FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Jedino ja od navijaca Borca izgleda podrzavam ovu odluku da nema odgadjanja...Postoji kalendar takmicenja i nemaju sta Mijo Jelic i nasa uprava da gataju kad ce im se cefnuti da igraju,ne treba praviti cirkus od takmicenja...Isto tako sam bio protiv onih smijesnih odgadjanja utakmica Slavije i Sarajeva zbog nastupa u Evropi,pa takve gluposti nema nigdje nego u Bih,cak ni u komsiluku a da ne govorim o ozbiljnim zemljama...a to sto ova kafanska dogovaranja i palanacko dogovaranje Borca i Sirokog nisu prosla,drago mi je i nek se taj Stojnic vec jednom opredjeli....samo me strah da ne usvoje nasu zalbu jer sam uvjeren da cemo jako dobro proci prekosutra i sigurno pobjediti i bez tog Stojnica ako je vec otisao u Wales kao sto kazu....
e i ja sam za to da se Stojnić opredeli... !!! Drekavac ode i ostavi praznu klupu ... !!! 

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Čestitam Borcu koji je trenutno broj 1 u Bosni i Hercegovini, po igri, po navijačima i još mnogo tome. Pred početak sezone sam rekao Velež i Borac moji favoriti za osvajanje lige. Prvi je Borac, mnogi su se smijali, ali očigledno je da sam bio u pravu. Veoma mi je drago zbog velikog kluba kao što je Borac da se vraća na staze stare slave. Imaju odlične navijače koji su uvijek dvanaesti ma ne dvanaesti i trinaesti igrač Borca. Svaka čast momci na redovnoj koreografiji, bakljadi i fenomenalnom navijanje. Ono što mi je drago , da nema nekih većih sukoba. Bravo momci.
' & " , ? је & & $ %. $ .
%, Рз88
' & " , ? је & & $ %. $ .
%, Рз88

RZ 88,hvala na cestitkama....istina ziva,ti si odmah poslije prvog kola i pobjede u Laktasima tvrdio da cemo biti prvaci,dobro se sjecam toga....nikome cak ni od nasih navijaca tako nesto nije palo na pamet da tvrdi,osim mozda VB 87 ako se ne varam....
Ako stvarno budemo prvi,imas pice kad prvi put dodjes u Banjaluku.Pozz
Nije samo zbog tebe,ali i ja Celiku zelim od srca da udje u seriju kao mi prosle godine od 15 mjesta nakon 6 kola na 5 mjesto na kraju i bod do Evrope,jer to BH velikanu kao sto je Celik i dolikuje....trebace vam malo radikalnija akcija kao sto su npr nasi Lesinari prije nepune dvije godine u Prnjavoru utrcali u teren poskidali igracima (nasim) dresove,isamarali Vranjesa i ostale i prekinuli utakmicu koju smo izgubili sluzbenim rez 0-3,ali otad je sve krenulo bolje!
Ako stvarno budemo prvi,imas pice kad prvi put dodjes u Banjaluku.Pozz
Nije samo zbog tebe,ali i ja Celiku zelim od srca da udje u seriju kao mi prosle godine od 15 mjesta nakon 6 kola na 5 mjesto na kraju i bod do Evrope,jer to BH velikanu kao sto je Celik i dolikuje....trebace vam malo radikalnija akcija kao sto su npr nasi Lesinari prije nepune dvije godine u Prnjavoru utrcali u teren poskidali igracima (nasim) dresove,isamarali Vranjesa i ostale i prekinuli utakmicu koju smo izgubili sluzbenim rez 0-3,ali otad je sve krenulo bolje!
vratite se temi
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Са " " у $
& је " ? /, " " ? & & " " " & " " " & је ? $ за 7. &, " се " у $, 30. &, у 18.30 на $ $ у ?.
% је $ $ " на $ "Пецара" у " ".
& је " ? /, " " ? & & " " " & " " " & је ? $ за 7. &, " се " у $, 30. &, у 18.30 на $ $ у ?.
% је $ $ " на $ "Пецара" у " ".
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pravedna i jedina moguca odluka.
Iako smo borcevci,hajde da budemo realni i kazemo da li bi bilo posteno prema Rudaru i Sarajevu koji svoje utakmice igraju u srijedu,da Borac i Siroki ispadnu pametnjakovici,odgode svoju utakmicu i u subotu veseli i odmorni istrce na megdan Rudaru i Sarajevu?
btw,jos jednom cu ponoviti da nama ovo vise odgovara nego Sirokom i da cemo pobjediti....
Iako smo borcevci,hajde da budemo realni i kazemo da li bi bilo posteno prema Rudaru i Sarajevu koji svoje utakmice igraju u srijedu,da Borac i Siroki ispadnu pametnjakovici,odgode svoju utakmicu i u subotu veseli i odmorni istrce na megdan Rudaru i Sarajevu?
btw,jos jednom cu ponoviti da nama ovo vise odgovara nego Sirokom i da cemo pobjediti....
Znas li mozda sta je sa povrijedjenim igracima? Da li ce LJubojevic i BIlbija igrati protiv Sirokog?Schlager je napisao/la:Pravedna i jedina moguca odluka.
Da li je Bilbija uopse prisustvovao danasnjem treningu?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ne znam,ali i ovi momci koji su dobili Zeljeznicara ce po meni pobijediti umorne i kartonima prorijedjene sirokobrijezane.....
glupo mi je ovo pisati ali cu to uraditi iz fazona cisto da budem malo glup!
nisu prihvatili da se utakmica odgodi zato sto je u pitanju borac!
(jbga morao sam, bilo je jace od mene
molim lesinare da mi ne zamjere)

nisu prihvatili da se utakmica odgodi zato sto je u pitanju borac!
(jbga morao sam, bilo je jace od mene

$ не $ "!
" $ вас,па " $ " "?" ' права $ " $ ",управе,а поготово тренера!!!
то $ ' $ јасно,јер " $ вас,а за то & $," $ " & $ за групу ? ?..." $ " ",&,& са '.....јер $ јесте," $ сте стварно ?,? " $ $ " ? % групе а & ' $ - '.
? ' везе,не & вас " за "," % ' $ $:
$ са еуро & ' право $ " јер " ? ТУ.& је напао,$ су ? "..." % ствар !
/,група $ свега," групе се ' ".......
" & ".....
то $ ' $ јасно,јер " $ вас,а за то & $," $ " & $ за групу ? ?..." $ " ",&,& са '.....јер $ јесте," $ сте стварно ?,? " $ $ " ? % групе а & ' $ - '.
" & ".....
rbl je napisao/la:$ не $ "!
" & ".....
Ja se potpuno slažem sa tobom, malo ljudi ima koji se bore za grupu i koji ginu dole u udruženju , a 95 % nas , sa tim mislim i na sebe drekavca ne radi ništa nego dodje na gotovo , oni momci što to rade dole svaka im čast , druga stvar to što se desilo kod Euro Benza , nemate vi šta da komentarišete, ko je bio dole zna šta se desilo i gotova rasprava , manijaci pišu da su bili djeca od 15 -16 god , ali znaju oni dobro starosnu dob tih momaka

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
Ovdje je tema FK Borac,i molim da se o tome pise...ima posebna tema o navijackoj sceni,a takodje ima sajt Lesinara na kojem,ako se ne varam postoji dogovor,cak pravilo,da se ni na jednom drugom sajtu ne pise nista o aktivnostima Lesinara...ali koliko sam vidio osim clana Borac U srcu i jos jednog zaboravio sam,koji stalno pisu nesto u fazonu kako su veliki Lesinari,ostali clanovi su OK i pisu o Borcu,a lesinare prokomentarisu sa strane sto je i normalno jer su oni vazan saraf u kompletnoj masineriji zvanoj FK Borac,a i sam sam bio clan,doduse odavno.....
I ako moze jedna dobronamjerna sugestija za navedenog clana Borac U srcu....ako je u pitanju neznanje i veliki uticaj HRT u Banjaluci pa si prekopirao BBB i ono njihovo Zg U srcu (sa naglaskom na veliko U) onda mogu razumjeti da si mlad i neiskusan,ali ako si svjesno uzeo taj nick to vec nije u redu....uglavnom i u jednom i u drugom slucaju,mislim da je apsurdno da jedan navijac Borca ima yakav nick....bez ljutnje,vjerujem da sam malo stariji od tebe i ovo ti stvarno dobronamjerno sugerisem.Ako vec mora biti taj nick,stavi barem malo u hebem mu misha!
I ako moze jedna dobronamjerna sugestija za navedenog clana Borac U srcu....ako je u pitanju neznanje i veliki uticaj HRT u Banjaluci pa si prekopirao BBB i ono njihovo Zg U srcu (sa naglaskom na veliko U) onda mogu razumjeti da si mlad i neiskusan,ali ako si svjesno uzeo taj nick to vec nije u redu....uglavnom i u jednom i u drugom slucaju,mislim da je apsurdno da jedan navijac Borca ima yakav nick....bez ljutnje,vjerujem da sam malo stariji od tebe i ovo ti stvarno dobronamjerno sugerisem.Ako vec mora biti taj nick,stavi barem malo u hebem mu misha!
- TheGroomLake
- Kontakt:
Mislim da nije u redu da tako govoris za covjeka koji je svojim radom i odnosom prema treninzima i prema igracima digao Borac a samim tim i grad Banjaluku kao nikad u zadnjih 20 godina..Sta bi bilo da je Borac zadnji na tabeli a on otisao pred kup sta bi onda pricao...Prije svega pokazao je kakav je covjek jer Olivera Jandrica cuva kao kap vode na dlanu a ovaj mu se oduzuje igrama na terenu..a mnogima nije poznato usudio bi se reci ogromnoj vecini na ovom forumu da je prije nekih 7-8 godina bila pokrenuta peticija protiv Baje Stojnica na pripremama u Herceg novom s ciljem da se otjera. Glavne kolovodje su bili Pedja Divljak,Oliver Jandric,i Dragan Benic...Potpisali su svi igraci neki zato sto su htjeli a neki zbog mira u ekipi..Baju su otjerali i ja znam kako mu je bilo tesko jer je na takav nacin otisao...Prije svega ta inicijativa je dosla od igraca koji su bili ponajbolji ali koji su i htjeli neprikosnoveni autoritet u ekipi...Smetalo im je sto se Baja priklanjao vise igracima koji se trude i zalazu extra na treningu i tvrdili su da ih on busi kako nemogu izdrazati njegove treninge(treninzi brzinske izdrzljivosti kod Baje su bili pakao) i kako utice na sefa struke da ih nestavlja u ekipu...Baja Stojnic je jedini zasluzan za sve ovo upamtite,poreda 25 igraca na treningu formira grupe i kaze e sad da vidimo ko nemoze..i da brzinsku izdrzljivost nekih 3.5 do 4km i tu se vidi ko se slepa a ko ne...Spremio je ekipu ko niko..tu su Jandric i Kliber uz mlade snage Kajkuta,Maksimovica,Vranjesa,Bilbiju i uspjeh je morao doci...Ako bude Kliber igrao u Prijedoru stavljam stan na pobjedu Borca!!pozzz? je napisao/la:e i ja sam za to da se Stojnić opredeli... !!! Drekavac ode i ostavi praznu klupu ... !!!
Ne sjecam se ad je neko napisao ovdje nesto protiv Baje i nacina na koji vodi Borac,to bi bilo suludo....jednostavno nekim ljudima,pa i meni,smeta sto cemo sutra igrati Kup a u subotu prvenstvo protiv Rudara bez sefa strucnog staba....i to je sve....voljeli bi da mjesto selektora kadeta prepusti nekome bar dok je nas trener.
Tebi je to normalno da ce on ostavljati ekipu kad god bude neka akcija kadeta?
- TheGroomLake
- Kontakt:
Naravno da je normalnoo jer covjek prije svega misli glavom svojom,vjeruj mi puno je jastrebova oko kluba koji bi ga rado otjerali,znas onu sve ti mogu oprostiti ali uspjeh nikako,i Vlado Jagodic je solidno vodio Borac pa je odletio preko noci,,,Jeli ga ko spominje?Jeli pita ko danas od onih 12000 ljudi na stadionu gdje taj Vlado...naravno niko..E tako moze i Baja da odleti..Jer u Borcu malo malo pa zapusu neki cudni vjetrovi..Zato je za njega bolje da drzi stolicu selektorsku jer ima ugovor sa savezom i koliko toliko nekakvu egzistenciju...A u Borcu sad jesi sad nisi...zamislio ovaj scenario da je Borac sad pred rudar 4-5 na tabeli i igra po sistemu toplo hladno...igra solidno kuci a na strani nije uzeo nista eto recimo capio bod neki..i dodje u prijedor i izgubi 2-0,bilo bi sve ok jeli tako,nije niko ni ocekivao bodove,a sta sad igras odlicno cijeli grad je uz tebe,pola banjaluke ce ici u Prijedor(ja prvi),Lesinara 10 autobusa lupam ..i okliznes se los dan i izgubis 2-0..I ljudi u klubu pametnjakovici zakljuce da je to bilo jako lose i pripreme te sta te ceka u slucaju jos nekakvog takvog kiksa..i naravno pod takvim pritiskom i ti slabije vodis tekmu i pravis losiju pripremu pred mec jer nisi opusten jer znas da ti neko gore radi o glavi...Zato je osnovno da puste covjeka da radi on zna najbolje sta ce i kako ce...pozzSchlager je napisao/la:Ne sjecam se ad je neko napisao ovdje nesto protiv Baje i nacina na koji vodi Borac,to bi bilo suludo....jednostavno nekim ljudima,pa i meni,smeta sto cemo sutra igrati Kup a u subotu prvenstvo protiv Rudara bez sefa strucnog staba....i to je sve....voljeli bi da mjesto selektora kadeta prepusti nekome bar dok je nas trener.
- Република Српска
- Kontakt:
baja je jedan od najpostenijih trenera u borcu unazad nekoliko godina. to najbolje znaju ovi koje je on vodio u mlađim kategorijama i pojedini roditelji koji su urigirali da im djeca igraju....
i slazem se vecim dijelom postova sa TheGroomLake -om
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
- TheGroomLake
- Kontakt:
Jako bitno je napomenuti da je Baja prosao juniorske selekcije kluba ali nikad nije nesto zvanicno zaigrao za Borac ili bar ne u nekom obimu vrijednom spominjanja...Igrao je dosta dugo za Banjalucki klub BSK i tu je ostavio neki trag...Sto ovo govorim...Iz prostog razloga sto on nije ljubomoran na Olivera koji je odigrao 400 utakmica za Borac ili na Ljubojevica koji je najbolji igrac grada u zadnjih 20 godina...A bilo je sujetnih trenera a ima ih i dan danas koji misle da se u njihovo vrijeme igrao najbolji fudbal i da su oni ti koji su legende kluba,naravno da jesu ali sve u svoje vrijeme...Zavist je ta koja je narusavala strukture kluba sve ove godine...Zato Velimir Stojnic Baja ne pati od toga da se nasali s Kliberom ili Jandricem,oslobodi ih par treninga ili nekih lijevih utakmica utorkom ili srijedom...Jer svi oni koji budu gradili autoritet na njima dvojici su osudjeni na propast jer takvim igracima moras udovoljiti a ove mladje ,tjeraj ,gazi jer jos ce ovog naseg vrbasa proteci dok odigraju i prodju pola onoga sta su prosli Jandric i Kliber..To Baja zna i to savrseno radi i vidi se da sve stima i da se zna ko kosi a ko vodu nosi..Zaric je kapiten s pravom do povratka Klibera, tu je i Oliver...On je prosao tezak period polomio prednje ukrstene nije ga bilo 7 mjeseci smijesila mu se transfer lista i Baja ga je vratio,i jos mu dao kapitensku...Neko bi se cudio ja ne..7 godina je u klubu fighter pravi i prije svega korektan i posten momak..Takvi trebaju Borcu i samo tako mozemo naprijed nikako drugacije...? & je napisao/la:baja je jedan od najpostenijih trenera u borcu unazad nekoliko godina. to najbolje znaju ovi koje je on vodio u mlađim kategorijama i pojedini roditelji koji su urigirali da im djeca igraju....
Šta je Bilbiji jel puno bolestan,ako jest žao mi ga je dobar igrač?
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
" је & $ $ се $ $ ? ? " $ $ " " у првенству " ' ?, & ? $ $ у ?, $ - ".ADMIR je napisao/la:Šta je Bilbiji jel puno bolestan,ako jest žao mi ga je dobar igrač?
- ' је " све $ претраге " његово $ стање је $. $ - овај & ? ' " & $ " " " ", а " се $ $ - ' & " ' " за наступе.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.