Imamo sigurnih 16 igrača koji su ostali do kraja prošle sezone i oni trebaju samo ovjeriti učešće i u narednoj sezoni. Za nove igrače bolje da se što brže prijave, jer 15. augusta biramo 4 igrača koji će preuzeti trenutno slobodne klubove (Milan, Manchester United, Atletico Madrid i Sienu). Već smo odredili da će novi igrači nakon što saznaju imena klubova sa kojim će igrati (koji će se dodijeliti drafom), birati na draftu igrače koji su igrali u Milanu, Manchester Unitedu, Atletico Madridu i Sieni po istom principu, kao i mi na početku sezone.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Otvorena je tema za prijave, pa bujrum
!
Imamo sigurnih 16 igrača koji su ostali do kraja prošle sezone i oni trebaju samo ovjeriti učešće i u narednoj sezoni. Za nove igrače bolje da se što brže prijave, jer 15. augusta biramo 4 igrača koji će preuzeti trenutno slobodne klubove (Milan, Manchester United, Atletico Madrid i Sienu). Već smo odredili da će novi igrači nakon što saznaju imena klubova sa kojim će igrati (koji će se dodijeliti drafom), birati na draftu igrače koji su igrali u Milanu, Manchester Unitedu, Atletico Madridu i Sieni po istom principu, kao i mi na početku sezone.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dajte malo objanite to oko drafta, koliko sam vidio jedan te isti igrac ne moze igrati za dva kluba, onda da li zavisi rejting kluba kada se dovode igraci, koliko je budzeti da li to zavisi od kluba do kluba npr. Milan ili Siena
Takoder koliko sam upratio vi pocinjete sezonu sa proslosezonskim igracima, sto znaci da vi ne ucestvujete u draftu nego samo ova 4 nova igraca i ima li kakvih pravila jer ako npr. jedan igrac prvi ude jel postoji mogucnost da pokupi sve najbolje igrace iako to vjerovatno zavisi od budzeta kluba pa tako nesto nije moguce 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
..ovako,mi (mislim na nas 16 koji smo ostali s nasim timovima) imamo svoje timove,vas 4 (koji budu izabrani od prijavljenih) ce ucestvovati na draftu (tu ce biti igraci iz navedenih klubova koji nemaju vlasnika (united,milan..) )10DelPiero je napisao/la:Dajte malo objanite to oko drafta, koliko sam vidio jedan te isti igrac ne moze igrati za dva kluba, onda da li zavisi rejting kluba kada se dovode igraci, koliko je budzeti da li to zavisi od kluba do kluba npr. Milan ili SienaTakoder koliko sam upratio vi pocinjete sezonu sa proslosezonskim igracima, sto znaci da vi ne ucestvujete u draftu nego samo ova 4 nova igraca i ima li kakvih pravila jer ako npr. jedan igrac prvi ude jel postoji mogucnost da pokupi sve najbolje igrace iako to vjerovatno zavisi od budzeta kluba pa tako nesto nije moguce
..e sad,to cete raditi da ne bi samo onako dobili cjelokupan tim,npr. ti uzmes postojeci united i to.. nego cete od tih igraca od ova 4 tima,na draftu kupovati i tako graditi svoj tim..
..e sad,imacete odredjeni budzet,i od tih para uzimate igrace,vidjeces,imaces biranja po pozicijama,pa tako npr. ti prvi biras golmana,al zato 4. biras stopera,itd.. znaci i za biranje svake od pozicija,bice draft
- 10DelPiero
- Kontakt:
Aha zahvaljujem, to je to uglavnom sto me interesovalo a ostalo mogu saznati pred pocetak sezone.
Alessandro Del Piero !
..nema na cemu 
imal ko deemaz patch i da bi sad online poigrao, ajde neam skim 
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zamolio bih nekoga ako moze da postavi link od dkz studio programa. Hvala unaprijed 
Alessandro Del Piero !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
imam jedan zadatak za vas
ajd nek neko ljepne ovdje option file s kojim igrate online, tj gdje su sredjeni transferi i to
igrao bi i ja online, al me net yebe, pa barem da igram sam sa sobom 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Posaljite mi poruku sa vasim mailovima pa da vam posaljem preko maila

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Evolution87
- Kontakt:
eh ovako, ja bih zelio da igram ovu ligu samo nek mi neko u pp posalje sve sto mi treba da igram tj. patch s kojim cete igrati. Znaci imam instaliran pes6 i nista vise. Hvala
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Evo na ovoj stranici sve objasnjeno, od forumasa pod nickom black64
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... r#p1638292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... r#p1638292" onclick="window.open(this.href);return false;
Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ako neko bude za neki mec veceras neka se javi 
Alessandro Del Piero !
teško ćeš ovdje dogovoriti , pošalji zahtjev za našu grupu na fbu 
Sloboda Tuzla !!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nisam neki fan facea, ako mi bas bude zapelo posaljem 
Alessandro Del Piero !
Jel ovaj isti peč odgovara i na pes6j za online igranje, ovaj demaz ili kako već?black64 je napisao/la:arelinho je napisao/la:momci mozel mi neko napisati sta treba da skinem i sta da uradim da igram pes 6 online ?
unaprijed hvala
PATCH INSTALIRANJE
Instalirati PES 6, skines Deemaz patch: https://rapidshare.com/#!download|3p6|1 ... F25CEF|0|0" onclick="window.open(this.href);return false;
raspakujes patch:
1. 0_text - ekstraktujes 0_text i stavis u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat"
2- Kitserver - kitserver stavis u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer6\
3. Logo - extraktujes fileove "unknow_535.flg - unknow_536.flg" i stavis ih u C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer6\kitserver\dat\O_text.
4. Facepack - ekstraktujes facepack i stavis ga u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\face" (ili tako nesto)
5. Dresovi - ekstraktujes uniforms i stavis u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\uni"
6. Boots - ekstraktujes boots i stavis u "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\kitserver\GDB\boots"
ONLINE INSTALIRANJE
1.Korak - Download hosts filea
Ovdje možete skinuti vaš hosts file za fiveserver.
Link: http://www.wupload.com/file/2653826447/hosts" onclick="window.open(this.href);return false;
2.Korak - Instalacija hosts file
Kada ste skinuli vaš hosts file , odite u C:\Windows\System32\drivers\etc te samo kopirajte vaš hosts. Prije toga ako želite , save-ajte vaš prethodni hosts negdje na računaru.
3.Korak - Registiranje na server
Registraciju možete obaviti na ovom linku: http://pesgame.net:8190/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potrebno je unijeti registracijski kod (registration code). Prikazan je ja sledećoj slici:
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
KOD UNIJETI BEZ CRTICA IZMEDJU (SVE SPOJENO), I TREBATE UNIJETI SVOJ REGISTRATION CODE, NE OVAJ STO STOJI NA SLICI !
Kada ste upisati kod , upišite vaše username i password. Klikneti na Register!
To je sve , dobro zapamtite username i password.
4.Korak - Logiranje na servere preko PESa
Ulazite isto kao i na pes6j. Samo , ovdje vam ne treba biti upaljena stranica od fiveservera. Idete network i kada dođete do kucanja šifre , uradite sledeće:
Šifra se kuca na sledeći način:
Username-Password
PRIMJER:
pesmaster-javolimbih
PAZITE NA VELIKA I MALA SLOVA.
Najčešći lobby koji koristimo je "Euroleague" , ali možete i na ostalim igrati.
To je sve , pratite detaljno korake i neće biti problema.[/i]
U igri je kamera prilicno blizu, ako nekome smeta, moze promjeniti u Game Settings !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jeste. Ajde instaliraj pa da bacimo koju pripremnu pred sezonu, ako ima jos neko zainteresovan neka se javi da ubijem ovo vrijeme dok je ova vrucina 
Alessandro Del Piero !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ako je neko za kakav mec neka se javi u bilo koja doba.
Alessandro Del Piero !
- bilinopolje
- Kontakt:
ako ima ko bolji u demazu nek posalje na pp poruku da se okrsimo
razocara me likce po ko zna koji put .....al
Draft za nove igrače, ukoliko primjetite da ima neka greška prijavite, da nisam stavio nekog igrača koji je u igri. Slijedeće sedmice ćemo objaviti ko su nova 4 igrača i nakon toga u toku sedmice odraditi draft.

van nistelrooy je kod mene u ekipi
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.