FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DonVito
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DonVito » 07 avg 2012, 15:05

hearts je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Sretno vam protiv Zete i izvinite sto smo vam uzeli bod ;) :D
Niste ga uzeli zaslužili ste ga borili se i izborili i to je to
Kako kažu i ćorava koka zrno ubode...
Svaka čast na bobi, možete ga proslaviti na Kamberović polju :mrgreen:
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 avg 2012, 15:14

kakav je alen basic?on je potpisao

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 avg 2012, 15:26

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 07 avg 2012, 18:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 07 avg 2012, 15:37

Naša uprava ako je pametna,trebala bi preći preko svega što je bilo i uzeti ŠKORU,a siguran sam nakon par golova,da bi ovo malo navijača sarajeva koji ga kao više ne vole, bilo uz našeg najboljeg poslijeratnog igrača. SA ŠKOROM TITULA 100%

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 07 avg 2012, 15:42

Alen1987 je napisao/la:Naša uprava ako je pametna,trebala bi preći preko svega što je bilo i uzeti ŠKORU,a siguran sam nakon par golova,da bi ovo malo navijača sarajeva koji ga kao više ne vole, bilo uz našeg najboljeg poslijeratnog igrača. SA ŠKOROM TITULA 100%
Tako je,nek pristane na ugovor od 6 mjeseci,prima platu pa nek ide u Wurzburger Kickersjer oni imaju bolje uslove.
Trebali bi pokusati nafatati Hotu,Pelaka,Ihtijarevica,Avdica i ostale legende.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 avg 2012, 15:43

fredi je napisao/la:kakav je alen basic?on je potpisao
Taraba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 avg 2012, 16:07

Ko ce pored BHT prenosit tekmu,da li ce Crnogorska tv -drzavana,jer imam njih a nas nemam..
Nije do mene,do BHT je :-)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 avg 2012, 16:08

ahmic je napisao/la:Ko ce pored BHT prenosit tekmu,da li ce Crnogorska tv -drzavana,jer imam njih a nas nemam..
Mislim da ce TV CG sat raditi prenos...
Edit: Ili mozda cak i nece
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 avg 2012, 16:22

hilmo je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Ko ce pored BHT prenosit tekmu,da li ce Crnogorska tv -drzavana,jer imam njih a nas nemam..
Mislim da ce TV CG sat raditi prenos...
Edit: Ili mozda cak i nece
http://www.rtcg.me/program/programska-s ... anice.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote
Sudeci po ovome ,onda nista...

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 07 avg 2012, 17:38

Jel u cetvrtak utakmica? Nemojte se ljutiti na mene, najvise volim Sarajeva ali samo poslije Čelika :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 avg 2012, 17:50

Crni gavran je napisao/la:Jel u cetvrtak utakmica? Nemojte se ljutiti na mene, najvise volim Sarajeva ali samo poslije Čelika :D
Jerste Gavrane u četvrtak hvala ti normala jarane vidi uplaćeno za Titograd!
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 07 avg 2012, 17:52

**** će biti tamo. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 avg 2012, 17:53

miky_hz je napisao/la:
fredi je napisao/la:kakav je alen basic?on je potpisao
Taraba
Bio je za deset igrač, ode vani i propade ko žeton ,ne znam nisam ga dugo gledao ali kad se vratio nula bodova je bio
Sarajevo ljubavi moja!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 07 avg 2012, 18:46

Napoli je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Naša uprava ako je pametna,trebala bi preći preko svega što je bilo i uzeti ŠKORU,a siguran sam nakon par golova,da bi ovo malo navijača sarajeva koji ga kao više ne vole, bilo uz našeg najboljeg poslijeratnog igrača. SA ŠKOROM TITULA 100%
Tako je,nek pristane na ugovor od 6 mjeseci,prima platu pa nek ide u Wurzburger Kickersjer oni imaju bolje uslove.
Hota se svaki ljetni prijelazni rok se povezuje sa Sarajevom :lol:
Što se Škore tiče ja mu ne mogu ništa zamjeriti jer nas je stvarno mnogo zadužio(dao je bar 7 golova Želji,a ostalo i sami znate). Razumijem i ove što ne mogu da mu pređu preko nekih stvari,ali sam siguran da nije sve onako kako se u medijima prikazalo o Škorinom zadnjem odlasku iz Sarajeva u treću austrijsku ligu. Pa možete misliti,kad je svoj voljeni klub ostavio i otišao u 3.ligu (pa to ne bi uradio ni neko ko nema nikakve veze sa sarajevom,a ne osoba koja je prvenstveno navijač,a onda i igrač sarajeva). Siguran sam da je neko iz uprave kriv...Treba sa Škorom napraviti intervju i pitati ga da objasni šta je tad bilo...Tada bi saznali pravu istinu,sve ostalo su samo nagađanja.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 avg 2012, 18:48

Alen1987 je napisao/la:
Napoli je napisao/la:
Hota se svaki ljetni prijelazni rok se povezuje sa Sarajevom :lol:
Što se Škore tiče ja mu ne mogu ništa zamjeriti jer nas je stvarno mnogo zadužio(dao je bar 7 golova Želji,a ostalo i sami znate). Razumijem i ove što ne mogu da mu pređu preko nekih stvari,ali sam siguran da nije sve onako kako se u medijima prikazalo o Škorinom zadnjem odlasku iz Sarajeva u treću austrijsku ligu. Pa možete misliti,kad je svoj voljeni klub ostavio i otišao u 3.ligu (pa to ne bi uradio ni neko ko nema nikakve veze sa sarajevom,a ne osoba koja je prvenstveno navijač,a onda i igrač sarajeva). Siguran sam da je neko iz uprave kriv...Treba sa Škorom napraviti intervju i pitati ga da objasni šta je tad bilo...Tada bi saznali pravu istinu,sve ostalo su samo nagađanja.
A vidis ja sam siguran da niko iz uprave nije kriv.Moguce da je kriva neka treca osoba, neko ko ga je nahusko na klub tipa gdje ces tamo ovi pojma nemaju, neces dobit plate po godine isl..

1987HZ
Kontakt:

Post Postao/la 1987HZ » 07 avg 2012, 19:47

Pozdrav za BORDO bracu ! :D

payton

Post Postao/la payton » 07 avg 2012, 19:58

Skori je familija sapnula da ne potpisuje. Bio je blizak njima a ni sada nije daleko od njih. Price o tome kako nece dobiti plate itd su istinite. Covjek vjeruje tim LOPOVIMA i UHLJUPIMA (bar tada) i otisao je u 3 austrijsku ligu da igra za platu od 6 milja eura.
Ja mu ne mogu halaliti , zabijanje noza u ledja kad nam je najvise trebao, Vrati se Alene , ali sada u NK Maribor i budi trener pjetlica. Nisi ti vise onaj NAS stari Hordas Alen Skoro u koga sam se kleo..!!
YES.WE.DID.

High

Post Postao/la High » 07 avg 2012, 20:19

Od prošlog petka do danas je popunjeno deset buseva. Još sutra moguće uplate za hordanje u Podgoricu. Dakle, ovih deset buseva je samo sa UNFKS, bez Centre i ostalih privatnih auta/kombija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 07 avg 2012, 20:21

nezz dali je do sada o tome pisato mrsko mi citat ovo unazad
dali ce biti kakvog prijenosa za cet
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

High

Post Postao/la High » 07 avg 2012, 20:22

Hoće, na BHT1.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Konzerva i 67 gostiju.