Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
[quote="Bertrand"][quote="GunnerSS"]Pozz Gunneri novi sam ovdje clan i drago ce mi biti sto cemo moci zajedno da djelimo misljenja o klubu.
[/quote]
[quote="RedDevilS"]Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..
[/quote]
Hm...
[/quote]
[quote="RedDevilS"][quote="Oxygen"][quote="RedDevilS"]Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..
[/quote]
Da ti nisi onaj MirzaGunner?
Slični ste mi.
[/quote]
Ma jok bolan ko je taj drug..?[/quote]
Jesmo li na tragu?

[quote="RedDevilS"]Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..

Hm...

[quote="RedDevilS"][quote="Oxygen"][quote="RedDevilS"]Joj da ne navijam za Man,Utd za vas bi sad milion posto sad je kasno..

Da ti nisi onaj MirzaGunner?
Slični ste mi.

Ma jok bolan ko je taj drug..?[/quote]
Jesmo li na tragu?

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
veoma bitna stavka u vašim života. otkrivanje forumaša koji je napravio novi profil. vao :ugeek:
Vođa zna.
- Marsal
- Kontakt:
Al' koji lav ocami, Arsenal doveo 3 pojačanja, United samo Kagawu i on počne navijat za Arsenal.
Ljudi pa Robin sijede ima već godinama, zar ste to tek sad primijetili? Jbt čovjek mlad osijedi, a u mene stari u dobrim godinama pa ima manje sijedih od njega.

Ljudi pa Robin sijede ima već godinama, zar ste to tek sad primijetili? Jbt čovjek mlad osijedi, a u mene stari u dobrim godinama pa ima manje sijedih od njega.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Joj ne vjerujem koji debilizam,shvati mozga pravi 1435 profila i sa svakog nesto pise,plitkoumna djecurlija !
Nije sigurno jedini i ne znam sto se toliko uzrujavate oko toga.
Kao da je mrtva glava pala. Lik se pojavio sa dva ili vise profila... WOOOW!
Ja imam osjecaj da na ovoj temi skoro svako ima novi ili dupli nick. (ja nemam, da ne bude kakvih zabuna)
Hajmo sada ispisati 3 stranice o tome.

Ja imam osjecaj da na ovoj temi skoro svako ima novi ili dupli nick. (ja nemam, da ne bude kakvih zabuna)
Hajmo sada ispisati 3 stranice o tome.

- vedofeelgood
- Kontakt:
Santi je tu
Nisam vjerovao svojim okicama kad sam vidio to 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Ma nije bila frka u tome što on ima 2 ili više nickova, nego je fazon bio u tome što je na jednom nicku navijao za Arsenal, a na drugom za Man Utd.SamoZeljo je napisao/la:Nije sigurno jedini i ne znam sto se toliko uzrujavate oko toga.
Hajmo sada ispisati 3 stranice o tome.![]()

- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... lcome-Song" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako pustimo Songa ovim ne znam
I stvarno su ovi iz Barcelone cigani i to teški, sad će opet početi priča igrača, prvo Busquets sad ovaj ćelo, pa će malo Xavi o tome kako ima DNA Barcelone i tako u krug dok nam ne dopizdi i ne prodamo ga. Here we go again.

I stvarno su ovi iz Barcelone cigani i to teški, sad će opet početi priča igrača, prvo Busquets sad ovaj ćelo, pa će malo Xavi o tome kako ima DNA Barcelone i tako u krug dok nam ne dopizdi i ne prodamo ga. Here we go again.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 08 avg 2012, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
a im'o je i nick s kojeg je navijao za ChelseamandraX je napisao/la:Ma nije bila frka u tome što on ima 2 ili više nickova, nego je fazon bio u tome što je na jednom nicku navijao za Arsenal, a na drugom za Man Utd.SamoZeljo je napisao/la:Nije sigurno jedini i ne znam sto se toliko uzrujavate oko toga.
Hajmo sada ispisati 3 stranice o tome.![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- majestic24
- Kontakt:
Ako on zeli ici,koji ce vam qrac takav igrac??? Igrac kojem se neigra u Arsenalu???frankqqqqq je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... lcome-Song
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma pustite suplju za songa, taj nigdje ne ide dok je wengera u arsenalu.
- Marsal
- Kontakt:
Tako smo govorili za 27 zadnjih igrača koji su otišli.cala je napisao/la:Ma pustite suplju za songa, taj nigdje ne ide dok je wengera u arsenalu.
Ja da sam AW prodao bih Songa i doveo M'villu.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako Wenger zeli osvojiti trofej ne bi ga trebao pustiti , odlicna prilika da osvoji trofej , a bez Songa ili Van Persiea sumnjam u njihove sanse .
Predobro nam je bilo zadnji dana da bi bilo istinito 

- TheVerminator
- Kontakt:
Vozdra raja, ja sam novi ovdje, nadam se da cemo se slagati i dijeliti misljenja o klubu.
Odličan transfer-period za nas, ali ako ode Song, nekako ce mi to sve pasti u vodu, jer je prosle sezone bio odličan, a i ovo "rasipnistvo" AW-a me dovodi do misljenja da napokon zeli nesto osvojiti, te slaže ekipu, valjda ga nece prodati ali eto, vidjecemo
I još nešto:

Odličan transfer-period za nas, ali ako ode Song, nekako ce mi to sve pasti u vodu, jer je prosle sezone bio odličan, a i ovo "rasipnistvo" AW-a me dovodi do misljenja da napokon zeli nesto osvojiti, te slaže ekipu, valjda ga nece prodati ali eto, vidjecemo

I još nešto:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
D10S je napisao/la:

Nije ni cudo što sad zahtjeva da ga puste. ..ovakav bi i Fabregas bio za par godina, da nije na vrijeme utekao

Koje crne muke da mi je znat, vecinu vremena je po bolnicama provodio i objerucke prihvatao ugovore sa arsenalom, bilo kakve. Najobicnija **** koja se daje onom ko najvise ponudi. Nije humano koliko mi je pao u ocima u zadnja 2 mjeseca, i siguran sam da nisam jedini koji ovako razmislja.
Eno sad Najobicnija ****, a do juce ga zvali Otac (cuj otac
) svaki put kad bi zabio gol
suncokret je zanimljiva biljka

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.