OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
Bice preko 10..Nece se Ameri 2 X saliti.Ocekujem 20+
Klokani dobili na ˝ruski˝ način 
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
rusija - australija, ne usudjujem se reci najbolja, ali jedna od najboljih utakmica na turniru
od ovih sto sam gledo
od ovih sto sam gledo
LeBron James: Daleko smo mi od Dream Teama !!!
U razgovoru za španski AS ponajbolji košarkaš olimpijske reprezentacije Sjedinjenih Država, LeBron James, izjavio je da ekipu koju predvodi ne smatra Dream Teamom.
"Mi nismo Dream Team. Samo smo američka reprezentacija na Igrama u Londonu. Tačka!", izrazio je James svoj stav o usporedbi aktuelne i američke reprezentacije na Igrama u Barceloni prije 20 godina, originalnog Dream teama.
U subotu su Amerikanci jedva (99-94) došli do pobjede nad danas osrednjom litvanskom reprezentacijom.
"Kad protiv sebe imate ekipu koja dobro trči i odlično šutira, što su Litvanci protiv nas imali, onda uvijek imate problem. Ni mi nismo iznimka. Svi su danas pobjedivi. No, mi smo dobili tu utakmicu. Da smo izgubili, imali bismo dramu. Ovako joj nema mjesta. U košarci vam je bitno iskontrolirati kretanje rezultata u posljednjoj četvrtini. Mi smo to uspješno obavili."
Dodao je i da mu se ne sviđa što ovaj sastav SAD-a nazivaju LeBronovom ekipom.
"Ne sviđa mi se to. Pomalo mi je i neugodno. Kobe Bryant najveća je zvijezda među nama, igrač kojeg smo svi gledali još kao klinci. Pokazao je i ovdje svoju veličinu ubacivši Nigeriji 16 poena za 10 minuta."
Skroman ovaj James
U razgovoru za španski AS ponajbolji košarkaš olimpijske reprezentacije Sjedinjenih Država, LeBron James, izjavio je da ekipu koju predvodi ne smatra Dream Teamom.
"Mi nismo Dream Team. Samo smo američka reprezentacija na Igrama u Londonu. Tačka!", izrazio je James svoj stav o usporedbi aktuelne i američke reprezentacije na Igrama u Barceloni prije 20 godina, originalnog Dream teama.
U subotu su Amerikanci jedva (99-94) došli do pobjede nad danas osrednjom litvanskom reprezentacijom.
"Kad protiv sebe imate ekipu koja dobro trči i odlično šutira, što su Litvanci protiv nas imali, onda uvijek imate problem. Ni mi nismo iznimka. Svi su danas pobjedivi. No, mi smo dobili tu utakmicu. Da smo izgubili, imali bismo dramu. Ovako joj nema mjesta. U košarci vam je bitno iskontrolirati kretanje rezultata u posljednjoj četvrtini. Mi smo to uspješno obavili."
Dodao je i da mu se ne sviđa što ovaj sastav SAD-a nazivaju LeBronovom ekipom.
"Ne sviđa mi se to. Pomalo mi je i neugodno. Kobe Bryant najveća je zvijezda među nama, igrač kojeg smo svi gledali još kao klinci. Pokazao je i ovdje svoju veličinu ubacivši Nigeriji 16 poena za 10 minuta."
Skroman ovaj James
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne lici na njega. Al covjek se promjenio dosta, od 2012-te druga osoba. Ne samo po stavu i razmisljanju, nego i igracki je postao jos jaci. Mentalitet je promjenio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja ti nudim 30 razlike, dakle kazem da ce bit ispod 30 u avatar, jer 10 ti niko ni lud nece prihvatiti, cuj Argentinski starci protiv kontre AmeraKK_Bosna je napisao/la:ko se smije kladiti u avatar da se taj scenario (ispod 10 razlike za US and A) nece desiti?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kad ste već kod klađenja.Španci ne uzimaju medalju imal ko da drugačije misli? 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Slabo, kakvi Spanci, meda ne mogu sadLBJ MVP je napisao/la:Kad ste već kod klađenja.Španci ne uzimaju medalju imal ko da drugačije misli?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ja mislim, cisto jer mi glumis strucnjaka tu, e haj sad, igramo u potpis.LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već kod klađenja.Španci ne uzimaju medalju imal ko da drugačije misli?
Roger Federer the greatest of all time!
Britanci pred pobjedom protiv Kine. Vode 22 razlike 9 minuta prije kraja.
Imaju veoma dobar procenat šuta za tri-42%, dok Kinezi imaju tek 30% uspješnosti šuta za tri poena.
Kinezi 13/22 -slobodna bacanja.
Dengerous tek 2 poena, uz 3 asista i 2 skoka. S druge strane, Yi 9 poena, 3 asista i 14 skokova.
Imaju veoma dobar procenat šuta za tri-42%, dok Kinezi imaju tek 30% uspješnosti šuta za tri poena.
Kinezi 13/22 -slobodna bacanja.
Dengerous tek 2 poena, uz 3 asista i 2 skoka. S druge strane, Yi 9 poena, 3 asista i 14 skokova.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šteta zbog Španije, tu je mogla biti pobjeda vrlo lako. A u najvažnijoj utakmici su pukli (Australija).messilla je napisao/la:Britanci pred pobjedom protiv Kine. Vode 22 razlike 9 minuta prije kraja.
Kinezi 13/22 -slobodna bacanja.![]()
Moglo je to bolje izgledati i protiv Brazila također.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šteta zbog Španije, tu je mogla biti pobjeda vrlo lako. A u najvažnijoj utakmici su pukli (Australija).messilla je napisao/la:Britanci pred pobjedom protiv Kine. Vode 22 razlike 9 minuta prije kraja.
Kinezi 13/22 -slobodna bacanja.![]()
I oprostiše se Brintanci pobjedom od 32 razlike protiv Kineza, koji su zabilježili i peti poraz na Igrama.
Achara je zabilježio najviše poena na utakmici-16, uz 1 asistenciju i 6 skokova, koje je ravnomjerno rasporedio u off i deff
Kod Kineza je najbolji bio Yi sa 10 poena, 3 asistencije i 14 skokova.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Jesam li fino rekao da su van forme? Ali dobro veceras su namjerno izgubili da ne odu na Ameriku. Barem tako mislim, jer sam u totalnoj guzvi zadnjih dana, pa nisam bas najbolje upratio

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
11 poena
3 asistencije
4 skoka
rutinski..
kao i u pripremnoj utakmici,steta sto nisu mladji jer bi se mogli pokidati s Amerima(i da je tu jel Herman,Oberto il neko da rotaciju bude 6,7 igraca barem).
3 asistencije
4 skoka
rutinski..
kao i u pripremnoj utakmici,steta sto nisu mladji jer bi se mogli pokidati s Amerima(i da je tu jel Herman,Oberto il neko da rotaciju bude 6,7 igraca barem).
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Eh Iggy zakuca i oni mu ne priznaju. Pravda za Iggya

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
sundancekid
- Kontakt:
Kakve kretenske suteve uzima ovaj Delfino..strava.. Steta, Argentina je onako bas konkurentna, samo da jos smanje ove gluposti i ne uzimaju divlje suteve....
Može može.Edin TM87 je napisao/la:Ja mislim, cisto jer mi glumis strucnjaka tu, e haj sad, igramo u potpis.LBJ MVP je napisao/la:Kad ste već kod klađenja.Španci ne uzimaju medalju imal ko da drugačije misli?
U sedmicu dana
I da his name is Manuuuu he comes from Argentinaaaaa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Posto su ekipa cisto zasnovano na perimetru i kada protivnik ima sut bolji za 10% rezultat je i dobar kakv bi mogao biti..
dobra stvar po njih sto ovi postoci (i za jedne i za druge) nisu odrzivi 40 minuta.
al svaka cast gaucosima.
dobra stvar po njih sto ovi postoci (i za jedne i za druge) nisu odrzivi 40 minuta.
al svaka cast gaucosima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.