NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kadeti pobjedili 3-2 
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Đelmica su trebali zadrzat al hebiga poceo da se poigrava s upravom...Zmajjj je napisao/la:Prvo kolo proteklo u znaku bivši igrača Zvijezde???? Jučer Hamzić namjestio gol za Gradinu a Joco Stokić zabio nama dva gola, danas Đelmić najbolji igrač Olimpika i namjestio gol za Olimpik. Bolje da su njih ostavili gdje bi nam bio kraj nego što skupljaju ovu djecu po autobuskim stanicama.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
joniori?????Garfield je napisao/la:Kadeti pobjedili 3-2
Nisam njih gledoo..Glava me zabolila na suncu...bondich je napisao/la:joniori?????Garfield je napisao/la:Kadeti pobjedili 3-2
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
juniori izgubili 1:5

predator je napisao/la:juniori izgubili 1:5![]()
kurbasic kriv za jedno 3 gola
ma druze kakav je rezultat haman da su svi krivi...brukapredator je napisao/la:kurbasic kriv za jedno 3 gola
lose smo krenuli
.nadam se da cemo sledece subote imati vise srece i vise razloga za zadovoljstvo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
iz tvoji usta u bozije usi jos ove dvije tekme ako ostanu nerijeseno bit ce pravo dobro za nas...ha yaastra1922 je napisao/la:lose smo krenuli.nadam se da cemo sledece subote imati vise srece i vise razloga za zadovoljstvo
ma mi cemo o zvijezdinoj poziciji na tabeli moci pricati po meni tamo negdje oko 10.kola.a gledajuci sve ekipe svi imaju tezak raspored i svima gustuju jake ekipe.nama je bitno sto prijedoci do jednog dobrog rezultata a to bi trebalo biti trica u gabeli ili trica protiv zelje 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Da je babi muda bila bi muškoZmajjj je napisao/la:Prvo kolo proteklo u znaku bivši igrača Zvijezde???? Jučer Hamzić namjestio gol za Gradinu a Joco Stokić zabio nama dva gola, danas Đelmić najbolji igrač Olimpika i namjestio gol za Olimpik. Bolje da su njih ostavili gdje bi nam bio kraj nego što skupljaju ovu djecu po autobuskim stanicama.
Ma nisam ni ocekivo da nasi juniori mogu nesto uciniti...Totalno su lose odigrali i protiv Omladinca.Nadam se da ce novi trener dici razinu igre na veci nivou.
tesko ce bit protiv goska hebiga oni su uvijek teski dole a opet vise vidim priliku u gabeli za tricu nego doma protiv zeljeastra1922 je napisao/la:ma mi cemo o zvijezdinoj poziciji na tabeli moci pricati po meni tamo negdje oko 10.kola.a gledajuci sve ekipe svi imaju tezak raspored i svima gustuju jake ekipe.nama je bitno sto prijedoci do jednog dobrog rezultata a to bi trebalo biti trica u gabeli ili trica protiv zelje
Ma bod bi iz Gabele bio odlican...Onda pravi test za nase momke protiv Zelje..Ma nije ni Zeljo nepobjedljivbondich je napisao/la:tesko ce bit protiv goska hebiga oni su uvijek teski dole a opet vise vidim priliku u gabeli za tricu nego doma protiv zeljeastra1922 je napisao/la:ma mi cemo o zvijezdinoj poziciji na tabeli moci pricati po meni tamo negdje oko 10.kola.a gledajuci sve ekipe svi imaju tezak raspored i svima gustuju jake ekipe.nama je bitno sto prijedoci do jednog dobrog rezultata a to bi trebalo biti trica u gabeli ili trica protiv zelje
daj ba ljudi malo pozitive o mjestu na tabeli ce se moc pricat oko 6,7 kola,a nadam se da ce bit dobrro jer gledam kako smo u PL da kad startamo porazom ili remijem vazda sezona bude dobra pa valjda ce i ova
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 05 avg 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
uff al bi mi bila draga pobijeda protiv zelje... 
brate slažem se sa svime što si napisao...dilber je napisao/la:Da je babi muda bila bi muškoZmajjj je napisao/la:Prvo kolo proteklo u znaku bivši igrača Zvijezde???? Jučer Hamzić namjestio gol za Gradinu a Joco Stokić zabio nama dva gola, danas Đelmić najbolji igrač Olimpika i namjestio gol za Olimpik. Bolje da su njih ostavili gdje bi nam bio kraj nego što skupljaju ovu djecu po autobuskim stanicama.Pa jučer je za Hamzu svako pisao u lošem kontekstu. najači mi je bio onaj koji je napisao da je Hamza više pretrčao na zagrijavanju nego za čitavu utakmicu. Pa nije se zvijezda vjenčala sa njima. Brate nek idu kud hoće, uvijek se nađe neko bolji. Dosadni ste više otišo ovaj otišo onaj a došli nam sa autobuske. A ti zmajevac uozbilji se više, uostalom ako imaš šta protiv dore nađi čovjeka, sjedi popi kafu sa njim i reci mu zašto si nezadovoljan a ne ovako preko foruma. Valjda imaš muda za to.
samo sto nema muda..10doro10 je napisao/la:brate slažem se sa svime što si napisao...dilber je napisao/la:Da je babi muda bila bi muškoZmajjj je napisao/la:Prvo kolo proteklo u znaku bivši igrača Zvijezde???? Jučer Hamzić namjestio gol za Gradinu a Joco Stokić zabio nama dva gola, danas Đelmić najbolji igrač Olimpika i namjestio gol za Olimpik. Bolje da su njih ostavili gdje bi nam bio kraj nego što skupljaju ovu djecu po autobuskim stanicama.Pa jučer je za Hamzu svako pisao u lošem kontekstu. najači mi je bio onaj koji je napisao da je Hamza više pretrčao na zagrijavanju nego za čitavu utakmicu. Pa nije se zvijezda vjenčala sa njima. Brate nek idu kud hoće, uvijek se nađe neko bolji. Dosadni ste više otišo ovaj otišo onaj a došli nam sa autobuske. A ti zmajevac uozbilji se više, uostalom ako imaš šta protiv dore nađi čovjeka, sjedi popi kafu sa njim i reci mu zašto si nezadovoljan a ne ovako preko foruma. Valjda imaš muda za to.
Stokić, Đelmić su igrači koji mogu sami riješit utakmicu, Hamza je kralj i nikad za dugo Zvijezda neće imati takvog igrača.10doro10 je napisao/la:brate slažem se sa svime što si napisao...dilber je napisao/la:Da je babi muda bila bi muškoZmajjj je napisao/la:Prvo kolo proteklo u znaku bivši igrača Zvijezde???? Jučer Hamzić namjestio gol za Gradinu a Joco Stokić zabio nama dva gola, danas Đelmić najbolji igrač Olimpika i namjestio gol za Olimpik. Bolje da su njih ostavili gdje bi nam bio kraj nego što skupljaju ovu djecu po autobuskim stanicama.Pa jučer je za Hamzu svako pisao u lošem kontekstu. najači mi je bio onaj koji je napisao da je Hamza više pretrčao na zagrijavanju nego za čitavu utakmicu. Pa nije se zvijezda vjenčala sa njima. Brate nek idu kud hoće, uvijek se nađe neko bolji. Dosadni ste više otišo ovaj otišo onaj a došli nam sa autobuske. A ti zmajevac uozbilji se više, uostalom ako imaš šta protiv dore nađi čovjeka, sjedi popi kafu sa njim i reci mu zašto si nezadovoljan a ne ovako preko foruma. Valjda imaš muda za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.