Ipak velika pobjeda na kraju koja donosi polufinale.limenka je napisao/la:Francuskinje se odlijepile na +3, teško će Crnogorke ovdje do nečega...
Tamo ih čeka Južna Koreja. Korejanke su favoriti, ali bile su i Francuskinje...
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Ipak velika pobjeda na kraju koja donosi polufinale.limenka je napisao/la:Francuskinje se odlijepile na +3, teško će Crnogorke ovdje do nečega...
i ja isto, ne pamtim kad sam se više nerviro u pm. sreca pa sam bio sam kuci, kontali bi da sam ludaleksandar_veliki je napisao/la:Kako nekad mrzim što sam rodjen u Bosni i Hercegovini. Bravo Crnogorke, bravoooo. Ali, sam sa zenom po kuci vristao kao da Zmajevi igraju, ne mogu sebi doci.
Ma ja reko žena mualeksandar_veliki je napisao/la:Ja mislim da su od dva brata, negdje sam pokupio tu informaciju, mozda grijesim ali. Losa je bila, ona inace igra toplo hladno, pratim ih godinama i uvijek je tako
Ja nisam vidio braće, a većih kloceva, sreća njihova da su Španci, pa oni da su npr Bosanci ne bi nikad iz naše PL izašliDANTES je napisao/la:Ne, ako se pitaju braća E.... Uostalom garant bi ih Norvežanke dobile u zadnjih 10min

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.