Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Al nije pusteno.Uzvratili su i Varvari nisu se sakrili

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Gledam ove Slaskove od sinoć,Leginih bilo preko 1 500 u Letoniji pa odakle im toliko pare,želja,ljubav...
Nagradno pitanje - Da li će Varvari krenut put Slaska? 
Inače na tribini Varvara bila je i grupica Meraklija (navijači Radničkog iz Niša,pobratimi sa Varvarima) o čemu svedoči i trans na kraju tribine. Inače, Varvare ne gotivim najviše zbog pesama tipa Mrzim Beograd.
Što se ostalog tiče,moglo bi se zaključiti solidni evro nastupi onih jačih grupa u Evropi.
Inače na tribini Varvara bila je i grupica Meraklija (navijači Radničkog iz Niša,pobratimi sa Varvarima) o čemu svedoči i trans na kraju tribine. Inače, Varvare ne gotivim najviše zbog pesama tipa Mrzim Beograd.
Što se ostalog tiče,moglo bi se zaključiti solidni evro nastupi onih jačih grupa u Evropi.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
-
tetrahidrokanabinol
- Kontakt:
Šteta samo što Lešinari nisu stigli do Nikšića i što su Grobarima i Ciganima podaleka gostovanja.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam siguran da ce krenuti,samo da u putu ne bude nekih problema sa murijom.A Grobari i Delije izgleda na Kipar idu,biti ce to zanimljivo
Volim te Celik ! ! !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
cujem da nesto prije meca juce pokusala ona djecurlija iz stockholma al' sve je to zaustavilo sakica murije, toliko o tim svedjanima
kladim se da ce biti u uzvratu isto sto je bilo kad je aik igrao protiv levskog prije par godina, ko' fol napali bugare u stockholmu a za uzvrat ih uopce nije bilo u sofii
svedjani isti ovi iz podgorice kad se tice ti stvari 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Vojvodina - Rapid 
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
solidna brojka rapidovaca u novom sadu, oko 500 meni se cini. 
Da oko 500 ih je bilo,koliko će biti i Firmaša u Beču
Inače uprava FKV je planirala obezbediti besplatan prevoz svim zainteresovanim,govorilo se o brojci od 1500,međutim uprava Rapida je saopštila da će navijači Vojvodine dobiti samo 500 karata.
Inače uprava FKV je planirala obezbediti besplatan prevoz svim zainteresovanim,govorilo se o brojci od 1500,međutim uprava Rapida je saopštila da će navijači Vojvodine dobiti samo 500 karata.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa nije valjdaunderPFC je napisao/la:Da oko 500 ih je bilo,koliko će biti i Firmaša u Beču![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy šta je vama smešno???
p.s. koga zanima upravo na SK ide cela utakmica Rapida u prvenstvu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro vama grobarima to nije smjesnounderPFC je napisao/la:bistrikboy šta je vama smešno???
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e jbg sad vidiš čoveče da se suzdržavam kako ne bi rekao što je na duši i popio ban 
A i pojasniću ti.... Naravno onoliko koliko sam upoznat,interesantno je donekle pa zbog toga (a možda,ustvari verovatno i ne zanima). Naime neke agencije su nudile aranžmane gde je cena svega 20 evra + karta. I naravno njihov predsednik babaroga je odlučio da ih nagradi..... Kako svak voli što je džaba,stiglo je iz Beča obrazloženje da samo 500 karata ima za njihove navijače..... A onda je i Babaroga pisao objašnjenje.... Kad skontaš koliko je zaradio prodajom utakmice protiv Vaduza i neće se nešto puno potrošiti......
A i pojasniću ti.... Naravno onoliko koliko sam upoznat,interesantno je donekle pa zbog toga (a možda,ustvari verovatno i ne zanima). Naime neke agencije su nudile aranžmane gde je cena svega 20 evra + karta. I naravno njihov predsednik babaroga je odlučio da ih nagradi..... Kako svak voli što je džaba,stiglo je iz Beča obrazloženje da samo 500 karata ima za njihove navijače..... A onda je i Babaroga pisao objašnjenje.... Kad skontaš koliko je zaradio prodajom utakmice protiv Vaduza i neće se nešto puno potrošiti......
- bistrikboy
- Kontakt:
Yebo to,oslobodi seunderPFC je napisao/la:e jbg sad vidiš čoveče da se suzdržavam kako ne bi rekao što je na duši i popio ban![]()
ma ako se oslobodim neću dugo ostati ovde,naročito prema ovih par delija na forumu

Što se scene na Balkanu tiče (rekli su mi da se o tome i ne piše na forumu)odnosno ovog našeg regiona, imaš tu par onih velikih grupa koje bez obzira na sve se mogu zvati profi utlrasima,ostalo su mahom tzv. nazor navijači,internet huligani i deca koja su na tribini da bi se pred curama hvalila i stavljala slike na net sa kapuljačom.
Što se scene na Balkanu tiče (rekli su mi da se o tome i ne piše na forumu)odnosno ovog našeg regiona, imaš tu par onih velikih grupa koje bez obzira na sve se mogu zvati profi utlrasima,ostalo su mahom tzv. nazor navijači,internet huligani i deca koja su na tribini da bi se pred curama hvalila i stavljala slike na net sa kapuljačom.
rapid wien-austria

st.johann-austria salzburg

st.johann-austria salzburg

Navijači AEL-a u Beogradu
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4394_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4394_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
legia-ried

viktoria plzen-ruch

viktoria plzen-ruch

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.