FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 06 avg 2012, 11:25

[youtube][/youtube]
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 06 avg 2012, 11:26

pozdrav svima , vec dugo pratim ovu temu i nisam zelio da se prijavljujem , ali nakon sto sam procitao ove stranice posle utakmice sa travnikom inat me natjerao da se i ja prikljucim :) jednostavno ne mogu da vjerujem kolki pesimizam i nezadovljstvo vlada , pa ljudi uzeli smo bod na mozda najtezem gostovanju bez obzira kako smo igrali , prosle godine smo sve zive rekorde nabili i izgubili u travniku koji nikad nije bio neka sila u PL . najsmjesnije mi je kad cujem ove kritike na sefov racun , mi da nemamo sefa slavili bi ovaj bod juce ko pobjedu , a luksuz je biti pomalo nezadovoljan ... mene jedino brine losa igra zebe i nadam se da ce i to doci na svoje , a tek sad se vidi nedostatak nyeme sto je po meni mozda najveci problem , zeba nema vise prostor za neke inivudualne akcije jer prilikm gubika lopte nyema je uvjek bio iza njega da je pokupi ili napravi faul , takodje je iznosio lopte do sredine terena sto sada cine bogicevic i kerla a o defanzivi da ne pricam svi znamo da je bio zvjer , ali opet kazem najjaci smo i svjesni smo toga , samo da ne podlegnemo pristisku jer nas gledam sad kao npr. bayern u njemackoj kada ostanemo bez trofeja to je kao neko iznenadjenje , sacekajmo utakmicu protiv bojca onda cemo moci vrsiti dublje analize :D
ne brini mama sve je uredu

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 12:06

Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.

Po mom skromnom misljenju postavio bi ovu postavu

------------------------Antolovic---------------------------

B.Colic----------Kerla----------Bogicevic----------Kvesic

---------------------Zolotic/Svraka------------------------

----Brkovic--------------Bekric-----------------Zeba------

-------------------Selimovic--------------------------------
-----------------------------------Adilovic------------------

S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 12:13

tm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.

S tim da bi Kvesic bio malo zrtvovan, jer se na njegovoj strani nalayi Zeba koji i nije bas a defanzive, dok Brkovicu nije strano da se vraca i pomaze u defanzivi. Sa Selimovicem kao poluspicem bi rasteretio Zebu i Bekrica, jer bi po desnoj strani Selimovic i Brkovic pravili dosta problema, a i Adilovic imao vise prostora. Opet kazem neko moje misljenje :D :D
Brkovic je lijevak :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:16

ma Jamak igra 100% jer nemamo defanzivaca u sredini a i sa njim je to upitno.
Fali nam taj zadnji vezni destruktivac (Nyema)
Mene iskreno je Svraka totalno razočarao i pristupom i zalaganjem u ovih nekoliko utakmica...

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 12:17

Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 12:20

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Posto se poslije utakmice pojavilo mnogo nebuloznih postova, cast pojedinim forumasima koji su napisali po koju pametnu da se okrenemo sljedecoj utakmici. Dolazi nam protivnik s kojim je u posljednjoj utakmici pokazao da ce biti jedan od konkurenata za titulu, ali jedna utakmica ne znaci nista. U odnosu na proslu sezonu po meni su malo slabiji, pod slabijim podrazumjevam da su im otisli po meni dva jako dobra igraca iz zadnje linije,Stakic i Markovic.

Ma to je nas Messi, moye i jedna i druga :D :D :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 12:24

pile87 je napisao/la:

----Selimovic--------------Bekric-----------------Zeba------

---------------------------------------Brkovic---------------
-------------------Adilovic----------------------------------

Evo malo rotacije za pileta :D :D

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:25

ipetm je napisao/la:Šta mislite da Kerla igra zadnjeg veznog?
Spor je za veznjaka, bar po meni

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 avg 2012, 12:31

A ko ce ti ga znat. Jedino sef. Kako je Nyemu prebacio u zadnjeg veznog i lik posto jedan od najboljih igraca.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 12:34

Zbog borbenosti i skok igre može igrati destruktora sigurno, ali kada igramo protiv bunkera falila bi kretivnost i pas igra. Ali kad je par utakmica mogao Elvis Mešić pa i Cocalić može i on...

White shoes never lose !

nanek

FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 06 avg 2012, 12:35

Pa nije bas Kerla toliko ni spor, brzi je od zolotica, bogicevica pa cak mozda i adilovica.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:37

A eto nek odigra da vidimo :)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 12:38

pinki je napisao/la:A eto nek odigra da vidimo :)
Odigro bi da mi šta odlučujemo...

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 12:44

tm8782 je napisao/la:Evo malo rotacije za pileta :D :D
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 06 avg 2012, 12:51

ipetm je napisao/la:
pinki je napisao/la:A eto nek odigra da vidimo :)
Odigro bi da mi šta odlučujemo...
ma prati ovo Amar ;)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 avg 2012, 13:19

pile87 je napisao/la:
Moje misljenje je da nama treba lijevo igrac u vezi koji moze centrirati lijevom nogicom po mogucnosti iz trka i mislim da je to pozicija zbog koje je Brkovic doveden.Drugo mislim da Zeba najvise moze pruziti u sredini pa bi ga volio vidjeti tu, nekad kada bude spreman Smajic desno i na zadanjem veznom ono sto Svraka igra volio bi vidjeti Bekrica a na drugom veznjaku po potrebi Zola ili Svraka ovisno o situaciji.Na polusezoni ili sada ako ima mogucnosti bi doveo stopera mladjeg i pokrentnijeg kojeg bi ukopnovo sa Kerlom i dao mu priliku da igra.Eto to su moje zelje ukratko.
Slazem se s tvojim postom, medjutim moram da istaknem ovo boldirano, jucer sam gledao Olimpik/Rudar i jedan igrac mi je zapeo za oko, a to je Miodrag Gigovic iz Rudara. Igrao je stopera ali jako dobro iznosi loptu i bio je dobar u defanzivi. Cinjenica da ima 27 godina, nije mladji kao sto ti zelis, ali me je jucer odusevio u par navrata. Imao je jako dobar pregled igre, i nije srljao. Jako dobra predaja lopte.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 13:40

tm8782 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Slazem se s tvojim postom, medjutim moram da istaknem ovo boldirano, jucer sam gledao Olimpik/Rudar i jedan igrac mi je zapeo za oko, a to je Miodrag Gigovic iz Rudara. Igrao je stopera ali jako dobro iznosi loptu i bio je dobar u defanzivi. Cinjenica da ima 27 godina, nije mladji kao sto ti zelis, ali me je jucer odusevio u par navrata. Imao je jako dobar pregled igre, i nije srljao. Jako dobra predaja lopte.
Nebitne su godine ali ja sam mislio da bi nekom dao priliku da igra i da bude spreman za evropu.Iz nase lige mozes jednino dovesti mladog igraca a pojacanja najcesce iz inostranstva.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 avg 2012, 13:46

pinki je napisao/la:
Spor je za veznjaka, bar po meni
Kazes da je spor igrac koji jedini u nasoj ekipi trci po citavom terenu.koliko puta si obratio parnju na kerlu u protivnickom petercu da suta glavom i vec u sljedecem napadu,protivnickom napadacu uzima loptu pred nasim golom. Definitivno u zadnjim tekmama jedan od nasih najboljih igraca uz adila koji se bori ali nema podrsku zebe od ranije. po meni zeba mora ponovo u sredinu,vasilic umjesto bogija ili cutuk.nakon diskus hernije kako sam cuo,bogi nije isti igrac vise ili od derbija. bekric mora igrati sa zebom u kombinaciji. kad vec svi pisu neka svoja vidjenja,ev da se i ja malo napravim strucnjak

---------------------antolovic--------------------

b.colic----vasilic----kerla----cutuk----kvesic

bekric----------------zeba--------------brkovic

-------selimovic----------------------------------

--------------------------adilovic-----------------

s tim da kerla igra nieminu poziciju,cutuk je ionako ljevak,a vasilic je po meni u ovom trenutku bolji od bogija i extra je citavu sezonu funkcionisao u kombinaciji sa b.colicem. eventualne rotacije po formaciji su bekric,zeba i brkovic. i eto nama da zaigramo bez svrake i jamaka. :mrgreen:
od svih ovih igraca ni kod jednoga ne bi strepio kad dobije loptu vise nego kod svrake i jamaka

ovo je neko moje misljenje s obzirom na trenutnu situaciju i spremu igraca. bitno je da zeba pokaze sta zna,bekric se vec uklopio,a ekipa se pravi oko najboljih igraca,a ne najbolji igraci oko ekipe po potrebi

p.s.-kerla bi imao vise slobode u napadu,kod centarsuteva,a cutuk za ono malo sto je igrao,bar ja mu nisam vidio nekih gresaka.vasilic takodjer

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 avg 2012, 13:50

pile87 je napisao/la:
Sve si ti to fino nabrojao al nikako onu poziciju gdje mi nikad nismo imali dobrog igraca kad je Amar na celu. Neznam razlog dal covjek ima neku fobiju, odbojnost sta li, ali defakto mi kod njega nikad nismo imali spica da zna igrat lopte sve neki krkani koji jedino sto znaju da se guraju i ponekad glavom da udare loptu dok su tehnika brzina, sut itd. za njih visa nepoznata. Ja bi nekako volio vidjet dobru "devetku".
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16, Taree, ZeljoBezSuplje i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []