OI London 2012 - BIH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI London 2012 - BIH
Ni ja nisam ocekivao medalju ali smo stvarno smijesni svima.Pala je u vodu prica da smo talentovani.Mi smo jednostavno lijen narod.Da mi sad izmislimo neki sport ne bi ni u njemu uzeli medalje.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Objektivno... nismo mi lijeni. Mi smo lopine koje se rastaljuju na svakom mogućem nivou i koji bi i oca i mater prodali za 10%
- sef_mafije
- Kontakt:
što nas fazlija ispoštova

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro sad su završili sportisti, sad se treba pozabaviti bagrom iz BHT-a, što se provode na naš račun

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da li su se osramotili Nigerijici protiv SAD kada su izgubili 80 razlike? Ja ni u jednom momentu nisam tako gledao na Nigerijce. Svakom sportisti koji ispuni olimpijsku normu treba skinuti kapu. Tako Mekiću, Kimani,Mešiću i Fazliji (ne znam je li on ispunio normu) treba skinuti kapu.
Problem je što ima boljih sportista, al se ide preko veze i vezice. Sad vidim, Fazlija i neki političar. Nekad nešto i pogodio a sada nemože pogoditi ni krme u letu.
Kažu da je London preživio najgoru opasnost nakon drugog svj. rata..

Fazlija: idem i u Rio 2016.

Predsjednica Brazila: Preko mene mrtve!

NAPRIJED NARODE!
Zeman je napisao/la:Kažu da je London preživio najgoru opasnost nakon drugog svj. rata..
Kad će paraolimpijske igre bar onde se imamo čemu nadat 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Da je nasa država pomogla Fazliji kada je bio 6 na svijetu, a ne dala mu 300KM il Mešicu kada je osvajao na evropskom ili uložila barem marku za plivanje možda bi nešto ljudi i postigli. Kod ovolike nebrige države za sport ove ljude ne mogu kriviti
Nece nasi da treniraju, nasi sportisti su otisli samo da se zabave a ne da postignu neki uspjeh. Hajd nisam razocaran Fazlijom, Hajderom i Ninkovic, ali jesam razocaran sa Mekicem i Mesicem, ako je Mekic mogao da bude evropski prvak u dzudu, zasto onda nije mogao bar da prodje 1. kolo ili Mesic koji uspio prebacit 20.70 m, zasto onda na olimpijadi ne moze prebacit 20 metara? Ako su tamo uspjeli, na pripremama za OI, zasto onda ne mogu bar u pola ponoviti uspjeh? Nisu uspjeli zato sto nisu trenirali, dosli su ne spremni, nisu uopste dosli da prestave BiH na najbolji nacin, vec da samo budu na OI, samo da se broji da su bili. Zalosno, ali je tako.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uz duzno postovanje, u Riu necemo imati ni izletnika, koliko su nam djeca poletna da se bave sportom i pripremaju. Najvaznije je zadavati na FB, piti kafice i lezati. Pa bolan djeci u naponu snage mrsko ustati da prati olimpijadu u 11h a kamoli sta drugo.aleksandar_veliki je napisao/la:Uz duzno postovanje, nema tu ni sc od sportiste. Sportista se priprema za svoje nastupe, pogotovo za Igre, a ovih sest se koliko god to bilo tesko priznati, nije ni za sta pripremalo. Sportista svoj nastup na Igrama ne shvata kao izlet, a ovih sest (namjerno ih ne zovem sportistima) su odlazak u London shvatili ka izlet. Da skratim, nikavi to sportisti nisu i izletnici su osramotili mene, tebe, svakog gradjanina ove drzave.Semper je napisao/la:To su naši najbolji sportisti, sramota bi bilo da nismo imali predstavnika.Mi se više ne možemo osramotiti jer svi od nas očekuju ovakve rezultate.Većina ovih koji ismijavaju su djeca koja nikada nisu ni pomislili da nešto trenirajualeksandar_veliki je napisao/la: Kakve veze ima PES sa sramocenjem drzave u Londonu. Ne trreba ih ismijavati, treba im ustavom zabraniti da se bave sportom.
Sportisti jesu, jer je Mekic bio prvak evrope prije par godina, Mesic isto tako, pa i ova mala iz Trebinja, prvi joj je put, dijete ima 16 godina, u svojoj grupi je dobila.
Shvaatm razocaranje, ali pljuvanje je odron odrona, cuj nisu sportisti, pa kad je tako sto se ne skupi ekipa sa foruma i priprema za Rio, od svih clanova da se skupe ne bi mogli ni pola norme ispuniti, a sve naki sportisti.
Mene je Fazlija osramotio, a ovi ostali nisu.
Tebi se cudim, prije 20 dana si govorio kako je Maribor svjetlosnu godinu ispred Zelje i da nemamo ni 20% sansi i nisi pljuvao one baletane sto ne mogu da trce 45 minuta u Mariboru, a sada pricas drugu pricu.
Jos je Zeljo najjaci u ovoj fildzan ligi, a mi bi da ocekujemo nesto na olimpijadi.
Smijesno.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 06 avg 2012, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Uvijek se vadimo na državu i loše uslove.ZOI84 je napisao/la:Da je nasa država pomogla Fazliji kada je bio 6 na svijetu, a ne dala mu 300KM il Mešicu kada je osvajao na evropskom ili uložila barem marku za plivanje možda bi nešto ljudi i postigli. Kod ovolike nebrige države za sport ove ljude ne mogu kriviti
U Fazlijinom slučaju je to bezobrazno reći. Postoje streljane, postoji oružje, postoje mete. Što nije trenirao, jeli mu treba lično Komšić doći i masirati jaja dok ovaj puca.
Fazlija ne trenira skoro nikako, jer je lijen, **** mu se, išao na olimpijske i svakako će ići, a pričati da nema uslove je bezobrazno, bezobrazno.
Glupost, ako ništa zbog sebe bi željeli medaljulikma23 je napisao/la:Nece nasi da treniraju, nasi sportisti su otisli samo da se zabave a ne da postignu neki uspjeh. Hajd nisam razocaran Fazlijom, Hajderom i Ninkovic, ali jesam razocaran sa Mekicem i Mesicem, ako je Mekic mogao da bude evropski prvak u dzudu, zasto onda nije mogao bar da prodje 1. kolo ili Mesic koji uspio prebacit 20.70 m, zasto onda na olimpijadi ne moze prebacit 20 metara? Ako su tamo uspjeli, na pripremama za OI, zasto onda ne mogu bar u pola ponoviti uspjeh? Nisu uspjeli zato sto nisu trenirali, dosli su ne spremni, nisu uopste dosli da prestave BiH na najbolji nacin, vec da samo budu na OI, samo da se broji da su bili. Zalosno, ali je tako.![]()
Fazliji je država dala stan i on je u Atini trebao da to opravda ali je razočarao, Mekić je imao dobru pomoć ali objektivno protiv Korejanca nije imao nikakvi šansi.Mešić je razočarao jer je loše tempirao formu za OI. Plivači očekivano jer su preko pozivnice došli na OI.ZOI84 je napisao/la:Da je nasa država pomogla Fazliji kada je bio 6 na svijetu, a ne dala mu 300KM il Mešicu kada je osvajao na evropskom ili uložila barem marku za plivanje možda bi nešto ljudi i postigli. Kod ovolike nebrige države za sport ove ljude ne mogu kriviti
Da da, većina sportista na Olimpijskim obara rekorde. Meni je ovaj Mešić upao u Oči, lik preko metar manje bacio od svog rekorda, hej preko metar? Dakle zamisli šta bi bilo da je bacio rekord?likma23 je napisao/la:Nece nasi da treniraju, nasi sportisti su otisli samo da se zabave a ne da postignu neki uspjeh. Hajd nisam razocaran Fazlijom, Hajderom i Ninkovic, ali jesam razocaran sa Mekicem i Mesicem, ako je Mekic mogao da bude evropski prvak u dzudu, zasto onda nije mogao bar da prodje 1. kolo ili Mesic koji uspio prebacit 20.70 m, zasto onda na olimpijadi ne moze prebacit 20 metara? Ako su tamo uspjeli, na pripremama za OI, zasto onda ne mogu bar u pola ponoviti uspjeh? Nisu uspjeli zato sto nisu trenirali, dosli su ne spremni, nisu uopste dosli da prestave BiH na najbolji nacin, vec da samo budu na OI, samo da se broji da su bili. Zalosno, ali je tako.![]()
Ljudi se za olimpijadu pripremaju cijeli život, tako treniraju da na olimpijadi budu vrhunski, a naši? Otišli na izlet da guze malo po Olimpijskom selu.
Ako ti država ne napravi bazen,otvori kampove, ne plati trenera, turnire, i uloži organizaciju, pa naravno da ne možes sam.Sto Kina ulaže mlione ima državnu strategiju o razvoju sporta i mnogi drugi, naravno ne možemo se porediti s jednom Kinom, ali kad bi barem 1% uradili onoga što rade drugi bilo bi i uspjeha. Slovenija je mala, ali ce njihova džudistkinja dobiti44 hiljade eura za zlato, koliko je dobio nas Amel za Evropsko?Batko je napisao/la:Uvijek se vadimo na državu i loše uslove.ZOI84 je napisao/la:Da je nasa država pomogla Fazliji kada je bio 6 na svijetu, a ne dala mu 300KM il Mešicu kada je osvajao na evropskom ili uložila barem marku za plivanje možda bi nešto ljudi i postigli. Kod ovolike nebrige države za sport ove ljude ne mogu kriviti
U Fazlijinom slučaju je to bezobrazno reći. Postoje streljane, postoji oružje, postoje mete. Što nije trenirao, jeli mu treba lično Komšić doći i masirati jaja dok ovaj puca.
Fazlija ne trenira skoro nikako, jer je lijen, **** mu se, išao na olimpijske i svakako će ići, a pričati da nema uslove je bezobrazno, bezobrazno.
Zadnja izmjena: ZOI84, dana/u 06 avg 2012, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.