OI London 2012 - Rukomet
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Rukomet
Hrvatska je vec jednom pregazila Dansku, 2003. godine. Jako slicno kao danas.
Mislim da se i ovaj put smijesi zlato.
Mislim da se i ovaj put smijesi zlato.
Najveci problem Hrvatske su uvijek bile ozljede. Zato nije bilo zlata na nekim prvenstvima, jer bi igraci jedva disali u finalu.
Kad su svi zdravi, kad se moze rotirati, onda se tesko moze parirati Hrvatskoj jer mislim da je po talentu Hrvatska ispred drugih ekipa. Prema tome, samo je bitna fizicka sprema, ako se moze trcati 60 minuta onda niti jedan protivnik nema velike sanse.
Kad su svi zdravi, kad se moze rotirati, onda se tesko moze parirati Hrvatskoj jer mislim da je po talentu Hrvatska ispred drugih ekipa. Prema tome, samo je bitna fizicka sprema, ako se moze trcati 60 minuta onda niti jedan protivnik nema velike sanse.
Svaka cast reprezentaciji Hrvatske 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Joj da nam je sada jedan Pero Metličić, pa bili bi dream team.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- maximusdecimus
- Kontakt:
Island Francuska 30-29
Kakva drama na kraju. Francuzi napadaju sa igračem manje, Island pravi faul i dobivaju 2min. Omeyer ulazi u igru, ali promašuju.maximusdecimus je napisao/la:Island Francuska 30-29
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- alan_kardec
- Kontakt:
bolje island nego francuska. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva igra Hrvatske. Sad onaj ubedljivi poraz nasih deluje kao nesto sto je OK.
Nema dalje, Hrvati su favoriti #1 za zlato ovde.
Nema dalje, Hrvati su favoriti #1 za zlato ovde.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa valjda je Island jači od ove Francuske, ono što sam gledao do sad Island je više pokazao, za Francuze sam govorio da se ne može ništa govoriti o njihovim dometima jer nisu imali dostojne protivnike, to se ispostavilo tačnim.
Izgleda da se nisu oporavili od onog debakla u Srbiji
Ovo večeras nažalost nisam imao gdje gledat, a ni strema nikakvog, a vjerovatno je bila dobra utakmica
Izgleda da se nisu oporavili od onog debakla u Srbiji
Ovo večeras nažalost nisam imao gdje gledat, a ni strema nikakvog, a vjerovatno je bila dobra utakmica
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dream team

Francuzi su na papiru vjerovatno najbolja reprezentacija,ali glavni igraci jednostavno nemaju toliko veliki motiv kao sto ga imaju npr. Danci ili Hrvati,sve su moguce osvojili i vjerovatno nemaju zelju ni htjenje kakvo zahtjeva ovako veliko takmicenje.Dovodljno je vidjeti danasnjega Karabatica ili Narcissea to jednostavno nije ono sto su pokazivali prije 3 ili 4 godine kada je ovaj prvi bio i najbolji igrac na svijetu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
felix123
- Kontakt:
Jos od Line je pocelo sastavljanje reprezentacije za Olimpijadu u Londonu ,cilj nisu bila ni svjetstka ni europska prvenstva nego samo Olimpijada
Ja ne vidim tko nam ovo moze uzet
Jos nam fali europosko zlato ,ali nikako srece na tom Euru ,nadam se zlatu na sljedecem
Ja ne vidim tko nam ovo moze uzet
Jos nam fali europosko zlato ,ali nikako srece na tom Euru ,nadam se zlatu na sljedecem
- legenda reala
- Kontakt:
Odigraše i Španci jednu dobru utakmicu na ovoj Olimpijadi, bez padova u igri, kao do sad što su ima se dešavali.
+11 na kraju za Španiju, vodili su od samog početka i samo podizali prednost, nešto mi to čudno za njih
Mađari nisu igrali na svom nivou, ni u napadu ni u odbrani, bezbroj puta su ih Španci zaustavljali u bloku, a i Šterbik je poskidao bruku lopti, par mrtvih zicera
Čekamo sutrašnji okršaj sa Hrvatima da vidimo koji je domet ove Španije
Prije posljednjeg kola parovi četvrtfinala su slijedeći :Hrvatska-Tunis ,Španija-Švedska,Danska-Francuska,Island-Srbija
Vidjećemo hoće li ovako ostati i nakon posljednjeg kola koje je na rasporedu u ponedjeljak
U grupi A Island , sigurno prvi i ići će na pobjednika meča Srbija-Mađarska
Francuska-Švedska će igrati za drugo mjesto.
U grupi B igraju Hrvatska-Španija e sad ne znam šta je potrebno i da li je ikako moguće da Španci budu prvi u ovoj grupi
Danci čekaju kiks Španaca i da pobjedom protiv Koreje izbjegnu Francuze u četvrtini vjerovatno
Biće i u četvrtinifinalu sigurno tri sjajna meča koje će odlučiti 1-2 lopte , dok prvi iz grupe B neće imati problema sa pobjednikom meča Tunis-Argentina i skoro je pa siguran u polufinalu
+11 na kraju za Španiju, vodili su od samog početka i samo podizali prednost, nešto mi to čudno za njih
Mađari nisu igrali na svom nivou, ni u napadu ni u odbrani, bezbroj puta su ih Španci zaustavljali u bloku, a i Šterbik je poskidao bruku lopti, par mrtvih zicera
Čekamo sutrašnji okršaj sa Hrvatima da vidimo koji je domet ove Španije
Prije posljednjeg kola parovi četvrtfinala su slijedeći :Hrvatska-Tunis ,Španija-Švedska,Danska-Francuska,Island-Srbija
Vidjećemo hoće li ovako ostati i nakon posljednjeg kola koje je na rasporedu u ponedjeljak
U grupi A Island , sigurno prvi i ići će na pobjednika meča Srbija-Mađarska
Francuska-Švedska će igrati za drugo mjesto.
U grupi B igraju Hrvatska-Španija e sad ne znam šta je potrebno i da li je ikako moguće da Španci budu prvi u ovoj grupi
Danci čekaju kiks Španaca i da pobjedom protiv Koreje izbjegnu Francuze u četvrtini vjerovatno
Biće i u četvrtinifinalu sigurno tri sjajna meča koje će odlučiti 1-2 lopte , dok prvi iz grupe B neće imati problema sa pobjednikom meča Tunis-Argentina i skoro je pa siguran u polufinalu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Španjolska može biti prva ako dobije Hrvatsku 11 razlike, znači Hrvatska je 1. i ide na Tunis.
Kao Hrvatska bi trebala izgubiti 11 razlike da ovi budu prvi.. Što je po dosad prikazanom ravno svjetskom čudulegenda reala je napisao/la:U grupi B igraju Hrvatska-Španija e sad ne znam šta je potrebno i da li je ikako moguće da Španci budu prvi u ovoj grupi![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Hrvatska, respekt, svaka cast i tako dalje 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ja sam iskreno fasciniran.... Ej to nije bilo ko, to je jaka, super brza, moćna Danska, sa šuterima zvijerima... A onako je zgaziti, silovati, poniziti, i obrisati pod njome!!!!!!! Čak i pored onog Goluže, moraš simpatisati tu momčad....dean_ je napisao/la:pratim hrvatsku rukometnu reprezentaciju od samog početka i nikad nisam vidio ovakvu dominaciju...naravno i prije smo znali imat odličnu obranu, ali nikad nismo ovako nemilosrdno ubijali iz kontri..mirko fantastičan....naravno nije nam problem ni na postavljenu obranu jer imamo toliko riješenja u napadu....duvnjak razbija u obrani,asistira,zabija...postao je pravi vođa ove ekipe
vidjet ćemo koliko dugo mogu igrat ovako..visoko su dignuli razinu svoje igre...četvrfinale svakako ne bi trebao biti problem čak i uz dosta lošiju utakmicu od ovih u grupi...očekujem balićevu eksploziju tamo u polufinalu
...bože moj još ćemo svi morat pojest sva **** zbog Goluze
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kaubojke za kraj ove faze natjecanja razmontirale Britanke sa 37:14.
Hrvatice kako odmiče OI izgledaju sve bolje... Dobro domaćin je očajna ekipa,ali u svakom slučaju bilo kog protivnika nabit 20+ je za velikog respekta..... Nisam siguran da li mogu do medalje,ali sasvim sam siguran da su najprijatnije iznenađenje na ovim OI kada je ženski rukomet u pitanju....
Prosto mi nije jasno kako su izgubile onaj meč od Brazila?!
Prosto mi nije jasno kako su izgubile onaj meč od Brazila?!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
kakva demonstracija sile protiv danaca,idemo lagano dalje,prema cetvrtfinalu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.