FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 06 avg 2012, 22:24

Sad će nas Pile opet furat tri dana...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 avg 2012, 22:24

Amar ga ne zove valjda je shvatio nakon prijašnjih pokušaja da o tome nema govora sa druge strane mu Borac nudi 60 milja a vi toliko niste nudili i pored toga svega on se nada i dalje pozivu Sarajeva kad god došao. Ko god ti je to rekao slagao ti je
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 06 avg 2012, 22:25

PL BiH -1 je napisao/la:Amar Osim opet "nagovara" Alena Skoru da potpise za Zelju. Skoro trazi da ga postedi igranja u derbiju. Borac mu nudi istu platu kao i Zeljo. Za platu je mahalska za pregovore je provjerena.
skoro u zelji = misaona recenica ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 avg 2012, 22:34

PL BiH -1 je napisao/la:Amar Osim opet "nagovara" Alena Skoru da potpise za Zelju. Skoro trazi da ga postedi igranja u derbiju. Borac mu nudi istu platu kao i Zeljo. Za platu je mahalska za pregovore je provjerena.
Da je Adilovic prodan u ovo bi i povjerovao. Ovako nista od toga
NO PYRO NO PARTY

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 06 avg 2012, 22:41

Buu je napisao/la:
Jos uvijek se moze prodati :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 06 avg 2012, 22:50

Ovo igranje u Evropi nama dodje ko dzehenem,prvo nas nalupa rezultatski ko stigne a onda jos mi placamo Uefi(umjesto da zaradimo) za nastup sto zbog "inteltualaca"na tribinama sto zbog ponasanja igraca(mislim na kartone).Jos kada se na ovo dodaju troskovi puta,spavanja i slicno.Klub umjesto da zaradi on samo placa ni kriv ni duzan,hocemo bolji stadion,bolje uslove na jugu,kvalitetan WC-e a ponasamo se kao zadnji debili i klubu izbijamo stotine hiljada maraka bakljadama u korist naseg saveza i Uefe,nista ja vama nebi napravio jer ovo prelazi svaku mjeru.I za kraj do daljneg nema novog WC-a i serite u gace jer po vasem ponasanju mnogi od vas jos nose pelene.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 avg 2012, 22:52

Platila UEFA pripreme u Austriji sada došao vakat da uzmu pare nazad
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 06 avg 2012, 23:10

Minhi je napisao/la:Ima li gdje Bukija zvanog 'marketing menager'?
Vidio ga veceras, sjedi u onoj cafe-slasticarnoj Ramis kod malog mosta - Ars Aevi u Vilsonovom... :mrgreen:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 avg 2012, 23:15

Buu je napisao/la:
ništa mi živce ne kida ,ko igrači koji dolaze kao pojačanja a nisu prošli pripreme .Dva mjeseca pauze niko ne dođe a onda se pregovara sa igračem koji nije šutno loptu pola godine i uz to traži 60 000 i da ne igra derbi ,gdje tu logika

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 avg 2012, 23:41

ipetm je napisao/la:Sad će nas Pile opet furat tri dana...
Nek neko pita na pitarskoj temi o kakvom se igracu radi, koja pozicija i to. :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 avg 2012, 00:15

ipetm je napisao/la:Napokon http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
mogli su vala na desnoj strani maknuti iz kadra jamaka sa flasterom na glavi :lol: :lol: :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 00:57

I ja baš to hoću da napišem... :lol: :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 07 avg 2012, 01:22

Otkud to da vi i Borac igrate 19. na Grbavici

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 avg 2012, 01:24

i eto koji smo mi debili mislim ne mi nego ovi kreteni kad donese i zapali onu baklju ja bi mu je u usta stavio, sta se htjelo postici time dobro znamo kako to UEFA kaznjava i koliko god mi nesto UEFA=MAFIJA mi nista necemo promjeniti, i sad se mi mozemo zaliti koliko hocemo sto nema pojacanja joj vako joj nako a 29.000 eura moramo platiti radi par kretena cije nam baklje nista nisu pomogle nego odmogle, pa zar insmo mogli kao prosle sezone kad nijedna petarda nije bacena ona najmanja a kamoli nesto drugo i uostalom pa dajte baklje su isfurale vec odavno samo grla i dlanovi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 07 avg 2012, 01:35

SarajlijaTM je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Napokon http://fkzeljeznicar.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
mogli su vala na desnoj strani maknuti iz kadra jamaka sa flasterom na glavi :lol: :lol: :lol:
Ja bas krenuo da napisem žiku Jamaka sa flasterom :lol: izudarao ga mali Ramić samo tako dobro je i prosao tada :mrgreen:
evo na transfermarktu ako ikome ista znaci vrijednost cijelog tima je pala za 300.000 eura :)
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 avg 2012, 01:38

kako mogu staviti sliku ovdje preko koje stranice,imageshack zahtjeva neku registraciju
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 avg 2012, 01:53

slika kako bi lijepo bilo nesto ovako slicno uraditi ovaj zapad
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 avg 2012, 01:59

I SAD NAPUNITI GRBAVICU POGOTOVO OVI PAMETNJAKOVICI STO PALE TE BAKLJE DA KLUB ZARADI TACNO KOLIKA JE KAZNA I DA SE PLATI mada znamo da od toga nema nista
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 07 avg 2012, 02:13

Pa fazon je što će se protiv Boraca opet zapaliti najmanje 10 baklji i onda će se opet morati platiti kazna, ali ovaj put FS BiH. :mrgreen:

Pisalo se ovdje da mi ne plaćamo savezu kazne nego nam savez to kompenzira kroz nastupe omladinskih reprezentativnih selekcija na Grbavici, ali pošto je na Grbavici zabranjeno igranje bilo kakvih međunarodnih utakmica onda nam ne gine plaćanje sljedeće sezone. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 avg 2012, 02:15

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa fazon je što će se protiv Boraca opet zapaliti najmanje 10 baklji i onda će se opet morati platiti kazna, ali ovaj put FS BiH. :mrgreen:

Pisalo se ovdje da mi ne plaćamo savezu kazne nego nam savez to kompenzira kroz nastupe omladinskih reprezentativnih selekcija na Grbavici, ali pošto je na Grbavici zabranjeno igranje bilo kakvih međunarodnih utakmica onda nam ne gine plaćanje sljedeće sezone. :mrgreen:
ma kreteni brate jednostavno kreteni zapale par baklji naprave špar slika i sad kao wow kako izgleda ma smao grla i dlanovi to je navijanje engleski stil samo baklje brate isfurale kad i kad relno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Google [Bot], primussucks i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []