NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
reci cu isto sto i nakon st.patricka
tuga!
tuga!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- M. Scofield
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakvi ce bit dojmovi mucenje 90 minuta ,cak da je Slavija bila malo prisebnija mogla je otic i sa punim pljenom ,ali spatljaju se u 16-ercuSkaut1 je napisao/la:Ja sam ovo nekako i predvidjao da ce se dogoditi. Nisam stigao s mora na utakmicu daj netko tko je bio malo dojmova?Jel zvizdala publika treneru? Ja sam i pred utakmicu predvidio da ce Bloudek ukakiti motku, to se i dogodilo. Vrijeme mu je isteklo i nazad u Zenicu ili Slkoveniju gdje li vec obitava. Ovo je uzas ako ostane sezonu ce upropastit, ako vec s ovim remijem nije!
Normala,da je zvizdala ,povedi i sina svog i cao
ma proplaica od trenera,nigdje nista nije napravio,spasili ste se 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Moze li netko napisati sastav Sirokog ?
protiv slavije:Cavani je napisao/la:Moze li netko napisati sastav Sirokog ?
Bilobrk, Ljubić, D.Džidić,Ješe, Bertoša, Zlomislić, Ivanković, Wagner, Ćorić, Šilić, Kordić.
Bravo uprava!!
Korak naprijed s Karacicem pa 2 nazad sa Bloudekom
i "ciljanim" pojacanjima.
Di je sad dragi sb fidelis da brani poteze uprave?
Ne pise nam se dobro ove sezone. Umjesto da se napravio korak
naprijed sa ciscenjem ekipe i da dovedemo dobra pojacanja
mi sami sebe sj.... i drugim momcadima na izvolite damo da nas sramote
Korak naprijed s Karacicem pa 2 nazad sa Bloudekom
i "ciljanim" pojacanjima.
Di je sad dragi sb fidelis da brani poteze uprave?

Ne pise nam se dobro ove sezone. Umjesto da se napravio korak
naprijed sa ciscenjem ekipe i da dovedemo dobra pojacanja
mi sami sebe sj.... i drugim momcadima na izvolite damo da nas sramote
-
- Kontakt:
Sta je sa Zakaricem jel on otisao ili je povrijedjen ili u nemilosti trenera
"JOŠ OD 1926"
jao sta ovi u sirokom rade malo malo ode trener,,,mislim da siroko malo pomalo propada,,,
Zakarić ti je u zagrebačkoj Lokomotivi, do sada sve tri utakmice 1.HNL počeo i zanimljivo u sve tri zamijenjenveteran 1987 je napisao/la:Sta je sa Zakaricem jel on otisao ili je povrijedjen ili u nemilosti trenera
Hvala, mozes li mi jos samo reci kakav je status igraca koji su tek izasli iz juniora tu prvenstveno mislim na Kukavicu o onog spica broj 9 je nosio cak je jedno vrijeme bio povezivam s Mainzom ?Kevin je napisao/la:protiv slavije:Cavani je napisao/la:Moze li netko napisati sastav Sirokog ?
Bilobrk, Ljubić, D.Džidić,Ješe, Bertoša, Zlomislić, Ivanković, Wagner, Ćorić, Šilić, Kordić.
Kukavica je na posudbi u GOŠK-u..a ako mislis na Barišića on je s prvom ekipom ali nije jučer ulazio..neznam ko je nosio 9..može biti i Buhač ali on je još junior..Cavani je napisao/la:Hvala, mozes li mi jos samo reci kakav je status igraca koji su tek izasli iz juniora tu prvenstveno mislim na Kukavicu o onog spica broj 9 je nosio cak je jedno vrijeme bio povezivam s Mainzom ?Kevin je napisao/la:protiv slavije:Cavani je napisao/la:Moze li netko napisati sastav Sirokog ?
inače jučer kadeti: Slavija-Široki 1:0, juniori: Slavija-Široki 1:3
-
- Kontakt:
ok hvalasony_91 je napisao/la:Zakarić ti je u zagrebačkoj Lokomotivi, do sada sve tri utakmice 1.HNL počeo i zanimljivo u sve tri zamijenjenveteran 1987 je napisao/la:Sta je sa Zakaricem jel on otisao ili je povrijedjen ili u nemilosti trenera
"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
Šta je sa Livnjacima u Širokom,zar oni tamo nemaju pristupa pa odaju po Slavijama i sl. -kad je Široki zadnji put igrao u LivnuGospodo okrenite se malo oko sebe,imate igrača u svakom klubu,al kako ćete ih vidjeti ako neigrate sa njima.Ode vam Jurina u Hajduk a vi ni trepnuti,pa koju vi to politiku vodite,pa riješili ste pitanje trenera u košarci sa Linjakom Velićem već duže vrijeme pa zar nema sličnih rješenja u svom dvorištu i u nogometu.
Ako mislis na malog Mamica koji igra u Slaviji a dosao je iz Livna mislim da je nasa uprava napravila dobar posao sa dovodjenjem ovog mladog igraca za kojeg se odmah vidijelo da ima odredjeni kvalitet i volju za dokazivanjem!!!Na njemu je sad da opravda povjerenje jer je Slavija dovela ozbiljna pojacanja jer su ambicije kluba mnogo vece nego sto neki misle!!!!plavobijeli je napisao/la:Šta je sa Livnjacima u Širokom,zar oni tamo nemaju pristupa pa odaju po Slavijama i sl. -kad je Široki zadnji put igrao u LivnuGospodo okrenite se malo oko sebe,imate igrača u svakom klubu,al kako ćete ih vidjeti ako neigrate sa njima.Ode vam Jurina u Hajduk a vi ni trepnuti,pa koju vi to politiku vodite,pa riješili ste pitanje trenera u košarci sa Linjakom Velićem već duže vrijeme pa zar nema sličnih rješenja u svom dvorištu i u nogometu.
Sad je samo bitno ne pogrijesiti s izborom trenera. Dosta je opcija u igri treba biti pametan i razborit u odabiru.
Slišković bi bio najbolji izbor,ne znam je li riješio situaciju sa kineskim Qingdao Jonoonom zbog kojeg nije mogao preuzeti Zrinjski nakon Musinog odlaska,a ni Ivan Katalinić ne bi bio loš izbor,vjerovatno je i Ištuk u kombinacijama.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Dovedite trenera iz Tomislavgrada Bandića i nećete faliti,dosta ovih glumaca poput Sliškovića ili Katalinića ili nekog mlađeg školovanog i pametnog-
- M. Scofield
- Kontakt: