogu slomit![]()
T-MAC je napisao/la:daj imal ko neku stranicu gdje mogu vidjeti smjestaj na borackom jezeru,vikendice il bungalovi il tako nesto..nek nije skupo,jbg-a student![]()
pozz za staru raju ako je ima..
usput ako ko i od vas forumasa izdaje nek se javi...ovde je puno parajlija
et nezz oce li ti ovo biti od pomociT-MAC je napisao/la:T-MAC je napisao/la:daj imal ko neku stranicu gdje mogu vidjeti smjestaj na borackom jezeru,vikendice il bungalovi il tako nesto..nek nije skupo,jbg-a student![]()
pozz za staru raju ako je ima..
usput ako ko i od vas forumasa izdaje nek se javi...ovde je puno parajlija
T-MAC je napisao/la:a evo posl'o sam im mail valjda ce odgovorit nesta...
ajmo raja ukljucite se,pomozite mi..moram nac nesta

Ja ba nek se on pohvalioo da je otisao malo od kuce,a to sto bijeda ne moze mrdnut dalje od ulaznih vrata nema nikakve vezeanonimni je napisao/la:pozdrav svima![]()
@masivni, otiš'o ja malo od kuće i sad sam opet tu![]()
Sta je bilo prika?Tritolone je napisao/la:Do kuda je svijet dosa kad se dijete od 15ak godina dođe kurcit među ljudima od 21-30 godina???
Pa jbt. uopce postovanje vise ne postoji, sve ih triba sipkom po leđima da neznaju za sebe. bemti svijet i odgoj koji ne postoji.
Ma dosa mi neki momak sinoc i ukra pice sa stola, kad sam ga pita sta radis on se zaletia da ce se tuc a mlađi je od mene jedno 5-6 godinaSarajlijc@ je napisao/la:
Sta je bilo prika?
meni je to "frajer" uradio isto pa sam pred cijelom kafanom glasno narucio za njega dvije ture i glasno rek'o konobaru da momak nema para za pice pa da ga pocastim ja da ne uzima od drugih sa stola.Tritolone je napisao/la:Ma dosa mi neki momak sinoc i ukra pice sa stola, kad sam ga pita sta radis on se zaletia da ce se tuc a mlađi je od mene jedno 5-6 godinaSarajlijc@ je napisao/la:
Sta je bilo prika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.