http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8214_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
crknite

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
nema potrebe da se nerviras, morate i vi nekad igrat Europa Ligu.Merlin2 je napisao/la:dajte idite na svoju temu i sanjate o tome kako je djubrentus najbolji na svijetu..... cijeli svijet zna ko ste i sta ste ustvari (gomila lopova i kupljenih dusa)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8214_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
crknite
Merlin2 je napisao/la:dajte idite na svoju temu i sanjate o tome kako je djubrentus najbolji na svijetu..... cijeli svijet zna ko ste i sta ste ustvari (gomila lopova i kupljenih dusa)
crknite
Cambiasso je i kao takav vjerovatno najbolji veznjak Intera, što dovoljno govori.Cambiasso ni lani nije odigrao mnogo utakmica, a zasigurno neće ni ove godine... on će biti rotacija/klupa... Zanetti je beton i dan danas naš najbolji igrač, ali on će dogodine biti na beku..... Mariga zadnji vezni i bit će na klupi.... Coutinho krilo, možda i najperspektivniji igrač lige trenutno... Guarin je stub veznog red i naš najvažniji igrač u idućoj sezoni...
Hoće, evo pretrgoste se od pojačanja i to sve WC igrači. Jači je za Coutinha, za koga još? Šta se promijenilo?kakve veze imaju te utakmice sa bilo čim pa da ti sudiš o ovome Interu.... zasigurno će doći jedan zadnji vezni i jedan bek + možda još krilo.... ovaj Inter je jači od onoga od lani, a s ova 3 pojačanja ćemo se boriti za Scudetto sigurno...
Naravno. Ima polovnjaka više, Mudyngaia.s prošlom sezonom se nemože povući nijedna paralela.... ovo je neki drugi Inter
Sačekaj kraj, tj. početak sezone, prvih par kola, pa ćeš vidjeti.iz tvojih postova vidimo da si dosta neinformisan i lupaš ha-bu neke idiotske zaključke pa je ok što tako misliš..
Barem ne nosimo etiketu lopovskog kluba, ah sta ces netko prosjek neko se mafijom sluzi da dođe do titulemdss je napisao/la:
Nije smak svijet ionako ste u proslosti bili naviknuti biti prosjecan klub tako da i u buducnosti nece vam tesko pasti igranje LE i biti u prosjecan klub
Mora da ste ponosni kad kradete tudje tituleTritolone je napisao/la:Barem ne nosimo etiketu lopovskog kluba, ah sta ces netko prosjek neko se mafijom sluzi da dođe do titulemdss je napisao/la:
Nije smak svijet ionako ste u proslosti bili naviknuti biti prosjecan klub tako da i u buducnosti nece vam tesko pasti igranje LE i biti u prosjecan klub![]()
Ocete prestat trolat ili mozemo ovako u nedogled ??
smiri dozivljajeHuska je napisao/la:Dosao juBentusovac na temu INTERA da pametuje kako je juBentus najjaci tim na svijetu, kako su oni najkalitetniji, ovdje, ondje, a Inter katastrofa bla bla bla...
Niti koga zanimaju vasa napacena misljenja o tome sta je potrebno Interu i koliko ste vi svjetlosnih godina ispred nas, a bgm niti mene, a vjerujem i vecinu ne zanima juBentus niti njih izbor igraca, po lopovluku ste sigurno najjaci na svim pozicijama, a u ostalom mozda u vasim napacenim snovima, gdje je sve sto je juBentusovo najbolje, najjace, najljepse...
Interu je potreban samo jedan veznjak razbijac(De Jong, Fernando) i to je to. Najvece pojacanje je Strama i njegov odnos sa igracima i povratak na pravi put najboljeg igraca lige Sneijdera i forsiranje najtalentovanijeg igraca lige Coutinha.
juBentus je jaci samo za uigranost i nista vise, jer i dalje imaju prosjek ekipu, gdje su prosle godine dozivjeli svoj vrhunac i to je to, sad im opet slijedi borba za LE...
Ja nisam nista ukra tako da se pogresnom obracas. Obrati se prvo trolicima koji pisu o prosjecnim klubovima kao da se u najmanju ruku radi o Ceseni ili Novari ili sta ti ja znam, a kad se odgovori onako kako treba onda se bunite.SoloJuve26 je napisao/la:
Mora da ste ponosni kad kradete tudje titule
samo pokazujemo dominaciju i na forumu nad vama kao i na terenu.Bow to the mastervrebac86 je napisao/la:Ah joj,,,,,, sta vas je na temi Intera??, cudi me da jedan ovako prosijecan klub posijecujete![]()
Odete li na temu Fiorentine ili Lazia ili Chieva i to su prosijecni klubovi
![]()
![]()
Nego kad ste izasli iz zatvora
![]()
Kakve ste argumente potopili, čime? Ne vidjeh ja ništa osim uvreda, a ja mislim da sam dovoljno ubjedljiv bio i da ste počeli razmišljat o mojim riječima.@Sabane - Nije nitko reka da kvarite temu, ali prvo dođes sa nekakvim kvazi argumentima i kad ti ih se potopi onda okreces plocu, uostalom prijelazni rok nije gotov tako da predviđat da ce netko zavrsit 30 bodova iza nekoga drugog moze samo Nostradamus. Vrijeme ce pokazati jesi ima pravo kao prosle godine. Ja sam uvjeren da neces bit u pravu a ti mislis suprotno i gotovo.
Pa tačno tako, konstruktivno raspravljam, ali haj ti reci ovim svojim, koji samo vrijeđaju. Jesu li to argumenti?Vrijeme ce pokazati jesi ima pravo kao prosle godine. Ja sam uvjeren da neces bit u pravu a ti mislis suprotno i gotovo
Vidal je napisao/la:
uvredljive komentare ???Federer je napisao/la:Pa ne znam šta bih rekao na tvoje konstruktivne i uvrjedljive komentare, osim da to sigurno neće pomoći Interu.![]()
evo ovo samo neinformiran lik može izvalit.... cuchu trenutno nije najbolji ni u svojoj garaži... možda bio prije 3 godine... zadnju sezonu preloš, ove godine neće ni igrati i onda ti pišeš ovako nešto da je on kod nas u prvoj postavi i naš najbolji igrač što je apsolutno zaFederer je napisao/la:Cambiasso je i kao takav vjerovatno najbolji veznjak Intera, što dovoljno govori.
jači smo za Guarina koji je zvijer od igrača.... jači smo za Silvestrea koji je 8x bolji od Lucia... jači smo za oporavljenog Sneijdera, a tu je i Palacio koji je naš najbolji igrač priprema.... ako dođe bek npr. Kolarov i jedan zadnji vezni ova ekipa je beton....Coutinha si sam spomenuo pa nemoram ja...Federer je napisao/la: Hoće, evo pretrgoste se od pojačanja i to sve WC igrači. Jači je za Coutinha, za koga još? Šta se promijenilo
pa ti nam objasni "stručnjak" kakve imaju veze.... 2x45 minuta sa Livajom, Mbayem, Longom i još nekim klincima su tebi adut da kažeš da će Inter biti loš u sljedećoj sezoni.... i protiv Hajduka Chivu (koji neće zaigrat dogodine), Jonathan(klupa) pa i formacija 4-3-1-2 koju sumnjam da će Strama ikada više zaigrati kao što je bio slučaj u Splitu... a najgore od svega što smo sve te utakmice pobjedili i sa takvim sastavima...Federer je napisao/la:I još pita kakve veze utakmice imaju sa ovim interom?
Mudingayi zasigurno nije polovnjak i to je pokazao u pripremama.... trenutni polovnjaci u Interu (po mojem mišljenju) su jedino Chivu i Stanković (i PazziniFederer je napisao/la:Naravno. Ima polovnjaka više, Mudyngaia.
pojačanja će zasigurno još biti, ali i da nebude ovaj Inter je jači od onog lanjskog duplo... Strama je i lani sa onakvom ekipom izgubio samo zadnje kolo i možda još jednu tekmu, ali je zaslužio da gradi ovaj novi Inter i radi odličan posao.... igra ima glavu i rep, i iz utakmice u utakmicu ova ekipa igra sve bolje i bolje.... i naravno najviše što mene raduje u Strame je formacija 4-2-3-1 što u biti nama najbolje i odgovara... također 4-3-2-1 kao alternativa je odlično rješenje... čujemo se nakon prvih par kolaFederer je napisao/la:Sačekaj kraj, tj. početak sezone, prvih par kola, pa ćeš vidjeti.
Ja ne znam stvarno šta se to promijenilo u Interu, osim nekoliko trenera, pa ste optimisti. Ovo je relano smiješan tim, ukoliko ne dođu bar dva dobra i ciljana pojačanja.
Tvoje riječi. Sirgurno si htio reći da sam fudbalski znalac ovim "idiotski".uvredljive komentare ???
iz tvojih postova vidimo da si dosta neinformisan i lupaš ha-bu neke idiotske zaključke pa je ok što tako misliš..
za Cambiassa... Pa ko vam ima bolji od njega, eto reci mi?evo ovo samo neinformiran lik može izvalit.... cuchu trenutno nije najbolji ni u svojoj garaži... možda bio prije 3 godine... zadnju sezonu preloš, ove godine neće ni igrati i onda ti pišeš ovako nešto da je on kod nas u prvoj postavi i naš najbolji igrač što je apsolutno za![]()
![]()
...
Ma eto. Guarin ma dobar šut i šta još? Nisam siguran. Solidan igrač, na nivou Padoina koji je rezerva u Juventusu. Juve ima 5 takvih igrača na njegovoj poziciji.jači smo za Guarina koji je zvijer od igrača.... jači smo za Silvestrea koji je 8x bolji od Lucia... jači smo za oporavljenog Sneijdera, a tu je i Palacio koji je naš najbolji igrač priprema.... ako dođe bek npr. Kolarov i jedan zadnji vezni ova ekipa je beton....Coutinha si sam spomenuo pa nemoram ja...
Jbg...jači smo za Silvestrea koji je 8x bolji od Lucia.
Tačno tako. Odgovara mu ova formacija, dobar je igrač, ali u 4-4-2 je beskoristan. Vidjećemo šta će biti, dobar je Rodrigo, napad vam bar nije problem. Milito je odličan napadač, a krila sa Coutinhom i Palaciom su za respekt.a tu je i Palacio koji je naš najbolji igrač priprema
Nisu bitini ti igrači. Vi nemate dovoljno kvalitetne igrače i širinu. I ono što je kvalitetno tipa Zanettija, Cambiassa, Samuela, Maicona su potrošeni igrači, mada za Maicona nisam sigiran, mislim da on još može. Objektivno, to su nosioci igre Intera i onda ti je sve jasno gdje ste.pa ti nam objasni "stručnjak" kakve imaju veze.... 2x45 minuta sa Livajom, Mbayem, Longom i još nekim klincima su tebi adut da kažeš da će Inter biti loš u sljedećoj sezoni.... i protiv Hajduka Chivu (koji neće zaigrat dogodine), Jonathan(klupa) pa i formacija 4-3-1-2 koju sumnjam da će Strama ikada više zaigrati kao što je bio slučaj u Splitu... a najgore od svega što smo sve te utakmice pobjedili i sa takvim sastavima...
Jbg, šta da kažem. Frajer iz Bologne, u 30. godini dođe i već je u prvom timu. Valjda to njaviše govori. Chivu, Stanković su relanost Intera, koji će igrati i u narednoj sezoni.Mudingayi zasigurno nije polovnjak i to je pokazao u pripremama.... trenutni polovnjaci u Interu (po mojem mišljenju) su jedino Chivu i Stanković (i Pazzini)...
Ma šta će biti? Neki Papis, kako se zove onaj? kakvi su to igrači? Vama treba kvalitet, a vi možete samo prosječne i nedokazane igrače dovodit.pojačanja će zasigurno još biti, ali i da nebude ovaj Inter je jači od onog lanjskog duplo... Strama je i lani sa onakvom ekipom izgubio samo zadnje kolo i možda još jednu tekmu, ali je zaslužio da gradi ovaj novi Inter i radi odličan posao.... igra ima glavu i rep, i iz utakmice u utakmice ova ekipa igra sve bolje i bolje.... i naravno najviše što mene raduje u Strame je igra 4-2-3-1 što u biti nama najbolje i odgovara... također 4-3-2-1 kao alternativa je odlično rješenje... čujemo se nakon prvih par kola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.