Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
A sve to ne fali Realu. Tako da si sam pokopao svoj pokusaj provokacije.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Teoretski ne fali, ali on kaže da je na trenutke tako izgledalo, što ne možemo pobiti ni ja ni ti, jer znamo da je to tako.
uzvraćamo udaracLBJ MVP je napisao/la:

Objasnio ti Namiks.Hammer je napisao/la:Teoretski ne fali, ali on kaže da je na trenutke tako izgledalo, što ne možemo pobiti ni ja ni ti, jer znamo da je to tako.
Nadam se da si skont'o.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
100b, 121g sta fali Real Madridu
protiv najbolje Barce u historiji tog kluba.
FORZA NAPOLI
Nastavljamo u istom ritmu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- hule_barca
- Kontakt:
Ova ti slika po meni realno ništa ne predstavlja. Iniesta i Xavi su dva različita tipa igrača, i ne igraju toliko blizu golu kao Ozil, koji jeste klasa, ali ne može on po meni još primirisati ovom dvojcu, mada je mlad i ako nastavi ovim tempom, biće ako ne najbolji veznjak onda jedan od najboljih veznjaka 
Mes Que Un Club
Ti izgleda ne kontaš da je LBJ stavio tu sliku da bi time izjavio kako je Ozil bolji igrac nego i Xavi i Iniesta zajedno.hule_barca je napisao/la:Ova ti slika po meni realno ništa ne predstavlja. Iniesta i Xavi su dva različita tipa igrača, i ne igraju toliko blizu golu kao Ozil, koji jeste klasa, ali ne može on po meni još primirisati ovom dvojcu, mada je mlad i ako nastavi ovim tempom, biće ako ne najbolji veznjak onda jedan od najboljih veznjaka
Djecije razmišljanje (da ne kažem šta grublje), a ti se trudiš da pojasniš neke stvari. Ne ide buraz
Ozil da bi mogao u istu recenicu sa jednim od ova dva igraca mora kleknut na koljena i obaliti ga.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nema tu puno asistencija kad messi uzme loptu s pola centra i sve pređe i dadne gol ... nije ni cudo da alves ima najveci broj asistencija prema messiju ... samo mu doda tamo na 30-40 metara i ovaj sve sam uradi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ili preći u klub s 9 bodova manjeJohny je napisao/la:Ozil da bi mogao u istu recenicu sa jednim od ova dva igraca mora kleknut na koljena i obaliti ga.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Jedino ja refresham temu. Sramota
[youtube][/youtube]
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- raul-zakon
- Kontakt:
Kakav je ovo promo, nema ni "calma, calma" poteza...DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ova sa Ozilom je prava bazirana na cinjenicama.
Johny je napisao/la:Ozil da bi mogao u istu recenicu sa jednim od ova dva igraca mora kleknut na koljena i obaliti ga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da rijesimo dilemu vise
http://www.mundodeportivo.com/20120811/ ... 95227.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mundodeportivo.com/20120811/ ... 95227.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja ne znam kako vise iko moze porediti Messija sa ostalima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.