FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno vam protiv Zete i izvinite sto smo vam uzeli bod

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
ZABORAVI !!!!! Kad moram ovako da ti pišemfredi je napisao/la:ja samo kazem da nije jos odbio.mozda ce odbiti mozda ce zajebati borac ali jos nije odbio i ceka se njegov odgovor.a vi vjerujte sta hocete
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Niste ga uzeli zaslužili ste ga borili se i izborili i to je toCrni gavran je napisao/la:Sretno vam protiv Zete i izvinite sto smo vam uzeli bod![]()
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Čeka on qurac moj...čeka da ga neko iz inostranstva pogleda,Sarajevo je od.ebo zbog amaterske ekipehearts je napisao/la:Škoro niješuapk i to zaboravite. Šupak je onaj ko ne zovne takvog igrača a treba muu. A da je jad mogao je prihvatiti Osimove pozive, ili NIjazove ili da je željan para mogao je odmah prihvatiti poziv Borca. Ali nije i neće jer se nada pozivu Sarajeva
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Oni koji putuju autobusima UNFKS ne moraju dolaziti da kupe kartu. Njima ce biti omoguceno da kupe kartu u autobusu i nikako ne mogu ostati bez nje. Za sve ostale koji zele kartu vazi kasaba danas i sutra od 18:00 do 20:00.
Prenesite ovo raji koja ide u Podgoricu!
Prenesite ovo raji koja ide u Podgoricu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako kažu i ćorava koka zrno ubode...hearts je napisao/la:Niste ga uzeli zaslužili ste ga borili se i izborili i to je toCrni gavran je napisao/la:Sretno vam protiv Zete i izvinite sto smo vam uzeli bod![]()
Svaka čast na bobi, možete ga proslaviti na Kamberović polju
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
kakav je alen basic?on je potpisao
- Hordas Doboj
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 07 avg 2012, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Naša uprava ako je pametna,trebala bi preći preko svega što je bilo i uzeti ŠKORU,a siguran sam nakon par golova,da bi ovo malo navijača sarajeva koji ga kao više ne vole, bilo uz našeg najboljeg poslijeratnog igrača. SA ŠKOROM TITULA 100%
Tako je,nek pristane na ugovor od 6 mjeseci,prima platu pa nek ide u Wurzburger Kickersjer oni imaju bolje uslove.Alen1987 je napisao/la:Naša uprava ako je pametna,trebala bi preći preko svega što je bilo i uzeti ŠKORU,a siguran sam nakon par golova,da bi ovo malo navijača sarajeva koji ga kao više ne vole, bilo uz našeg najboljeg poslijeratnog igrača. SA ŠKOROM TITULA 100%
Trebali bi pokusati nafatati Hotu,Pelaka,Ihtijarevica,Avdica i ostale legende.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Tarabafredi je napisao/la:kakav je alen basic?on je potpisao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko ce pored BHT prenosit tekmu,da li ce Crnogorska tv -drzavana,jer imam njih a nas nemam..
Nije do mene,do BHT je
Nije do mene,do BHT je
Mislim da ce TV CG sat raditi prenos...ahmic je napisao/la:Ko ce pored BHT prenosit tekmu,da li ce Crnogorska tv -drzavana,jer imam njih a nas nemam..
Nije do mene,do BHT je
Edit: Ili mozda cak i nece
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da ce TV CG sat raditi prenos...hilmo je napisao/la:ahmic je napisao/la:Ko ce pored BHT prenosit tekmu,da li ce Crnogorska tv -drzavana,jer imam njih a nas nemam..
Nije do mene,do BHT je
Edit: Ili mozda cak i nece
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote
Sudeci po ovome ,onda nista...
- Crni gavran
- Kontakt:
Jel u cetvrtak utakmica? Nemojte se ljutiti na mene, najvise volim Sarajeva ali samo poslije Čelika 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jerste Gavrane u četvrtak hvala ti normala jarane vidi uplaćeno za Titograd!Crni gavran je napisao/la:Jel u cetvrtak utakmica? Nemojte se ljutiti na mene, najvise volim Sarajeva ali samo poslije Čelika
Sarajevo ljubavi moja!
**** će biti tamo. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bio je za deset igrač, ode vani i propade ko žeton ,ne znam nisam ga dugo gledao ali kad se vratio nula bodova je biomiky_hz je napisao/la:Tarabafredi je napisao/la:kakav je alen basic?on je potpisao
Sarajevo ljubavi moja!
Hota se svaki ljetni prijelazni rok se povezuje sa SarajevomNapoli je napisao/la:Tako je,nek pristane na ugovor od 6 mjeseci,prima platu pa nek ide u Wurzburger Kickersjer oni imaju bolje uslove.Alen1987 je napisao/la:Naša uprava ako je pametna,trebala bi preći preko svega što je bilo i uzeti ŠKORU,a siguran sam nakon par golova,da bi ovo malo navijača sarajeva koji ga kao više ne vole, bilo uz našeg najboljeg poslijeratnog igrača. SA ŠKOROM TITULA 100%
Trebali bi pokusati nafatati Hotu,Pelaka,Ihtijarevica,Avdica i ostale legende.
Što se Škore tiče ja mu ne mogu ništa zamjeriti jer nas je stvarno mnogo zadužio(dao je bar 7 golova Želji,a ostalo i sami znate). Razumijem i ove što ne mogu da mu pređu preko nekih stvari,ali sam siguran da nije sve onako kako se u medijima prikazalo o Škorinom zadnjem odlasku iz Sarajeva u treću austrijsku ligu. Pa možete misliti,kad je svoj voljeni klub ostavio i otišao u 3.ligu (pa to ne bi uradio ni neko ko nema nikakve veze sa sarajevom,a ne osoba koja je prvenstveno navijač,a onda i igrač sarajeva). Siguran sam da je neko iz uprave kriv...Treba sa Škorom napraviti intervju i pitati ga da objasni šta je tad bilo...Tada bi saznali pravu istinu,sve ostalo su samo nagađanja.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Futbol, Google [Bot], SHZ82 i 37 gostiju.