Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
naguro bih ja te šminkere u kavez UFC, pa da vidimo čija mama crnu vunu prede.....
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
i ja bi ih tamo stavio pa da vidimo hocel se dic kad ga ona gorila opali...dzaba ti da si 3x kecer..mahalas je napisao/la:naguro bih ja te šminkere u kavez UFC, pa da vidimo čija mama crnu vunu prede.....
Samo jedno ime: Brock Lesnar, ako ne vjerujete progooglajte malo. Jos ima Bobby Lashley, samo je on u Strikeforceu ja mislim, a ne u UFC-uA_d_0 je napisao/la:i ja bi ih tamo stavio pa da vidimo hocel se dic kad ga ona gorila opali...dzaba ti da si 3x kecer..mahalas je napisao/la:naguro bih ja te šminkere u kavez UFC, pa da vidimo čija mama crnu vunu prede.....
-
Boskvalitet
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Samo jedno ime: Brock Lesnar, ako ne vjerujete progooglajte malo. Jos ima Bobby Lashley, samo je on u Strikeforceu ja mislim, a ne u UFC-uA_d_0 je napisao/la:i ja bi ih tamo stavio pa da vidimo hocel se dic kad ga ona gorila opali...dzaba ti da si 3x kecer..mahalas je napisao/la:naguro bih ja te šminkere u kavez UFC, pa da vidimo čija mama crnu vunu prede.....
FEDOR OWNS !!!
Sto nije dosao u UFC???????????????????Boskvalitet je napisao/la: FEDOR OWNS !!!
Valjda se boji, da če proči ko Mirko hahaha. Oho odosmo mi sa teme.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Ma hajd sta ima veze, ko da je neka tema,mahalas je napisao/la:Valjda se boji, da če proči ko Mirko hahaha. Oho odosmo mi sa teme.........
-
LeBronJamesKing
i ako sam mislio da nasi komentatori i nisu nesta onda cujem ove sa eurosport onda pomislim da su na svim nasim televizijama sve Marjani, između ostalog ovaj danas na pregledu kaze Jasmin Džeko a onda ovaj drugi isto sa eurosporta2 kaze izdaje loptu Salihovic prema Ibrahimovicu... nevjerovatno.
U ime Gospodara...
uzas su ovi na eurosport 2 srpski komentatori...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
slazem se,svi amateri naki,cast izuzecima,nisam znao da se edin od sada zove jasmin........koja sramota!!!!!!seha je napisao/la:uzas su ovi na eurosport 2 srpski komentatori...
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
stvarno su katastrofa,koliko se sjecam kod 4 i 5 gola onaj je ponovio
''i novi pogodak Herthe''
''i novi pogodak Herthe''
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
A da ne pricamo koliko navijaju za odredjene timove, npr. Schalke.LeBronJamesKing je napisao/la:i ako sam mislio da nasi komentatori i nisu nesta onda cujem ove sa eurosport onda pomislim da su na svim nasim televizijama sve Marjani, između ostalog ovaj danas na pregledu kaze Jasmin Džeko a onda ovaj drugi isto sa eurosporta2 kaze izdaje loptu Salihovic prema Ibrahimovicu... nevjerovatno.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
LeBronJamesKing je napisao/la:i ako sam mislio da nasi komentatori i nisu nesta onda cujem ove sa eurosport onda pomislim da su na svim nasim televizijama sve Marjani, između ostalog ovaj danas na pregledu kaze Jasmin Džeko a onda ovaj drugi isto sa eurosporta2 kaze izdaje loptu Salihovic prema Ibrahimovicu... nevjerovatno.
hahahahaha
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ne znam da li je iko gledao prenos Vojvodina-Crvena Zvezda juce na RTS ali ono je totalni amaterizam u prenosenju tekme.Mislim da se zove Tanjga onaj sto je prenosio.Kada Vojvodina vodi loptu dere se kao kada Marjan prenosi utakmicu BIH,a kada je kod Zvezde isto popisan prenosi utakmicu,i jos govori Vojvodina apsolutni favorit u ovoj utakmici i da ce biti veliko iznenadjenje ako Zvezda uzme bod.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- reds_forever
- Kontakt:
ja ne znam jel onaj boris bilic ijednom zavrsio sportski blok bez neke pogreske
lika trema tako spuca da dok cita s onog djavola ne zna ni gdje je zarez a gdje tacka a tek ostali interpunkcijski znakovi 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- neko_iz_mase
- Kontakt:
reds_forever je napisao/la:ja ne znam jel onaj boris bilic ijednom zavrsio sportski blok bez neke pogreskelika trema tako spuca da dok cita s onog djavola ne zna ni gdje je zarez a gdje tacka a tek ostali interpunkcijski znakovi
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ljudi jeste primjetili u zadnje vrijeme kemu ahmetovica.sumjnam da se poceo necim opasnim pucat.lik nenormalno grijesi kad je sport.prije koju sedmicu on na sportu i govori rezuktate evropske lige ali to je ovako zvucalo:
odigrane su utakmice nove kupa uefa....sad tisina pa onda mucanje a,u,hm,i,,ja i na kraju da covjek skrati muke i sebi i nama poce drugu vijest.
sad ne znam imal naznaka da se popravlja,al ipak tesko da ce nadmasiti bilica
odigrane su utakmice nove kupa uefa....sad tisina pa onda mucanje a,u,hm,i,,ja i na kraju da covjek skrati muke i sebi i nama poce drugu vijest.
sad ne znam imal naznaka da se popravlja,al ipak tesko da ce nadmasiti bilica
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
kemal uvijek tako pocne nekada pricati o necemu sto nema veze sa utakmicom ,ali je svejedno za mene legenda !! kaka vidim ove iz srbije komentatore na euro sportu nasi su zlatni 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
joj pokusala sam sinoc gledat one kecere,,, samo radi fadila i darija,,, al nisam mogla, bore se tako ofirno, a sve me kicma boli kad skacu jedni na druge,,, ono nije sport!!
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Pa naravno ono je show 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.