Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 05 avg 2012, 20:25

nanek je napisao/la:Duboko se nadam da niste zadovoljni danasnjom igrom, jer ste igrali sa najjacim sastavom protiv 5 ekipe u Norveskoj ligi koja je u rangu Celika iz Niksica. Pod hitno vam trebaju 2 igraca i to odmah u prvih 11 !
Evra i Rafael? :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

nanek

Post Postao/la nanek » 05 avg 2012, 20:28

Thunderstruck je napisao/la:
nanek je napisao/la:Duboko se nadam da niste zadovoljni danasnjom igrom, jer ste igrali sa najjacim sastavom protiv 5 ekipe u Norveskoj ligi koja je u rangu Celika iz Niksica. Pod hitno vam trebaju 2 igraca i to odmah u prvih 11 !
Evra i Rafael? :mrgreen:
i njima je u petak otisao Chad Barrett koji je u rangu Ermina Zeca :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 avg 2012, 21:59

Malo brine ovih malo golova. Dosta dobra igra danas, ali pred golom se svi spetljaju.

Inace najzanimljivije mi je bilo gledat zagrijavanje. :lol: Anderson se cijelo vrijeme zayebaje i nije nijednu vjezbu uradio kako treba, a Rooney sam stoji sa nekim trenerom i nabijaju loptu jedan drugom 40-50 metara. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 05 avg 2012, 22:18

Cartman je napisao/la:Malo brine ovih malo golova. Dosta dobra igra danas, ali pred golom se svi spetljaju.

Inace najzanimljivije mi je bilo gledat zagrijavanje. :lol: Anderson se cijelo vrijeme zayebaje i nije nijednu vjezbu uradio kako treba, a Rooney sam stoji sa nekim trenerom i nabijaju loptu jedan drugom 40-50 metara. :D
Kad mačke (SAFa) nema, miševi kolo vode. :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 avg 2012, 23:41

Chelsea gubi skoro svako pripremnu utakmicu od drugoligasa i x timova,pa su opet sa istim timom osvojili ligu prvaka i FA cup.Tako da me to ne brine realno.Igra je bitna,barem meni,a ne golovi,barem na pripremama. Kad sezona pocne,vjerovatno ce biti obratna situacija. :p

casper009
Kontakt:

Post Postao/la casper009 » 05 avg 2012, 23:43

Ma Welbeku samo fali zavrsnica,a misljenja sam da je najbolji nas igrac...koliko samo radi i to sigurno.nema gubljena lopte kao Anderson...opet me danas razocarao,ne izgubljneim loptama koliko nekim cudnim stilom igranja..nikako mi ne odgovara! to je moje misljenje...a sto se tice RVP,ma neka ga dovedu...ime mjesto za njega...moze i Rooney malo na klupu :D
salim se naravno...ma neka ga dovede...moras imati puno takvih igraca,ako hoces ici i u ligi i u lp daleko...sve su ekipe jake,jbg...
A eto valjda i taj Moura dodje,mada mislim da SAF sa RVP samo baca prasinu u oci...nekog ce on drugog dovest...nesto tu ima! ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 avg 2012, 23:52

Cart - ja se tek sad sjetio da si ti iz Norveske.Jesi to bio na tekmi? :P
A to se moglo predpostaviti,2 "najkrupnija" igraca ne rade zagrijavanje kako treba.
Tako gledano,vjerovatno je Valencia bio najagilniji na zagrijavanju.. :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 avg 2012, 00:02

Je li ovaj Powell ljevak ili desnjak? Po prirodi? Vidim da podjednako dobro suta sa obje noge. Mozda malo kasno ali za male pare u danasnjem fudbalu, dobili ste fenomenalnog igraca, buduceg vodu veznog reda. Taman kad Scholes ode u konacnu penziju, ovaj ce vec biti spreman za prvog tima.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 01:07

Danasnji performans Kagawe:

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2012, 01:11

Imao je Kagawa nekoliko odlicnih kombinacija sa Naniem. Mislim da ce Kagawa bit vitalan za ekipu sljedece sezone, samo jos da se dobro uigra sa Rooneyem. Iako licno mislim da bi jos bolje odgovarao sa Welbeckom.

@Narin: Haha, bas su najkrupniji. Anderson pogotovo, ima ga mashallah. :D Nego gledam ovaj intervju neki sa Vidicem, nesto mi je izmrsao pravo u licu. Nadam se da je sve kako treba. Inace kaze on u tom razgovoru "mozda dodje jos nekoliko igraca". :)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 avg 2012, 02:01

Imam osjećaj da će vam Kagawa biti najbolje pojačanje još od Rooneya. :)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 03:07

Pretrazio sam temu ali vidim da niko nije stavio. Prvo gol Powella u dresu Uniteda:

[youtube][/youtube]

U pitanju je utakmica rezervnog tima ako se ne varam. Momak ima odlicnu zavrsnicu, dokazao je vise puta. Kao sto neko rece, momak ce da nasljedi Scholesa samo tako :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 06 avg 2012, 07:53

Ravel Morrison će od sutra biti na posudbi u Birmingham Cityju, to bi bilo to sto se tice njegove karijere.Sad su pocele posudbe i tako ta sranja.
Glory Glory Man United !!! :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 avg 2012, 08:03

Eto izgleda na kraju ništa ni od Moure, jer navodno neće ni u Inter, al' ni u Manchester :mrgreen: već u PSG ;)

http://pitacodogringo.wordpress.com/201 ... -imminent/

So, Tom Cleverly then :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 11:21

Imamo jos fore danas i sutra da dovedemo nekoga,jer Fergie ostaje jos tada u Engleskoj,a onda putuje na match United - Barca,sve ce se brzo znati. :)

Kikooo41
Kontakt:

Post Postao/la Kikooo41 » 06 avg 2012, 11:53

Zdravo svima , dugo pratim ovu temu , jedan sam poput vas , kome je Manchester United gotovo pa sve u zivotu , pa et' napokon sam odlucio da se i registrujem i ponekad podjelim svoje misljenje sa svima vama o nasem klubu :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 avg 2012, 11:56

Kikooo41 je napisao/la:Zdravo svima , dugo pratim ovu temu , jedan sam poput vas , kome je Manchester United gotovo pa sve u zivotu , pa et' napokon sam odlucio da se i registrujem i ponekad podjelim svoje misljenje sa svima vama o nasem klubu :D
Dobrodosao. :)

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 06 avg 2012, 11:56

Kikooo41 je napisao/la:Zdravo svima , dugo pratim ovu temu , jedan sam poput vas , kome je Manchester United gotovo pa sve u zivotu , pa et' napokon sam odlucio da se i registrujem i ponekad podjelim svoje misljenje sa svima vama o nasem klubu :D
Dobrodoslica od mene :D

Ako danas ili sutra ne potpise Moura onda nece ni potpisati :(
Glory Glory Man United !!! :D

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 06 avg 2012, 12:03

oni iz brazilskog olimpijskog kampa demantovali da je neki igrac(Lucas) napustio taj isti kamp radi medicinskih u nekom klubu :/

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 06 avg 2012, 12:06

Gusar1995 je napisao/la:oni iz brazilskog olimpijskog kampa demantovali da je neki igrac(Lucas) napustio taj isti kamp radi medicinskih u nekom klubu :/
Evo Lucasa kod mene u stanu na medicinskom, ja mu rek'o da isplazi jezik i kaze "a" da vidim jel' mu grlo uredu da ne bude kasnije treba da debituje kad ono uhvati ga kasalj nekakav :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.