FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

burek pita
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la burek pita » 06 avg 2012, 09:31

zakazali smo kako na terenu tako i na tribinama, ali mozda je sve ovo dobro sto se desilo bas sad

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 avg 2012, 09:36

Momak je stabilno,vracena funkcija sake ,posjekotina sanirana medjutim ostaje bez funkcije desnog oka :cry:
Željeznicar za život cijeli !

Colorado

Post Postao/la Colorado » 06 avg 2012, 09:36

Da i ja prokomentarisem sinocni susret.. Po meni dosta dosta losa utakmica , jalova . Celik za nijansu bolji ali protiv ovako umornog Sarajeva to je i bilo odprilike za ocekivati. Dosli ljudi po bod , zasluzeno odnijeli kuci treba im cestitati. Sto se tice navijaca Celika solidna brojka solidno navijanje , samo mi se ne svidja ono skandiranje kada je hitna dolazila ali vjerujem da bi mi to isto uradili da je obrnuta situacija . Nas necu komentarisati , samo cu reci prosjek moze to puno puno bolje ali eto . Sad se treba okrenuti glavnoj tekmi sezone u CG i dole pokusati pobijediti . Bod i nije tako lose s obzirom na ove okolnosti i ne kontam neke ljude kako bacaju drvlje i kamenje odma na igrace , momcima svaka cast za ovo u evoropi ..umor ih je svladao i sta je tu je idemo dalje . Po 3 boda u prijedoru.
Sto se tice topovskog udara momku su amputirana 2 ili 3 prsta i ostao je bez oka , ovo znam jer sam se juce zadesio na cumu 2 sata nakon utakmice . Brz oporavak ! I ljudi molim vas nemojte koristiti topovske i ostale gluposti , realno kad se razmisli sa zdravom pamecu nije niko od nas veci navijac ako zapali baklju ili ako ubaci topovski zbog nekog dokazivanja ili zbog toga sto voli klub vise od ostalih koji ne urade slicno . Klub se voli i kad gubi i kad dobija i to UVIJEK bez obzira na sve .

SVI U CG !

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 06 avg 2012, 10:30

Mi vama krvi dajemo,a vi nama vodu zavrnili na stadionu,vode nedate fuujj :o
❶❾❽❽

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 10:36

BeastZE je napisao/la:Mi vama krvi dajemo,a vi nama vodu zavrnili na stadionu,vode nedate fuujj :o
I ja sam se zjanio kad sam izlazio sa stadiona protiv Zete, onako zedan i umoran, i vidim nema vode...

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 06 avg 2012, 10:38

Na Koševu godinama nema vode, nije to samo za vas... nemamo ni mi..možda poneki WC, nisam siguran... :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 06 avg 2012, 10:45

BeastZE je napisao/la:Mi vama krvi dajemo,a vi nama vodu zavrnili na stadionu,vode nedate fuujj :o
nije to do nas, nema s tim nista ni fk sarajevo, ni navijaci

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 avg 2012, 10:51

Nije problem odigrati nerijeseno ima jos 29.kola, nije problem ni to sto smo poprilicno slabo odigrali jer umor cini svoje. Ja sam rekao i prije utakmice sa Celikom da nam je vaznija utakmica sa Zetom i da se nadam da ce Jovic biti dovoljno pametan da odmori ekipu tj. glavne igrace ali to se nije desilo i samo mi je to krivo sto nije tako postupio. Nismo mi Barcelona a ni nasi igraci Messi i ostali pa da su navikli da igraju ovaj ritam utakmica u ovako kratkom periodu. Toliko toga nam donosi taj moguci play off da ni sami nismo svjesni, od para, koeficijenta, promocije igraca, cijene igraca i sta sve ne da smo mi to u 1.kolu rizikovali sve od povrede igraca do umora. Ovo je po meni bila greska Jovica jer je odmarao samo Tatomirovica i Suljica i nesto malo ranije izvadio iz igre umornog Sesara.
Da je igrala totalno druga postava pa i da smo izgubili a vjerujem da ni sa tom postavom nebi, cak sta vise mislim da bi imali vise snage ti odmori igraci po meni bi to bio ispravan potez al eto sta je tu je, sad nek odmaraju, skupe snage i idemo po prolaz u Podgoricu. Nadam se da ce sto prije moci steci pravo nastupa ovaj Nuhanovic i ovaj mali stoper crnogorac jer to samo moze da nam ojaca konkurenciju. Po meni smo sinoc imali 2 igraca manja u jednom trenutku jer zaista Comor osim sto leta ko muha bez glave pojma nema u prijemu lopte i daljoj distribuciji, dok Diatta po meni nije igrac za nas. Lik je isprepadan, nezna jel posao il dosao, koliko god je dobro vidjeti tamnoputog igraca u ekipi sinoc sam ga bas pratio kad je usao u igru i nista dobro nije napravio. centarsutevi su mu ko svijeca, dijete bi pokupilo onu svaku njegovu loptu.
Za ovog momka sto je nastradao samo mogu reci boze ti mene sacuvaj cime se ljudi jos bave na utakmicama. Nisu nam dosta baklje i petarde pa hajd jos da neko nastrada i pogine. Nije nam dosta prolivene krvi pa smo se sada sjetili da postoje i topovski udari. Kako je bilo lijepo gledati sjever protiv Levskog i Zete, koreografija,pjesma, grlo i dlanovi....glupostima nikad kraj.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 avg 2012, 10:56

Bosniacum Lilium je napisao/la:
admin je napisao/la:ložit se na petardu, i smatrati da je to nešto "ultra" kad eto pukne... :roll:

to je "kultura" i "ultra" do 8. osnovne... istina, neko čitav život ostane tu...

trebao bi se malo u '92 vratiti da vidiš šta je ultra.
nije sto je admin, al' fakat istina. Ne kontam ni ja sta je fazon za petardama? 'ajd baklje inekako mogu, ali nema to nigdje osim na balkanu :oops:
'ajd ne ser' majke ti ...jest' eto samo se na balkanu koriste petarde/top. udari i sl., how yes no...

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 11:07

Sta je pisalo na onoj paroli, nikako ne mogu da razjasnim? Procitao sam samo onaj prvi dio 'grmi sa sjeveraa....'

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 avg 2012, 11:08

Fanta je napisao/la:Sta je pisalo na onoj paroli, nikako ne mogu da razjasnim? Procitao sam samo onaj prvi dio 'grmi sa sjeveraa....'
"Zenica se trese"
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 11:13

Elegant je napisao/la:
Fanta je napisao/la:Sta je pisalo na onoj paroli, nikako ne mogu da razjasnim? Procitao sam samo onaj prvi dio 'grmi sa sjeveraa....'
"Zenica se trese"
Trese se Zenica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 06 avg 2012, 11:17

Fanta je napisao/la:
I ja sam se zjanio kad sam izlazio sa stadiona protiv Zete, onako zedan i umoran, i vidim nema vode...
Isto, još su mi dvojni C zaštitari oduzeli na ulazu.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 avg 2012, 11:19

To je problem onog centra za sport i rekreaciju ili kako vec, koji odrzava stadion. I na sjevernoj tribini samo 2 WC-a su u funkciji cini mi se.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 avg 2012, 11:48

Pašalić je napisao/la:
Fanta je napisao/la:
mislim da na svakoj tribini samo na dva ulaza ima vode, nisam siguran. a sto se tice zenicana, do prije par godine su odvaljivali plocice iz WC-a pa gadjali njima istok..

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 06 avg 2012, 11:51

Crni gavran je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Cuj vidimo hitno i prozivamo. Eto vi bi drugacije uradili? Uostalom spominjes da mrzis Zenicu a znas sta je Zenica uradila za tvoje Hordase, jbt jeste nezahvalni. Ne vidim smisao ubacivanja u teren, hajd zapalis baklju, ugasi se spusti je, sta je imas ubacivati to je i za nase, mada vec duze mi i ne ubacujemo nesto.

I da za utakmicu, nama su falila 4 igraca iz prve postave, tako da ''skroman'' igracki kadar pada u vodu.
Nemoj suplje. Pa bolan kad god dodjete 70 min pjevate kako mrzite glavni grad, yebi ovog, onog, gazi i td. :roll: Ima toga i s nase strane, al sve je to rivalstvo i sad ti pricas ko mi nesta radimo.

Nadoknadicemo mi ove bodove u Zenici. No sikiriki :mrgreen:
Hocete ali u qrcu. Vec 12 godina to nadoknadjujte, nikako da nadoknadite :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daj ba ne provaljuj se vise, da li si svjestan svoje nesvjesti, da li pazis o tome sto pricas i o tome da li ce biti od toga sto pricas. Ti si u totalnom raskoraku decko, zao mi te je, raja ti se smije, s razlogom :mrgreen:
To sto ti zaboravljas davanje krvi Robijasa za Hordase, protete Robijasa vezano za pokojnog Vedrana itd., to je dokaz tvoje moralne zatupljenosti i mrznje prema Zenici kao gradu. To je tvoj problem umni bolesnice. Iskreno mi je zao takvog papka kao sto si ti
Idiote jedan on se nije meni obracao da mrzim nego je bezveze post napisao, misleci na horde zla. Vrati se dvije stranice pa procitaj mamlaze jedan maloumni. :roll:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 06 avg 2012, 12:05

quote="theprodigy"]
Pašalić je napisao/la:
Fanta je napisao/la:
mislim da na svakoj tribini samo na dva ulaza ima vode, nisam siguran. a sto se tice zenicana, do prije par godine su odvaljivali plocice iz WC-a pa gadjali njima istok..[/quote]
Druze nije bitno sta je bilo nego sta je trenutno. Sramota je da nema izvora za gostujuce navijace ne samo kod vas nego bilo gdje. Bilo je ljudi koji su postili, koji cijeli dan nisu vidjeli vode. Ono osnovno treba da postoji na stadionu. Mogao se barem slauf nekako provuci i svi bi bili zadovoljni.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 avg 2012, 12:08

vivaILchelik je napisao/la: Druze nije bitno sta je bilo nego sta je trenutno. Sramota je da nema izvora za gostujuce navijace ne samo kod vas nego bilo gdje. Bilo je ljudi koji su postili, koji cijeli dan nisu vidjeli vode. Ono osnovno treba da postoji na stadionu. Mogao se barem slauf nekako provuci i svi bi bili zadovoljni.
slazem se sa tobom, gotovo nigdje nema vode, ne samo na kosevu, tako da ova prica od strane tvog druga sa tribine nije na mjestu

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 avg 2012, 12:25

Ako Sarajevo prođe Zetu, kada igra iduće kolo (datum) i ko su mogući protivnici Sarajeva?

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 06 avg 2012, 12:29

Ne slažem se ja, post je licna stvar svakog pojedinca. Ja sam postio uspio iftariti kući uspio kupiti one sokove na slamku i dolazim na stadion a autobusi sa robijasima stižu. Možda smo i u autobusu trebali vodu da vam obezbjedimo. Ja sam bio na zapadu i takođe nisam imao vode. A slaufe razvlačite gdje sve naučili ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”