blue815 je napisao/la:Pogledaj citav video ne samo RD a i pise ti ispod u opisu videa koliko nas je bilo.....
pogledaj ti bolje video ![/quote]
sabane sabanski evo ti isjecak iz novina "INDIJANAC"
"U okviru sedamnaestog kola nogometne Premijer lige BiH na stadionu Banja Ilidža pred oko tri hiljade gledalaca Zvijezda i Željezničar su odigrali miroljubivih 0:0."
:* :*[/quote]
sta to mene boli ba jel ti vidis da si na temi ofk gradina srebrenik ?? okani se gradine imas svoj klub kapetane [/quote]
sta onda lupetas gluposti o nama kada nemas pojma prvi si poceo indijanac :*
PirloSTB je napisao/la:Prvo da se zahvalim ljudima iz Gradacca koji su nas docekali, a kasnije bili u nasoj blizini na utakmici. Iskren da budem nisam ocekivao da ce boto kako je bilo. Ne znam kako je bilo na suprotnoj tribini, ali nama niko A nije rekao, ni na poluvremenu kada smoi u manjim grupama i pojedinacno hodali oko stadiona.
A zasto sam ocekivao da ce biti nekih provokacija, to je zbog ljudi kao sto je ovja majmun nekoliko poruka iznad moje koji ismijava borce iz Srebrenika. Nadam se da neces doziviti da saznas kakav je osjecaj kada se neko ismijava smrti tvog oca,brata, druga A ti ako imas imalo morala ces se barem malo postidjeti nakon sto skontas sta pricas.
jel mislis na ovog Tkanton?
Nisam obracao paznju na nick. Uglavnom neko se ismijavao..
U subotu nastavljamo ekonomsku saradnju sa Gradaccem, mi njima preko dana na tekmu, a oni nama navece u grad. Ruku na srce brojniji su gosti nego mi...
ne sto smo ispali dosta pozitivni ali svaka cast jedno zdravo razmisljanje
blue815 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e sve sam pregledao al ovo me je nasmijalo pravo xD pa proslu citavu sezonu gledanost je bila (msm varira ali) 1500, 2000, 1800, 2,500..... itd itd bujrum napunite vi svoj u sreb :*
mnogo smijesno nema sta aa vidim ima vas 2000 " onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
posto vidim da nisi upucen, tj.da lupas napamet jer ne znas ni od kada je ovo ) da ti objasnim ovaj snimak je napravljen prije 3 god. na gostovanju u Modrici, ovo sto je snimano su samo vatreni Zvijezde u Modrici, zapravo je bilo 2,500 gledalaca samo iz Gradacca, ukupna gledanost tekme je 3000 ovo je cisto da te informisem indijanac [/quote]
sta ces ti mene informisat balavac jedan mani se ove teme idi na svoju ne trebaju ti ove provokacije jer i mi ne provociramo na vasoj temi i nema nas tamo zato te ko covjeka molim da se INDIJANACA klonis jer nisi dobro dosao ! " onclick="window.open(this.href);return false; jel vas i ovdje 2000 cc[/quote]
hahaha vidis da lupas napamet niti znas da sam balavac niti me znas uopste ncncnc izduvaj mi lulu mira indijanac
sabane sabanski evo ti isjecak iz novina "INDIJANAC"
"U okviru sedamnaestog kola nogometne Premijer lige BiH na stadionu Banja Ilidža pred oko tri hiljade gledalaca Zvijezda i Željezničar su odigrali miroljubivih 0:0."
:* :*[/quote]
sta to mene boli ba jel ti vidis da si na temi ofk gradina srebrenik ?? okani se gradine imas svoj klub kapetane [/quote]
sta onda lupetas gluposti o nama kada nemas pojma prvi si poceo indijanac :*[/quote]
sta sam ja to rekao bgti ja samo cinjenice dajem i dokaze na yt vas nema 2000 ali brojniji ste od nas i sta sad ... jel treba dalje da se svadjamo i tako to ??
Luka je napisao/la:ajmo brsite sline i meraja sa foruma,kako vas nije stid..u ratu dok ste ovdje se molili da vas primimo,nije se moglo ostavit auto vani kral iste gorivo,jasam svjedok pola ulice su nama pokrali goriva,krali ste jedni drugima dok su vase komsije ovdje bile iz gradaca,vojnici vasi su krali njih..jedan je pozno stvari i jos ponesto kod drugog kosmije i to je par primjera..neam veceih alcaka od vas..al opet cast izuzetcima,izvinjavam se onim istinskim i pravim forumasima,al ovim seljacima se morala rec istina..
et nasao se pricat o ratu, gdje sam ja spomenuo rat i gorivo, palo vam 50 grenata za vrijeme rata, kurcite se sto ste primali izbjeglice ja mislim da bi se trebali sramit da niste primali, i sam sam bio na barama 2 godine, al tebra nemoj mi ti molim te pricat o ratu ako hoces pricat, stavit cu ti svog starog da sa tobom prica o tome on ce ti najbolje rec sta je prosao u 107 brigadi, do tog dana, do te pojedinacne vrijednosti ti ces bit 0...... i zato nemoj mi ti pricat o ratu !!!
Luka je napisao/la:ajmo brsite sline i meraja sa foruma,kako vas nije stid..u ratu dok ste ovdje se molili da vas primimo,nije se moglo ostavit auto vani kral iste gorivo,jasam svjedok pola ulice su nama pokrali goriva,krali ste jedni drugima dok su vase komsije ovdje bile iz gradaca,vojnici vasi su krali njih..jedan je pozno stvari i jos ponesto kod drugog kosmije i to je par primjera..neam veceih alcaka od vas..al opet cast izuzetcima,izvinjavam se onim istinskim i pravim forumasima,al ovim seljacima se morala rec istina..
et nasao se pricat o ratu, gdje sam ja spomenuo rat i gorivo, palo vam 50 grenata za vrijeme rata, kurcite se sto ste primali izbjeglice ja mislim da bi se trebali sramit da niste primali, i sam sam bio na barama 2 godine, al tebra nemoj mi ti molim te pricat o ratu ako hoces pricat, stavit cu ti svog starog da sa tobom prica o tome on ce ti najbolje rec sta je prosao u 107 brigadi, do tog dana, do te pojedinacne vrijednosti ti ces bit 0...... i zato nemoj mi ti pricat o ratu !!!
ajd ljudi malo lakse ba popustite vise jbg nije ovo tema o ratu i tim sranjima daj da se u necemu slozimo i podrzimo jbg
blue815 je napisao/la:sabane sabanski evo ti isjecak iz novina "INDIJANAC"
:* :*
sta onda lupetas gluposti o nama kada nemas pojma prvi si poceo indijanac :*[/quote]
sta sam ja to rekao bgti ja samo cinjenice dajem i dokaze na yt vas nema 2000 ali brojniji ste od nas i sta sad ... jel treba dalje da se svadjamo i tako to ??[/quote]
mah kako god.......... boze sacuvaj da se svadjam to mi je zadnje na pameti! pozz
ajd ljudi malo lakse ba popustite vise jbg nije ovo tema o ratu i tim sranjima daj da se u necemu slozimo i podrzimo jbg
druze nadji i jedan moj citat od prije koji je asocirao na ratna doba....??? eto ratovao je luka neka nam prica dozivljaje od oklopnog voza,preko novalica, kracana, sibovca, pozarika, begovine itd itd ...... vidim uzivio see covjek jbt gorivo hah o Boze dagi
druze nadji i jedan moj citat od prije koji je asocirao na ratna doba....??? eto ratovao je luka neka nam prica dozivljaje od oklopnog voza,preko novalica, kracana, sibovca, pozarika, begovine itd itd ...... vidim uzivio see covjek jbt gorivo hah o Boze dagi[/quote]
ma ne zanima me samo vi ...vas dvojica ako u tome vidite neko uzivanje poozzz i sretno naredno kolo i gradini i zvijezdi
a boze dragi pa ovo nam stvarno ne treba.bezveze prepirke a nigdje veze sa temama samo mi cudo sto moderator ne podijeli koju bananu da se malo smiri situacija..
zmaj_Bosne je napisao/la:Jestel završili? Kako je to sve ružno pročitat. Ima boljit tema za diskusije od ovih što ste ih pronašli.
Nadam se da jesu
Složio bih se sa Pirlom u većini stvari..
A dobro je , kad već ovi naši srebreničani neće da pišu na forumu a ni da tribinu naprave.. prisiljeni smo da to budu Gradačačani.. i na forumu a i na njihovom stadionu igramo
Niko riječi nije rekao ni na manjoj tribini. Sve je bilo fer i korektno. Mada je bilo većina naših ljudi..
svaka čast Gradačačanima koji su pružili podršku našem klubu.Bilo je lijepo u subotu vidit invaziju Srebreničana na Gradačac. Pola sata je trebalo da se izadje s parkinga na stadionu,Gradačac bio blokiran vozilima. Nadam se da ce mo isto ponovit i sad u subotu.
Izgleda da je sutra sastanak neki između opstine i uprave da se dogovore. A evo jednog textića
Kada će početi gradnja zapadne tribine na stadionu u Srebreniku?
Iako je već prije otprilike dva mjeseca najavljen početak izgradnje zapadne tribine na Gradskom stadionu u Srebreniku, izgleda da od toga bar do polusezone neće biti ništa.
Upravo zbog jučerašnjeg remija, te izgubljena dva boda u utakmici u kojoj su plavi bar na papiru bili domaćini, navijači smatraju da se to ne bi dogodilo da se utakmica igrala u Srebreniku. Podsjetimo, na zadnjoj skupštini Gradine načelnik Mehmed Bajrektarević je rekao kako bi igranje eventualnih premierligaških utakmica na nekom drugom stadionu (Tuzla,Orašje,Gradačac) bio promašaj i da “to nije to”, dodavši “Hoćemo da igramo u Srebreniku”.
Međutim, trenutno niko od ljudi iz uprave te od navijača Gradine ne zna kad će krenuti proces izgradnje tribine. Dok je ova tema svakako jedna od glavnih misterija te priča u gradu, na mjestu predviđenom za izgradnju zapadne tribine nije se pojavila još ni jedna ”mašina” koja bi bar dala neke manje naznake da će se utakmice uskoro moći igrati u Srebreniku. Igrači plave momčadi “prisiljeni” su da utakmice igraju u Gradačcu, što im svakako ne ide u prilog. Iako su navijači te klub jedini koji ispaštaju, preostaje im samo da se nadaju da će se brže-bolje stvoriti uslovi na Gradskom stadionu u Srebreniku kako bi mogli uživati gledajući utakmice u svom gradu.
Brcko87 je napisao/la:svaka čast Gradačačanima koji su pružili podršku našem klubu.Bilo je lijepo u subotu vidit invaziju Srebreničana na Gradačac. Pola sata je trebalo da se izadje s parkinga na stadionu,Gradačac bio blokiran vozilima. Nadam se da ce mo isto ponovit i sad u subotu.