Uzimanje zdravo za gotovo sve sto se pise na forumima nije bas preporucljivo. Srbi gledaju svоju reprezentaciju i ne zavide nijednoj selekciji, zasto bi? Poosvojali su skoro sve sto se moze u kosarci.floyd je napisao/la:Nista cudno, pa volili bi srbijaneri da je tu neki losiji igrac na playu...tipa Naletilic.
Cak i na tzv 'normalnom sajtu' u srba, B-92, neki sumnjak kuka kako ih je Bosna zamalo pobjedila; istice kako je 'sreca' da nece 'nasi' da igraju za Bosnu; i kako je Kuzmic pobjegao s priprema i td. Jos se zali na strategiju njihovog KSS sto zanemaruje talente od godista '97 i mladje.
Bosna dobija konture ozbiljne selekcije. Nije svejedno.
Zack Wright
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zack Wright
stvarno mi nije jasno da se jos neko ibreti radi naturalizovanog igracastole8455 je napisao/la:Uzimanje zdravo za gotovo sve sto se pise na forumima nije bas preporucljivo. Srbi gledaju svоju reprezentaciju i ne zavide nijednoj selekciji, zasto bi? Poosvojali su skoro sve sto se moze u kosarci.floyd je napisao/la:Nista cudno, pa volili bi srbijaneri da je tu neki losiji igrac na playu...tipa Naletilic.
Cak i na tzv 'normalnom sajtu' u srba, B-92, neki sumnjak kuka kako ih je Bosna zamalo pobjedila; istice kako je 'sreca' da nece 'nasi' da igraju za Bosnu; i kako je Kuzmic pobjegao s priprema i td. Jos se zali na strategiju njihovog KSS sto zanemaruje talente od godista '97 i mladje.
kada je 2007 godine pobjedila u sred spanije superfavorizovanu spaniju i postali prvak europe malo ko se sjetio ili pomenuo cinjenicu da je odlucujuce poene dao J.R. Holden i danas kada bilo ko gleda kroz historiju vidi samo da je rusija bila sampion, a to je najvaznije i cinjenica da je za to angazovan jedan stranac to uopste ne mjenja
a kada pogledas da jedna spanija ima jednog ibaku i da se bori da mgu igrati i on i mirotic
a skoro svaka nacija danas ima naturalizovanog igraca, spanija, italija, turska, a i sve nacije u regionu sem srbije, ali koja je ako neznas prije dvije godine imala ozbiljnu raspravu da naturalizuje nekog beka ali je duda stavio tacku na to i vratio rasica u reprezentaciju
sto se srbije tice ja koliko znam osvojila je samo srebro u poljskoj (kada su prvi put igrali igraci srpske skole kosarke), ostalo je osvojeno sa igracima iz bivse juge i uz pomoc crnogoraca, a situacija u srpskom kosarkaskom savezu se malo popravila od kada je duda dao otkaz, dok je klupska poprilicno u losoj situaciji jer sada postoje 3 kluba koji su jaki od nekadasnjih 5-6
a da se vratimo temi, zeko je nesto sto nam odavno treba, igrac koji ce ubrzati igru koji ce napokon praviti visak i koji ce distribuirati lopte u pravo vrijeme, a u odbrani ce dati veliki doprinos u pritisku na protivnicku organizaciju igre
pupupu da ga ne ureknemo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la: pupupu da ga ne ureknemo
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Zach Wright
Naravno da ce proci grupu, ali hajde da zavrsimo na tome. Necu ni da dozvolim sebi da ulazim u raspravu Makedonija - Bo. I ovako je tema otisla u potpuno pogresnom pravcu.stole8455 je napisao/la:Nema sanse, Bo nije bas mlad, o Anticu, Gecevskom, Ilijevskom takodje ne treba govoriti da su stari. Ako prodju grupu 2013 to ce im biti ravno polufinalu iz Litvanije.storm_raider je napisao/la:Bice Makedonije na narednim takmicenjima, nisu bili tako ni daleko od plasmana na Olimpijske igre. Nista tu nema slucajno, vec rad i red. Ne desavaju se takvi uspjesi "slucajno".
Sport je lijek za tijelo i duh.
Drobnjak je imao nesto vecu minutazu , Scepanovic i Bulatovic su obicno sjedili na klupi i nemoj mi reci da bez njih SRJ (Srbija) nebi poosvajala sve one silne medalje. Valjda je 9-10 igraca bitnije od 1-2 , koliko je bilo obicno igraca iz Crne gore, a 95, 97 ih uopste nije bilo, kao i u Atlanti 96 ,a u ostalim takmicenjima ih je bilo obicno jedan ii najvise dva. U timu bili jedan Bodiroga, Stojakovic, Djordjevic, Divac ili Rebraca, a na klupi jedan Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic. Strah i trepet svih reprezentacija.nerminh74 je napisao/la:stvarno mi nije jasno da se jos neko ibreti radi naturalizovanog igracastole8455 je napisao/la:Uzimanje zdravo za gotovo sve sto se pise na forumima nije bas preporucljivo. Srbi gledaju svоju reprezentaciju i ne zavide nijednoj selekciji, zasto bi? Poosvojali su skoro sve sto se moze u kosarci.floyd je napisao/la:Nista cudno, pa volili bi srbijaneri da je tu neki losiji igrac na playu...tipa Naletilic.
kada je 2007 godine pobjedila u sred spanije superfavorizovanu spaniju i postali prvak europe malo ko se sjetio ili pomenuo cinjenicu da je odlucujuce poene dao J.R. Holden i danas kada bilo ko gleda kroz historiju vidi samo da je rusija bila sampion, a to je najvaznije i cinjenica da je za to angazovan jedan stranac to uopste ne mjenja
a kada pogledas da jedna spanija ima jednog ibaku i da se bori da mgu igrati i on i mirotic
a skoro svaka nacija danas ima naturalizovanog igraca, spanija, italija, turska, a i sve nacije u regionu sem srbije, ali koja je ako neznas prije dvije godine imala ozbiljnu raspravu da naturalizuje nekog beka ali je duda stavio tacku na to i vratio rasica u reprezentaciju
sto se srbije tice ja koliko znam osvojila je samo srebro u poljskoj (kada su prvi put igrali igraci srpske skole kosarke), ostalo je osvojeno sa igracima iz bivse juge i uz pomoc crnogoraca, a situacija u srpskom kosarkaskom savezu se malo popravila od kada je duda dao otkaz, dok je klupska poprilicno u losoj situaciji jer sada postoje 3 kluba koji su jaki od nekadasnjih 5-6
a da se vratimo temi, zeko je nesto sto nam odavno treba, igrac koji ce ubrzati igru koji ce napokon praviti visak i koji ce distribuirati lopte u pravo vrijeme, a u odbrani ce dati veliki doprinos u pritisku na protivnicku organizaciju igre
pupupu da ga ne ureknemo
-
DanceOfDeath
@ Stole
Hajde molim te popusti nas sa reprezentacijom Srbije, ono sto nas zanima ima http://www.google.com" onclick="window.open(this.href);return false; lahko se pronadje, vjeruj da nije tesko. Nema potrebe za uvjeravanjem, i jedna sugestija, ne zivi se od stare slave.
Tema je Zack Wright, ako imas nesto o covjeku pozitivno ili negativno, slobodno napisi.
Zivio!
Hajde molim te popusti nas sa reprezentacijom Srbije, ono sto nas zanima ima http://www.google.com" onclick="window.open(this.href);return false; lahko se pronadje, vjeruj da nije tesko. Nema potrebe za uvjeravanjem, i jedna sugestija, ne zivi se od stare slave.
Tema je Zack Wright, ako imas nesto o covjeku pozitivno ili negativno, slobodno napisi.
Zivio!
Ako si primjetio o tome sam i pisao , no cisto covjeku odgovaram na ono sto je napisao.
Momku stvarno svaka cast, igra stvarno sa srcem za bosnu 
Nije dzaba ljubimac navijaca
Nije dzaba ljubimac navijaca
Mi smo Wright-ovi, Wright je nas
Ovo je nas najbolji naturalizovani igrac, milina ga gledat
Ovo je nas najbolji naturalizovani igrac, milina ga gledat
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kaže meni nedavno jedan lik da je Zackova majka iz Ilijaša
Što je najgore,on to i misli,malo je lakozapaljiv.
Tako mi je jednom pričao da je Jaap Stam iz Goražda,raja mu rekla
Što je najgore,on to i misli,malo je lakozapaljiv.
Tako mi je jednom pričao da je Jaap Stam iz Goražda,raja mu rekla
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
zeko je king 
mislim da smo imali ovako jakih 3-4 igraca i za vrijeme bremer-a i on bi bio puno ucinkovitiji u dresu repke, iako nikad nije bio los. sjecam se njegovih partija i dodavanja, ali sam misljenja da on tada nije imao sa kim da igra. on doda super pas, a ovaj nas (necu imena spominjati) neksonta tako brzo i tako i neuhvati loptu...
mislim da smo imali ovako jakih 3-4 igraca i za vrijeme bremer-a i on bi bio puno ucinkovitiji u dresu repke, iako nikad nije bio los. sjecam se njegovih partija i dodavanja, ali sam misljenja da on tada nije imao sa kim da igra. on doda super pas, a ovaj nas (necu imena spominjati) neksonta tako brzo i tako i neuhvati loptu...
jos asamo da malo poradi na sutu za tri, pa da i to ponekad ubode , bio bi fenomenalan! 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Dodaj te ga u prijatelje,jos malo pa nestalo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
tepsija je napisao/la: Tako mi je jednom pričao da je Jaap Stam iz Goražda,raja mu rekla
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Wrajtic je najjaci

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Odlicna slika.hz1987 je napisao/la:
Boga molim da izvucemo Tursku na Eurobasketu. A jos bi bilo bolje da smo ih dobili u kvalifikacijama, da Skenderija zapjeva "Emire Turcine, napusi se..."
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eto sad belaja, izgubi pasos, ako ga ne nadje uskoro, Latvija ce nas da ne kazem sta
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!