Isto tako i vjeruj mi da više poštuje instituaciju kluba od pola ovih ''naših'' tipa Jamaka.nime_tm87 je napisao/la:Prava radilica, suti i igra... jedan od drazih igraca u poslijeratnoj historiji Zelje...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je sa japancem Yoshida u raji poznatiji kao "Joši" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
ovaj bod iz Travnika i nije los kad se u obzir uzme kako smo tamo prolazili proteklih godina, ali sada je najvaznije upisati pobjedu na Grbavici protiv Borca jer nam slijede dva teska gostovanja i bitno je da ostanemo pri vrhu, a svima nama je poznata situacija o najavljivanju duple krune od strane komsija u augustu
nema sumnje da ce ekipa proigrati kako treba Amar ce to srediti samo je upitno koliko je to vremenski, ali i ove godine možemo ocekivati potpunu dominaciju u drzavi . A onim komentarima za Osima je suvisno trositi rijeci. ZA SVE TI HVALA AMARE 
Mi smo Željini, Željo je naš!
I ja se to pitam.Elegant je napisao/la:Sta je sa japancem Yoshida u raji poznatiji kao "Joši" ?
I mene ovo zanima.. ja bih da sam na Amarovom mjestu, prebacio Benju na zadnjeg veznog jer mu je to prirodna pozicija a Jošia stavio na beka i zanima me samo hoce li onaj Tomislav Tomic dobiti šansu,nisam puno pratio ovog igrača pa ne znam kakvim kvalitetom raspolaže.. po meni Brkovic ce eksplodirati ove sezone,takav osjecaj imam,na pripremama je zabijao ali ...Elegant je napisao/la:Sta je sa japancem Yoshida u raji poznatiji kao "Joši" ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Josi je tu... i vjerovatno ce da dobija polako sansu, nebi me cudilo da potpuno uzme Benji poziciju...
i meni, kakva koincidencijanime_tm87 je napisao/la:Prava radilica, suti i igra... jedan od drazih igraca u poslijeratnoj historiji Zelje...![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- bistrikboy
- Kontakt:
Cudilo bi te vjeruj minime_tm87 je napisao/la:Josi je tu... i vjerovatno ce da dobija polako sansu, nebi me cudilo da potpuno uzme Benji poziciju...
Sto se tice Kvesica,hvala mu na lijepim lijepim rijecima i neka produzi ugovor
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@Željooo
Benjo nema šanse da igra na poziciji DM. Možda na menađeru. Prije par dana smo o tome raspravljali i nema teorije da Benjo može igrati zadnjeg veznog...
Benjo nema šanse da igra na poziciji DM. Možda na menađeru. Prije par dana smo o tome raspravljali i nema teorije da Benjo može igrati zadnjeg veznog...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
brate zar mu to nije bila prirodna pozicija još i u juniorima,a jedan je i od najbolje pripremljenijih igrača što se tice fizičke spreme pred svaku sezonu.. al sve što Amar odluci ja se slažem sa tim,ako ga postavi na gol ,ok,ako ce nam to kao i do sada donijeti uspjeh..ipetm je napisao/la:@Željooo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
nema sanse da Benjo moze igrati ,po meni bilo koju poziciju od trenutne jer on nema potrebnu gradju niti agresivnost za zadnjeg veznog iako je jedan od najspremnijih igraca u ekipi, a Joši se ne cini losim i moguce je da mu uzme poziciju, ako nista bice veca konkurencija na toj pozicijiŽeljooooo je napisao/la:I mene ovo zanima.. ja bih da sam na Amarovom mjestu, prebacio Benju na zadnjeg veznog jer mu je to prirodna pozicija a Jošia stavio na beka i zanima me samo hoce li onaj Tomislav Tomic dobiti šansu,nisam puno pratio ovog igrača pa ne znam kakvim kvalitetom raspolaže.. po meni Brkovic ce eksplodirati ove sezone,takav osjecaj imam,na pripremama je zabijao ali ...Elegant je napisao/la:Sta je sa japancem Yoshida u raji poznatiji kao "Joši" ?
Mi smo Željini, Željo je naš!
Pa nije sve u fizici treba imat nesto i u glavi, pa taj jos malo pa se saplice od loptuŽeljooooo je napisao/la:brate zar mu to nije bila prirodna pozicija još i u juniorima,a jedan je i od najbolje pripremljenijih igrača što se tice fizičke spreme pred svaku sezonu.. al sve što Amar odluci ja se slažem sa tim,ako ga postavi na gol ,ok,ako ce nam to kao i do sada donijeti uspjeh..ipetm je napisao/la:@Željooo
Steta sto ne poradi malo na tome jos je mlad.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kako je to fino na ovom forumu, branis cast komsijskog kluba, drzavu i Ramazan od ataka homoseksualnog Slovenca na navedene tacke..i dobijes ban..svaka cast admini..
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Necu više pljuvati došljake u Sarajevu, da ne bih opet dobio ban !
Forza Juve !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..FC Sarajevo..
Bas tako, sto se vjerujem svih navijaca tice najbolji pokazatelj svega sto govori je nek produzi ugovor a vjerujem i da hoce Josip je fin momak i dobar fudbaler.bistrikboy je napisao/la:Cudilo bi te vjeruj minime_tm87 je napisao/la:Josi je tu... i vjerovatno ce da dobija polako sansu, nebi me cudilo da potpuno uzme Benji poziciju...
Logicno je da mi navijaci najvise gledamo u igrace ko dolazi ko ide ko je u kavoj formi ali po mom misljenju trebamo malo vise pogledati u ovom trenutku u upravu.Tacnije trebamo ljude koji ce olaksati Amaru njegov posao.Nedavni intervju Zuje meni samo pokazuje neozbiljnost u upravi pogotovo ono eto nek dodju dvojica ja cu ih imenovati ( najvici Zelje vec imaju mjesto ).S druge strane je Zujo u pravu kada kaze ne mogu se ja kao precjednik kluba bakcat sa tavim stvarima ali ima sa cim se moze bakcat.Uradi reorganizaciju u klubu uposli dva covjeka da rade svoj posao ako se steknu uslovi zaposli jos nekog i tako redom.Napravite poslovni plan za godinu dana eto nemora nista vise.Uradite upola onoga sto je Amar napravio sa ekipom i svi ce biti presretni.Ako napravimo ovo da klub prati igrace napravicemo i vise u evropi i u ligi.Nek posalju ljude u maribor, neka vide kako jedan klub funkcionise, neka neko tamo provede mjesec dana na usavrsavanju.Ne interesuje me jeli Buki legenda kluba je li Dzelo legenda kluba ako primaju platu treba da je i zarade.Svu energiju navijaca treba usmjeriti u tom pravcu jer je sad jako bitan period za to nesto.Ako se ovo napravi i stadion ce biti blizu i trening kamp i generlni sponzor.treba vrsiti pritisak na njih i ne dozvoliti im da se kriju iza rezultata i budali je jasno da moze mnogo bolje.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 07 avg 2012, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Benjo je mlad i ima prostora za napredak al on se uopšte ne trudi da napreduje.. njegovi poroci ga ubiše.. a kad živiš sportskim nacinom života nešto tipa Kvesić onda ceš i uspjeti..uvijekuztebe1921 je napisao/la:nema sanse da Benjo moze igrati ,po meni bilo koju poziciju od trenutne jer on nema potrebnu gradju niti agresivnost za zadnjeg veznog iako je jedan od najspremnijih igraca u ekipi, a Joši se ne cini losim i moguce je da mu uzme poziciju, ako nista bice veca konkurencija na toj pozicijiŽeljooooo je napisao/la:I mene ovo zanima.. ja bih da sam na Amarovom mjestu, prebacio Benju na zadnjeg veznog jer mu je to prirodna pozicija a Jošia stavio na beka i zanima me samo hoce li onaj Tomislav Tomic dobiti šansu,nisam puno pratio ovog igrača pa ne znam kakvim kvalitetom raspolaže.. po meni Brkovic ce eksplodirati ove sezone,takav osjecaj imam,na pripremama je zabijao ali ...Elegant je napisao/la:Sta je sa japancem Yoshida u raji poznatiji kao "Joši" ?
Evo primjer Stanića.. prije utakmice protiv Maribora tj. dan prije nego što su trebali krenuti za Maribor vidim Stanica u kafani na Bjelavama.. i šta ja mogu ocekivati od takvog igrača.. ok, razumijem i ti si čovjek i ti imaš potrebe da izađeš sa društvom al dan prije odlaska da se ubiješ od alkohola,
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sex droga alkohol pa tek onda fudbal moto igraca želje
mali josi ce da bude najbolji samo tako.. samo ga amar treba uzet po svoje da ne bude pod uticajem ovih ostalih ljencuga
mali josi ce da bude najbolji samo tako.. samo ga amar treba uzet po svoje da ne bude pod uticajem ovih ostalih ljencuga
Bio sam u Travniku,vidjelo se ko hoce da igra,ko se zasitio,na koga mozes racunati...
Evo ukratko,Zeba odmah zamjenjen,znaci sef vidio,sef reagovao,to mi se svidja,treba stvari dovoditi na svoje.
Po onom sto sam vidio u Travniku Zeba bezvoljan,bezidejan nezainteresovan,nemam insider info al ono je amaterski totalno i vidi se da igra protiv maribora nije los dan.
Jos jedan koji se nespominje jer nije skrivio go je Bogi,onako lose izdanje u Travniku,pa nije ni cudo sto je protiv Maribora bio najlosiji,toliko je nesiguran bio,ispao par puta ko na terminu,ama uzas,Kerla se polomio i za njega i zasebe.
Jamak,Svraka,e tu nema bojkota,oni igraju koliko mogu i znaju a da li znaju dovoljno???
Vernes solidan vrijeme da mu se da malo vise prostora a ne da se na njemu lome kola i da svaki put ispasta.
Kesa,Benjo,dobri,Bekric takodje solidan,golman nako...
Elem,teoretski smo jos uvijek jaki,treba ovo AO da preslozi pa da to opet pocne liciti na nesto.
Evo ukratko,Zeba odmah zamjenjen,znaci sef vidio,sef reagovao,to mi se svidja,treba stvari dovoditi na svoje.
Po onom sto sam vidio u Travniku Zeba bezvoljan,bezidejan nezainteresovan,nemam insider info al ono je amaterski totalno i vidi se da igra protiv maribora nije los dan.
Jos jedan koji se nespominje jer nije skrivio go je Bogi,onako lose izdanje u Travniku,pa nije ni cudo sto je protiv Maribora bio najlosiji,toliko je nesiguran bio,ispao par puta ko na terminu,ama uzas,Kerla se polomio i za njega i zasebe.
Jamak,Svraka,e tu nema bojkota,oni igraju koliko mogu i znaju a da li znaju dovoljno???
Vernes solidan vrijeme da mu se da malo vise prostora a ne da se na njemu lome kola i da svaki put ispasta.
Kesa,Benjo,dobri,Bekric takodje solidan,golman nako...
Elem,teoretski smo jos uvijek jaki,treba ovo AO da preslozi pa da to opet pocne liciti na nesto.
Placa se ulaz, ne znam odakle vam takve informacije iz dana u dan sve same gluposti.fibonacci je napisao/la:Koliko je istina da ce biti besplatan ulaz protiv Borca?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svaka cast za post sve je super moramo biti zadovoljni dupla ali ovu sansu da se izdignemo od ostalih klubova treba iskoristiti znaci mora jos bolje stim da sam misljenja da mi kao navijaci treba da nesto da uradimo kako bi pomogli klubu ima covjek nekih ideja ali treba da se ujedinimo neznam sta ali imam osjecaj da i mi trebamo pomocipile87 je napisao/la:Bas tako, sto se vjerujem svih navijaca tice najbolji pokazatelj svega sto govori je nek produzi ugovor a vjerujem i da hoce Josip je fin momak i dobar fudbaler.bistrikboy je napisao/la:Cudilo bi te vjeruj minime_tm87 je napisao/la:Josi je tu... i vjerovatno ce da dobija polako sansu, nebi me cudilo da potpuno uzme Benji poziciju...
Logicno je da mi navijaci najvise gledamo u igrace ko dolazi ko ide ko je u kavoj formi ali po mom misljenju trebamo malo vise pogledati u ovom trenutku u upravu.Tacnije trebamo ljude koji ce olaksati Amaru njegov posao.Nedavni intervju Zuje meni samo pokazuje neozbiljnost u upravi pogotovo ono eto nek dodju dvojica ja cu ih imenovati ( najvici Zelje vec imaju mjesto ).S druge strane je Zujo u pravu kada kaze ne mogu se ja kao precjednik kluba bakcat sa tavim stvarima ali ima sa cim se moze bakcat.Uradi reorganizaciju u klubu uposli dva covjeka da rade svoj posao ako se steknu uslovi zaposli jos nekog i tako redom.Napravite poslovni plan za godinu dana eto nemora nista vise.Uradite upola onoga sto je Amar napravio sa ekipom i svi ce biti presretni.Ako napravimo ovo da klub prati igrace napravicemo i vise u evropi i u ligi.Nek posalju ljude u maribor, neka vide kako jedan klub funkcionise, neka neko tamo provede mjesec dana na usavrsavanju.Ne interesuje me jeli Buki legenda kluba je li Dzelo legenda kluba ako primaju platu treba da je i zarade.Svu energiju navijaca treba usmjeriti u tom pravcu jer je sad jako bitan period za to nesto.Ako se ovo napravi i stadion ce biti blizu i trening kamp i generlni sponzor.treba vrsiti pritisak na njih i ne dozvoliti im da se kriju iza rezultata i budali je jasno da moze mnogo bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.