FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fanta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 00:58

Svaki bod je bitan, ali jbg, ne moze se na 2 fronta. Meni nije nimalo krivo zbog ovoga, bio sam svjestan da ce se ovo vjerovatno desiti. Igraci su izgledali nezainteresovano, spremaju se za Zetu, potpuno ih razumijem. Imali smo mnogo srece kada su oni pogodili precku, mislio sam u jednom trenutku da je lopta cak u gol usla, ali nije. Said je uzvratio istom mjerom, odlicna partija opet od njega, ali sta ces kad nisu ostali bili na nivou. Onaj Diatta nije imao blage veze, samo se petljao po terenu bezveze. Dosta gresaka u dodavanju i cudi me da Ceik na kraju nije iskoristio sve ovo. Jos vrijedi spomenuti onu sansu Hadzica, ali sutirao je tacno u golmana. Moglo je ono bolje. Sve u svemu, recimo da nije lose za pocetak s obzirom da su kiksali i Siroki i Zeljo i Zrinjski.

Sto se tice Celika, onaj Bajraktarevic me malo nervira. Previse se izlezavao a vrhunac mu je bilo ono odguravanje osoblja hitne pomoci. Neka ga je sramota, a Jagodicu svaka cast sto se odmah izvinuo i poslje ocitao lekciju Bajraktarevicu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2012, 00:58

daj covjece moze li mi neko objasniti koji je plan u PG. Niko ne govori kako ce horde org. ici, centrom ili everstom? Hoce li biti pol. pratnje, kada se stize u PG i gdje cemo biti, niko nista ljudi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 01:00

Horde Zla putuju sa agencijom Everest Travel! To se odavno zna! Plan puta još nije objavljen, strpljenja malo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 06 avg 2012, 01:03

Loše, razočaran sam, ali tek je početak jbg, nema previse vremena da se osvrcemo.

Čelik dobro organizovan i postavljen pozadi, mi bez pravog napadačkog rješenja. Spori, bez prave ideje i pretjerane želje. Hadžija je bio umoran, a Suljić je falio, jer je jedini on mogao napraviti višak. "Dupli bekovi" na lijevoj strani evidentno nisu rješenje i zato je doveden Nuhanović, pa će se i to popravit u narednim utakmicama.

Ništa, Zeta je utakmica sezone. Ako ne daj Bože ispadnemo, biće raspad sistema, već viđeo kod nas i zato se moramo mobilizovati maksimalno i proći.

Čeliku čestitam, disciplinovani su, imaju odličnog trenera i to je njihova najveća snaga, mada nemaju neki veliki kvalitet.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 06 avg 2012, 01:06

High je napisao/la:O kakvim kompleksima ti pričaš? Ruku na srce, Čelik nije u nimalo dobroj situaciji što se svega tiče, i sam znaš-bolje od mene šta se sve dešavalo u vezi vaše Uprave, navijača i ostalog. Vaš klub nije kao prije, i to ptice na grani znaju. Vama ovaj bod dosta znači, nama i ne baš. Pitaš zašto ovako mišljenje imam o Čeliku? Upravo zato jer ste jedva ''skuckali'' ekipu i došli na Koševo, jer nemate neke ambicije kao prethodnih sezona, i to je to. Da imate jak igrački kadar to bi pokazali večeras, ali niste, i to je realnost. Niko se nije uzdigao, a sve i da jeste, uživamo u ovim momentima kad smo iznad ostalih klubova u BiH.
owo ti argumetn zasto imas takvo misljenje o Celiku...procitaj ponovo sta si napisao...sta se desava u Celiku..mi vrlo dobro znamo...i widi nas opet koliko volimo svoj klub...vidio si weceras na jugu Koseva...da li si se ikada zapitao sta bi bilo s wama da wam klub 10 godina nije vidio ewropu...kazem ti bolan ..nema potrebe za bilo kakvim podcjenjivanjem...swe je to sto bi nas narod rekao u "pet deka"...jos jednom sretno protiv Zete ;)
#samoČelik

High

Post Postao/la High » 06 avg 2012, 01:09

Ja nisam napisao da vaša brojka zavisi od Uprave i igrača, već sasvim suprotno. Za to svaka čast, ali govorim da nemate kvalitetan igrački kadar i da nemate pravo govoriti kako smo mi još dobro prošli maloprije. Ne vidim gdje sam povezao igrače i tribinu sa navijačima. Pozdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 06 avg 2012, 01:10

imal gdje snimak uktamice?hvala

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 06 avg 2012, 01:11

Vlado Jagodic je ocigledno odlican strucnjak za odbranu, mada smo i mi bili mrljavi.

Al zao mi momka. Dijete jbt i treba da ostane bez oka i sake :cry: Gluho bilo :cry: Jos mi zuje usi od tog topovskog a bio na istoku, mogu mislit kako je njemu bilo :|
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 06 avg 2012, 01:15

Treba fino uvesti kamere pa snimati i poslije se sve vidi ko je sta unio. Ja bi to trazio od svake ekipe da to mora imati ako se takmici u premijer ligi. Posjeta sramotna veceras da li je zbog tv prenosa ili ne al derbi je ipak to bio.

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 01:19

Alfa_Muzijak je napisao/la:Vlado Jagodic je ocigledno odlican strucnjak za odbranu, mada smo i mi bili mrljavi.

Al zao mi momka. Dijete jbt i treba da ostane bez oka i sake :cry: Gluho bilo :cry: Jos mi zuje usi od tog topovskog a bio na istoku, mogu mislit kako je njemu bilo :|
Brate jbg koji qrac mu je trebao taj topovski. Nadam se da ce njegov slucaj biti poucan za mnoge "huligane" koji rade ovo isto sto je i ovaj pokusao.

Zelim momku brz oporavak!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 06 avg 2012, 01:25

stvarno zasto topovski, tanki ste i na tribini i na terenu, gdje su sad oni sto su pricali da ce biti lagano 2,3-0 ;)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 avg 2012, 01:25

Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.

I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.
Celik!3,2,2.

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 06 avg 2012, 01:26

High je napisao/la:Ja nisam napisao da vaša brojka zavisi od Uprave i igrača, već sasvim suprotno. Za to svaka čast, ali govorim da nemate kvalitetan igrački kadar i da nemate pravo govoriti kako smo mi još dobro prošli maloprije. Ne vidim gdje sam povezao igrače i tribinu sa navijačima. Pozdrav.
Ja nigdje nisam napisao kako ste jos dobro prosli...naprotiv ovdje smo samo mi dobro prosli, jer bod s Koseva nismo odnijeli jos od kad vam je Ikanovic dao gol s Kobilje glave :) o igrackom kadru rano je govoriti..tek je prvo kolo...istina mi nemamo "zvijezdu" u ekipi ali to je mozda i prednost...jer mi ova ekipa lici na onu Istukovu kad smo bili treci...jer ranijih sezona smo imali "provjerene" igrace tipa Hadžića, Purića, Vršajevića, pa nista nismo uspjeli...ali ponavljam ti..nije ni Sarajewo toliko jako, koliko mislis da jeste...kamo srece da jesmo i vi i mi,a ali to nije slucaj, nazalost.
#samoČelik

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 06 avg 2012, 01:35

AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.

I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.
Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td. :roll: Ima toga i s nase strane, al sve je to rivalstvo i sad ti pricas ko mi nesta radimo.

Nadoknadicemo mi ove bodove u Zenici. No sikiriki :mrgreen:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 avg 2012, 01:42

Alfa_Muzijak je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.

Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td. :roll: Ima toga i s nase strane, al sve je to rivalstvo i sad ti pricas ko mi nesta radimo.

Nadoknadicemo mi ove bodove u Zenici. No sikiriki :mrgreen:
Cekaj, ad se nama desi nesto i mi sutimo 10 minuta, i vi bi jel tako? Bi, ali u nekoj trecoj dimenziji. O tome ja pricam. A rivalitet jeste to gazenje i slicno. Uostalom nije bilo 70 minuta toga tako da :lol: :lol: :lol:

p.s. vasi igraci pravo kulturni, poslije na trcanju pokazuju gole guzice.
Celik!3,2,2.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 06 avg 2012, 01:46

Uzeli smo bod. Stegnuti ekipu i proci Zetu, a onda maksimalan pristup protiv Rudara. Tu moramo odnjeti makar bod, ali pobjeda bi nam puno znacila.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 avg 2012, 02:06

Ma nisam ni očekivao više od boda na ovoj tekmi.Teško je igrati na 2 fronta, a igrači su vjerovatno mislima već u Titogradu, tako da im se ne može puno zamjeriti.Ako prođemo Zetu i pobijedimo Rudar u narednom kolu, ovaj kiks će biti potpuno anuliran.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

unbeatable
Kontakt:

Post Postao/la unbeatable » 06 avg 2012, 02:18

Da se mene pitalo,ja bi reko:''Dajte Celiku 3 boda,a nama nek dođe Inter ili nesto slicno u plej-offu aBd....''

Jesam malo previse optimistican,al onaj trojac Suljic-Hadzic-Husejinovic se ne viđa cesto...Abd po 3 boda u Titogradu da se cgorci smire,a i mi !
Meni bi bila draza grupna faza EL nego dupla kruna !

Pozz :D :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 avg 2012, 03:03

Ma strasno zivota mi...radi gluposti ovako stradati, mi nije jasno...nikako...jos je sisao i uzeo ga valjda u ruku jer nije explodirao... :(
Ne zelim pametovati, i to je u ovom slucaju i ono sto zadnje i trebate, ali ovo se ne radi. Nije pukla nije pukla ne uzimsa je u ruke jer ne znas hoce ili nece, a i da nece nemas je preko cega vise paliti osim da ti odmah eksplodira. Jako nepromisljeno od ovog momka. Radi jedne gluposti ce ostati bez pola ruke i oka.. stvarno steta.
Celik!3,2,2.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 avg 2012, 04:11

admin je napisao/la:ložit se na petardu, i smatrati da je to nešto "ultra" kad eto pukne... :roll:

to je "kultura" i "ultra" do 8. osnovne... istina, neko čitav život ostane tu...

trebao bi se malo u '92 vratiti da vidiš šta je ultra.
nije sto je admin, al' fakat istina. Ne kontam ni ja sta je fazon za petardama? 'ajd baklje inekako mogu, ali nema to nigdje osim na balkanu :oops:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, kogmagie46 i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []