FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Pa dobro ljudi ja neznam u cemu je problem,ja sam navijac Zelje ali realno zasto je problem ako Borac ove godine ide na titulu a ne bori se za opstanak,niko ne spominje nepravdu koja je Borcu ucinjena kada je sjecate se dobro ispao iz lige zato sto je Zeljo "izgubio" u zadnjem kolu od Zepca,a sto se tice sudenja pa nista bolje nije ni na Grbavici,treba samo malo realno stvari sagledat,pa ja vise volim ako je vec red da neka ekipa iz Rs uzme prvenstvo da to bude Borac ipak imaju tradiciju,a ne neka Modrica,Slavija.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
Kakav paćenik, ja više gluposti u jednom postu odavno nisam pročitaojedna si jedina je napisao/la:ovako da dam dvije, tri teze:
1.u petak na bht, ljudi iz euromedie kažu da su borcu čim im je došao dopis odmah sve isplatili i da su se stekli svi uvjeti za prenos
2.neki ovdje pričaju da osim nije ništa pričao o suđenju, pa ne očekujte to od njega on nikad nije pričao o suđenju i nikad neće iako je pokraden, ali je zato kapiten cocalić poslije utakmice izjavio "tek nakon utakmice sam shavitio zbog čega je borac zabranio prenos, sudija nam jednostavno nije dopuštao da igramo"
3.nemoj te više glumiti žrtvu i svaka budala zna da ove sezone imate pomoć sudija, da je mafia odlučila da vi osvajate, budi čovjek pa priznaj, isto ko što su vas godinama krali, ko što su druge ekipe osvajale prvenstvo kradući tako je sad i kod vas
4.svaka vama čast imate ekipu sigurno za evropu ili kroz ligu ili kup, ali sam isto tako siguran da imate dil sa srpskim klubovima i iskreno meni ne smeta što ste npr.zabranili prijenos protiv želje, ima još takvih klubova koji ne daju prenos, ne smeta mi ni što imate pomoć sudija, jer svaki klub koji je dosad osvojio ligu imao je pomoć sudija, jedino mi smeta što imate dogovor sa srpskim klubovima
Prva stvar to ko je rekao iz euromedie je slagao al neviđeno jer je nama račun blokiran pet godina pa nam je pare iz sarajeva mogao donijeti samo golub pismonoša.
Drugo, pa imal smisla da treću utakmicu ove sezone radite prenos sa našeg stadiona, a da ne platite ni marke, koliko utakmica je rađen prenos Borca sa gostovanja, ali ovo je za tebe pitanje za milion pa sigurno neznaš odgovor...
Treće, da imamo dil sa Srpskim klubovima, Laktaši, Zvijezda,Čelik, Slavija, pa ako bog da Rudar, Travnik, ima li kraja...
Tačno je da nam sudije pomažu, suđeno nam je do sada devet penala zaključno sa ovim kolom al ako se računaju sve sezone u premijer ligi...
Kako je moguće da ti kažeš da imamo dogovor sa Srpskim klubovima kad smo neki dan raspravljali o tome dal je Borac Srpski klub
Žao mi te, al ozbiljno!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
JA koliko vidim ovde na postu od navijača od rugih klubova , najviše ia manijaka, i koliko vidim samo udaraju po nacionalizmu i provociraju , a mi kad vratimo provokaciju administratori nas BANUJU ... Admin oćeš ove drekavce što provociraju sa svojim avatarima(zastava ratne armije bih) i sa ovakvim postovima nacionalističkim banovati ili ću ja opet najebati,što neznam da šutim ...!!! 
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nisu svi manijaci isti pa nemoj grupisati ziv bio. Oni koji pisu tako ne pisu u ime manijaka nego u svoje licno misljenje i ne iznose stav manijaka nego svoj licni!
Daj ba skinite se ljudima sa teme o njihovom klubu! Ako imate nesto konkretno i pametno napisati bujrum ali manite se supljiranja! Nekad kad Zeljo bude u istoj situaciji (a valjda ce biti) tako ce se isto srati i na nasoj temi a oni koji sad ovde naprdjuju ce se buniti! Njima njihovo, nama nase pa kako god se borili i oni i mi!
Daj ba skinite se ljudima sa teme o njihovom klubu! Ako imate nesto konkretno i pametno napisati bujrum ali manite se supljiranja! Nekad kad Zeljo bude u istoj situaciji (a valjda ce biti) tako ce se isto srati i na nasoj temi a oni koji sad ovde naprdjuju ce se buniti! Njima njihovo, nama nase pa kako god se borili i oni i mi!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne znam zasto Vranjes nije u timu kola po meni je odigrao najbolje a i po dnevnim novinama je igrac utakmice, moralo se naci i za njega mjesta u idealnih 11.
Tebi svaka čast za ovaj post , poštujem to od tebe ... !!! pozzzgazija87 je napisao/la:Pa dobro ljudi ja neznam u cemu je problem,ja sam navijac Zelje ali realno zasto je problem ako Borac ove godine ide na titulu a ne bori se za opstanak,niko ne spominje nepravdu koja je Borcu ucinjena kada je sjecate se dobro ispao iz lige zato sto je Zeljo "izgubio" u zadnjem kolu od Zepca,a sto se tice sudenja pa nista bolje nije ni na Grbavici,treba samo malo realno stvari sagledat,pa ja vise volim ako je vec red da neka ekipa iz Rs uzme prvenstvo da to bude Borac ipak imaju tradiciju,a ne neka Modrica,Slavija.
Dobro Stole , ajde pojedinci , ali veruj mi kad bi Željo bio u takvoj situaciji , eto ako bi i jedan Lešinar govorio i pisao na vašoj temi da su tekme plaćene ili da su tekme nameštene , ne bi ni jedan , samo bi čestitali i idemo dalje... !!!
Nego ljudi uzimamo li mi Rudar u subotu?"U tunelu usred mraka noge siri prijedorcanka,u tunelu usred mraka,hej,noge siri prijedorcanka.Siri,siri malo jace za Borceve navijace,siri,siri malo jace hej za Borceve navijace"!

Treci put castimo
tatamata je napisao/la:Nego ljudi uzimamo li mi Rudar u subotu?"U tunelu usred mraka noge siri prijedorcanka,u tunelu usred mraka,hej,noge siri prijedorcanka.Siri,siri malo jace za Borceve navijace,siri,siri malo jace hej za Borceve navijace"!![]()
![]()
Joj Tatamata kad se pesma zaori do prijedora i onda u prijedoru , uf ima da polude ... A što se tiče Rudara ... Vraćamo se kući sa punim rukama... !!!
u nastavku biće banovani oni koji budu vrijeđali druge forumaše (ovdje je tatamata veliki kandidat) ili ih tjerali bilo sa foruma ili sa ove/one strane drine.
ne postoji tema koja je rezervisana samo za istomišljenike, pa tako ni ova.
ne postoji tema koja je rezervisana samo za istomišljenike, pa tako ni ova.
VB 1987 je napisao/la:Kakav paćenik, ja više gluposti u jednom postu odavno nisam pročitaojedna si jedina je napisao/la:ovako da dam dvije, tri teze:
1.u petak na bht, ljudi iz euromedie kažu da su borcu čim im je došao dopis odmah sve isplatili i da su se stekli svi uvjeti za prenos
2.neki ovdje pričaju da osim nije ništa pričao o suđenju, pa ne očekujte to od njega on nikad nije pričao o suđenju i nikad neće iako je pokraden, ali je zato kapiten cocalić poslije utakmice izjavio "tek nakon utakmice sam shavitio zbog čega je borac zabranio prenos, sudija nam jednostavno nije dopuštao da igramo"
3.nemoj te više glumiti žrtvu i svaka budala zna da ove sezone imate pomoć sudija, da je mafia odlučila da vi osvajate, budi čovjek pa priznaj, isto ko što su vas godinama krali, ko što su druge ekipe osvajale prvenstvo kradući tako je sad i kod vas
4.svaka vama čast imate ekipu sigurno za evropu ili kroz ligu ili kup, ali sam isto tako siguran da imate dil sa srpskim klubovima i iskreno meni ne smeta što ste npr.zabranili prijenos protiv želje, ima još takvih klubova koji ne daju prenos, ne smeta mi ni što imate pomoć sudija, jer svaki klub koji je dosad osvojio ligu imao je pomoć sudija, jedino mi smeta što imate dogovor sa srpskim klubovima
Prva stvar to ko je rekao iz euromedie je slagao al neviđeno jer je nama račun blokiran pet godina pa nam je pare iz sarajeva mogao donijeti samo golub pismonoša.
Drugo, pa imal smisla da treću utakmicu ove sezone radite prenos sa našeg stadiona, a da ne platite ni marke, koliko utakmica je rađen prenos Borca sa gostovanja, ali ovo je za tebe pitanje za milion pa sigurno neznaš odgovor...
Treće, da imamo dil sa Srpskim klubovima, Laktaši, Zvijezda,Čelik, Slavija, pa ako bog da Rudar, Travnik, ima li kraja...
Tačno je da nam sudije pomažu, suđeno nam je do sada devet penala zaključno sa ovim kolom al ako se računaju sve sezone u premijer ligi...
Kako je moguće da ti kažeš da imamo dogovor sa Srpskim klubovima kad smo neki dan raspravljali o tome dal je Borac Srpski klub![]()
![]()
![]()
Žao mi te, al ozbiljno!
Momak je podsjetio sta je tradicija PL-a a to je da se kupuju I prodaju utakmice. To sto je do jucer Gradski stadion bio poluprazan dovoljno govori koliko vecina u BL je do sada pratila desavanja sa PL-om. Za mnoge od 12000 koji su bili na utakmici u subotu PL je nastala tek onda kad je Borac se ustolicio na prvom mjestu. Zbog proslosti mislim da doza opreza sigurno treba postojati I iskreno se nadam da ovaj sto prosipa svoje teorije o talovim za Borac nije u pravu ali posto ni jedni ni drugi nemaju dokaze ohladite malo. Vrijeme ce pokazati svoje a Evropska takmicenja su najbolji omjeri.
dado@
nnista dod te price,evropa je dokaz....nidje veze....
evo mi smo u evropi napravili ogroman uspjeh za ovu nasu jadnu ligu....stativa nas djelila od grupa...i?????
ode 11 manekena,pizda na gostujuci teren u nasoj prebijem ligi i lagano izgubi bez ispaljenog metka.....zasto????
liga je NEREGULARNA...igraci i treneri imaju KOMPLEKS gostovanja..a tu su i namjestanja i kupovanja tekmi.....Evo zivi bili pa vidjeli....prvak bih ko bude i ovi sto odu u evropu....sta ce bit...a Sarajevo kao 4 u prosloj sezoni dogura sa ISTIM igrackim kadrom zamalo do grupa...
nnista dod te price,evropa je dokaz....nidje veze....
evo mi smo u evropi napravili ogroman uspjeh za ovu nasu jadnu ligu....stativa nas djelila od grupa...i?????
ode 11 manekena,pizda na gostujuci teren u nasoj prebijem ligi i lagano izgubi bez ispaljenog metka.....zasto????
liga je NEREGULARNA...igraci i treneri imaju KOMPLEKS gostovanja..a tu su i namjestanja i kupovanja tekmi.....Evo zivi bili pa vidjeli....prvak bih ko bude i ovi sto odu u evropu....sta ce bit...a Sarajevo kao 4 u prosloj sezoni dogura sa ISTIM igrackim kadrom zamalo do grupa...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Realno gledajući, ni jedn klub iz Pl nema kvalitet da ide u grupno neko takmičenje u evropi ... To je realnost , jedino ova pretkola nas čupaju , jer dobijamo para , ali da će neki klub otići u grupno takmičenje , neverujem ... !!!
Pa nismo daleko od grupne faze. Kako je johnnyHZ (pokusao) da kaze Sarajevo je zamalo zavrsilo u grupnoj fazi dok u PL-u cuci u sredini tabele. To upravo govori da postoji nauravnotezenost izmedju uspjeha u Evropi i tabele PL-a sto znaci da PL nije najbolji pokazatelj kvalitete. Da ne govorim da u PL od svog osnivanja nije bilo kluba koji je dvije sezone zaredom imao istu formu. Nesto je tu dobro trulo ...? je napisao/la:Realno gledajući, ni jedn klub iz Pl nema kvalitet da ide u grupno neko takmičenje u evropi ... To je realnost , jedino ova pretkola nas čupaju , jer dobijamo para , ali da će neki klub otići u grupno takmičenje , neverujem ... !!!
-
AlcoholBoysPD
- Kontakt:
E komšije nema bodova u Prijedoru 
Tacno tako...nema bodova za vasAlcoholBoysPD je napisao/la:E komšije nema bodova u Prijedoru
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Eh j.bo ga ti, daj pokazi malo gostoljubivosti!AlcoholBoysPD je napisao/la:E komšije nema bodova u Prijedoru
HAJ FAJV
- Република Српска
- Kontakt:
mene nesto strasno izbija, a to je ovaj derbi borac-rudar. znam sve sta se desavalo 1996. godine, pa na ovamo. to treba da bude jedan prijateljski derbi. nekako mi izgleda da je sve to prenapuhano i vidim neke prijetnje ovde, a imam par drugova u prijedoru i tamo nije nista bolje. umjesto da smo slozni, mi imamo neke gluposti i uvrnute stvari. trebamo spustiti loptu na zemlju i ko je bolji nek pobjedi, fer i sportsko navijanje ...
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
- Simpatizer
- Kontakt:
Sad na ATV-u javise da Savez nije prihvatio dogovor Borca i Sirokog da se tekma u kupu odgodi! Znaci, utakmica se ipak igra u srijedu u 18:30!
Ej, klubovi se dogovore a neko iz Saveza to s.ebe! Da mi je znati cija je to kuhinja...
Ulozili smo zalbu na ovu pi.dariju Saveza.
Ej, klubovi se dogovore a neko iz Saveza to s.ebe! Da mi je znati cija je to kuhinja...
HAJ FAJV
Ma svejedno je kad igramo.Ako igramo sad u srijedu i Siroki i mi cemo biti oslabljeni...Ali podjednaki...Simpatizer je napisao/la:Sad na ATV-u javise da Savez nije prihvatio dogovor Borca i Sirokog da se tekma u kupu odgodi! Znaci, utakmica se ipak igra u srijedu u 18:30!
Treci put castimo
- Simpatizer
- Kontakt:
Da, ali je problem sto je Stojnic sa kadetskom reprezentacijom BiH a oni nas j.bu ovako! Znaci, nema nam trenera na klupi. Momentalno treba da se vrati ako ova gamad iz Saveza ne promijeni odluku.tatamata je napisao/la:Ma svejedno je kad igramo.Ako igramo sad u srijedu i Siroki i mi cemo biti oslabljeni...Ali podjednaki...Simpatizer je napisao/la:Sad na ATV-u javise da Savez nije prihvatio dogovor Borca i Sirokog da se tekma u kupu odgodi! Znaci, utakmica se ipak igra u srijedu u 18:30!
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.