FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Crnogorke usle u 1/2 finale rukometa na Olimpijadi. igra se u cetvrtak u 21,30 h sto znaci da ce par hiljada crnogoraca ostati kuci, a nece na Zeta-Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
U prvoj utakmici smo vidjeli da nam ne mogu nista i siguran sam da cemo dole dati go, a primiti vise od 2 ne mozemo. IDEMO PO TRECI PUT U PLAY OFF! 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gledajući ovaj klip, odlično zna s loptom...Hordas Doboj je napisao/la:
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
U ovog klinca treba ulagati i nežaliti !Zagor je napisao/la:Gledajući ovaj klip, odlično zna s loptom...Hordas Doboj je napisao/la:
Ako bude pametan ovaj decko bi mogao itekako da uspije, jedva cekam da ga gledam standardno u najdrazem nam dresu.
U novi boj...
Jedna lijepa vijest ma kako to gledao je taj sto je Skoro ipak pokazao da nije pakas. To sto nije dosao kod nas je kad je trebao u januaru je neka druga prica koju malo ko zna....koga zanima nek mi se javi na pp....ljudi meni je samo krivo sto svako ko ima tastaturu moze i ima pravo da pise i sere po bilo kome, al hadj sreca pa to slabo ko cita 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma joj ne trebamo se brate moj sa njim zamarati.ado-hz je napisao/la:Jedna lijepa vijest ma kako to gledao je taj sto je Skoro ipak pokazao da nije pakas. To sto nije dosao kod nas je kad je trebao u januaru je neka druga prica koju malo ko zna....koga zanima nek mi se javi na pp....ljudi meni je samo krivo sto svako ko ima tastaturu moze i ima pravo da pise i sere po bilo kome, al hadj sreca pa to slabo ko cita
Ja mislim da ce se Haskic usreciti samo tako u Vozdovcu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije mi drago sto i ti kenjas po Skori, al etoSarajlijc@ je napisao/la:Ma joj ne trebamo se brate moj sa njim zamarati.ado-hz je napisao/la:Jedna lijepa vijest ma kako to gledao je taj sto je Skoro ipak pokazao da nije pakas. To sto nije dosao kod nas je kad je trebao u januaru je neka druga prica koju malo ko zna....koga zanima nek mi se javi na pp....ljudi meni je samo krivo sto svako ko ima tastaturu moze i ima pravo da pise i sere po bilo kome, al hadj sreca pa to slabo ko cita
Ja mislim da ce se Haskic usreciti samo tako u Vozdovcu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne kenjam toliko, ali svasta je izjavljivao brate i zavlacio nas je bruku vremena. Ispao je supak moras se sloziti.
Iskreno Škoro jeste ispao šuft, ali sama info da se pojavio prije par dana, raskid ugovora sa Haskićem i Škorino odbijanje Borca meni miriše na novi potpis, al hajd ostaje da se vidi.
Nego još manje od 48h nas deli od tekme. Kvota na naš prolaz mala, što me u jednu ruku raduje. Opet , djetići će da navale prvih 20 minuta. Dovoljno je da prođe jedna kontra i da ih smirimo, ostatak utakmice bi onda bio rutina
Nego još manje od 48h nas deli od tekme. Kvota na naš prolaz mala, što me u jednu ruku raduje. Opet , djetići će da navale prvih 20 minuta. Dovoljno je da prođe jedna kontra i da ih smirimo, ostatak utakmice bi onda bio rutina
U novi boj...
Ako si ti to cuo iz njegovih usta da je rekao i ako ces potvrditi onda je supak pravi, a ako si procitao u novinama ili na nekim portalima onda je to smijesno. Platicu ja sutra nekom novinaru da napise da sam ja pojacanje Milana...ili nekad davno kad je bio veliki naslov u Sportu Mihael Laudrup u CelikuSarajlijc@ je napisao/la:Ne kenjam toliko, ali svasta je izjavljivao brate i zavlacio nas je bruku vremena. Ispao je supak moras se sloziti.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam jbg ako su ono bile njegove izjave onda nije dobrodosao.
Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milovan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.
Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milovan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.
Ajde eto ti domaca zadaca malo proguglaj pa postavi ako sta nadjes o tom malcu kakav je, i ne citaj vise ExpressSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jbg ako su ono bile njegove izjave onda nije dobrodosao.
Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.
Plus ako se tome doda priča koja je "puštena medju raju" onda bi se moglo doći do malo drugačijeg zaključkaado-hz je napisao/la:Ako si ti to cuo iz njegovih usta da je rekao i ako ces potvrditi onda je supak pravi, a ako si procitao u novinama ili na nekim portalima onda je to smijesno. )Sarajlijc@ je napisao/la:Ne kenjam toliko, ali svasta je izjavljivao brate i zavlacio nas je bruku vremena. Ispao je supak moras se sloziti.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
[youtube][/youtube]
Evo covjek sve lijepo objasnio sta je propaganda i da to nije istina 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Malo podataka ima, osim da je bio najbolji strijelac turnira onog u Foci cini mi se gdje su nasi kadeti ili juniori igrali postigao tu 4 golaado-hz je napisao/la:Ajde eto ti domaca zadaca malo proguglaj pa postavi ako sta nadjes o tom malcu kakav je, i ne citaj vise ExpressSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam jbg ako su ono bile njegove izjave onda nije dobrodosao.
Momak jedan napisa na drugom forumu da je kod nas Milan Novakovic dosao iz Crvene Zemlje, valjda ima 17 godina zna li neko vise o njemu? Vjerovatno nastupa za juniore.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma onaj klub iz prve lige RS. Igra napadaca.
Ma taj ce igrati za juniore,nije to 100% za prvog tima.Napadac ce ubrzo sletiti. 
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Tatamata1946 i 16 gostiju.